Kilo bildirimi
Geçen hafta 68.6
Bu hafta 68.0
Fark -600
% 0.87
Mesaj sayısı 28
ah inşallah canımmHic umutsuzluga kapilama canim, o kadar iyi gidiyorsun ki eminim göz acip kapayincaya kadar o 14 kiloyu da vereceksinKendimden cok sana güveniyorum
harika ne güzel vermişsingünaydın kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 80kg
geçen hafta 78.4kg
bu hafta 76.5kg
fark:-1.9kg
mesaj sayısı 82
yüzde: 2.42
teşekkür ederim canım daha vereceğim çoook kilolar var amaharika ne güzel vermişsin
bu iradeyle gidersen hiç zor değil ki ne kadar çok olursa olsun.. tebrik ederim tekrarteşekkür ederim canım daha vereceğim çoook kilolar var ama
günaydın betüll masallah 500 vermıssın tebrık ederım
aynısından banada lazım beklerım
bundan ıyısı samda kayısı daha ne olsun
eveeet pazar günü için hazırlıklara baslayalım
benım iki kırık notum var
tebrıkler o spor o menüler hak ettin sen bunu
ben başka sayfaya hiç girmedim yasak alan gibi geliyor bana o gruplar
evet patates topları onlarla yapılır güzel olur hatta fırınlanabilir kanımca
bazen hakikaten çok büyük ümitsizliğe kapılıyorum kızçeler hedefimi daha düşürdüm 53 olmak istiyorum diyorumki bu 14 kilo nasıl gidecek.. serde biraz sabırsızlık var.. aynalara hala küsüm hızlıca geçiyorum önlerinden.. biran önce bitsin istiyorum motivemi kaybedip bırakmaktan korkuyorum işte burada devreye siz giriyorsunuz iyiki varsınız ya..
içimde kalmasın dedimde
günaydın kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 80kg
geçen hafta 78.4kg
bu hafta 76.5kg
mesaj sayısı 82
yuppii kızlar kahvaltıdan sonra kocam darıca hayvanat bahçesini götüreyimmi sizi dedi çoook mutluyumm gezmeler gezmelerrr
vaaoooov cok iyi tebrik ederimgünaydın kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 80kg
geçen hafta 78.4kg
bu hafta 76.5kg
mesaj sayısı 82
Cok güzel vermissin, tebrik ederim canimKilo bildirimi
Geçen hafta 68.6
Bu hafta 68.0
Fark -600
% 0.87
Mesaj sayısı 28
Naptin kiz sen böylegünaydın kızlar
kilo bildirimi
başlangıç 80kg
geçen hafta 78.4kg
bu hafta 76.5kg
mesaj sayısı 82
Insallah canim, birlikte basaracagizah inşallah canımmbirlikte olursak bitireceğiz bu işi yalnız başıma yapamam.
bazen böylebazen böyle ama illaki hep beraber sonunda mezun olacağımıza inanıyorum
Iyi eglenceler canimyuppii kızlar kahvaltıdan sonra kocam darıca hayvanat bahçesini götüreyimmi sizi dedi çoook mutluyumm gezmeler gezmelerrr
Günaydın canım. Çok geçmiş olsunGünaydın, hayırlı cumalar kızlar :) sabah kargaya gagalatmadan bir şeylerini uyandım. Regl oldum, ağrıdan ölüyorum :/ tek sevindiğim nokta kilonun yavaştan düşüyor olması... tartının sizlere güzel sonuçlar vermesini dilerim :)
Kankicigim tebrik ediyorumyok canım + olmadığım sürece asla küçümsemem ama daha azını görmüşken geri adım atınca bir buruluyor insan :) öperim ben o 500 gr mucckk mucckk muccck.....
Sag ol canim, su ilk günü bir atlatsam daha iyi olacagim insallah :-*Günaydın canım. Çok geçmiş olsun
Kankicigim tebrik ediyorum
Gel sekerim ne demek s.gazideyoz verim adresi hemenbeni de götürüüün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?