Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gene süper.... yine süper....

güzel menü güzel spor.....

kaşarlı pide oooooooooo

Selam kızlar nasılsınız? Dün gece annemleri yolcu ettikten sonra hemen yattım, bugünde misafirim var akşama. Hazırlık ve temizlikle uğraşıyorum. Anlayacağınız bendeniz bugünde arazi :)

Kuzum sınavın başarılı geçer inşallah. Hadi kız, al gel şu ehliyeti :) Çıkınca bize de haber ver.

Zeynebim bende telefondan giriyorum, bende listeyi telefondan paylaşıyorum... Yanlış anlama ben burda birbirimizi suçlamak derdinde değilim, sadece önceden kimin ne yapacağı konuşulursa herkes kendini ona göre ayarlar gülüm. Ben mesela size güvendim, sizde aynı şekilde bana güvenmişsiniz öyle de gümbürtüye gidiyorduk. Bir daha böyle olmaması için önceden kimin paylaşacağı konuşulsun. Liste paylaşımını bana devrediyorsanız bir ricam olacak, eskisi gibi kilo bildirim saati belirlensin, bende listeyi ona göre paylaşırım.

4 hafta oldu aslında :))
Katılımını biraz daha arttırman gerekiyor canım, son günlerde tercihler yüzünden aksaklık oldu sanırım. Şimdi onu atlattığına göre bu hafta katılımını arttırabilirsin :) haftayada durum değerlendirmesi yapılır, listeye giriş yapabilirsin.

Katılımı arttırsam da alınmıyorum ki bu haftaya kadar her gün menümü paylaştım herkese yorum yaptım ama bir şey değişmiyor ben bıraktım alıncam diye beklemeyi.artık verdiğim kiloya bakıyorum her hafta listeye giricem diye heveslenmek daha fazla şevki kırıyor çünkü

kızlar bu hafta tatile gitme durumumuz var ilk defa tatilde diyet uygulayacağım bakalım nasıl olacak ilk tecrübem. tatile zayıflamak için bir fırsat gözüyle bakmamıştım hiç düşününce yüzme fitnes koşu parkurları asılabildiğim kadar asılacağım bu hafta cuma için hedef belirledim kendime 65.5 bakalım neler olacak.. hem 65 olursam betülcüğümle yaptığımız anlaşma üzre bir paket sütlü çikolata hakkı kazanacağım ay heyecan yaptım bak şimdi

Selam kızlar nasıl gidiyo
Benim diyet iyi gidiyor bakalım ama canım tatlı bişeyler de istiyo hastahaneye gidip insülin direncime baktiracam
ya canım ya ben de baktırmak istedim insülin direncime. dahiliye uzmanına söyledim. suratıma uzaylı görmüş gibi baktı. hem de vakıfgurebada. sen hangi bölüme gidiyorsun.

canım iyi tatiller . sen bu kararlılıkla tatilde de kilo verirsin:)) ama betüle bakma sen bir paket de nedir. gel şunu yarım pakete düşürelim

bir derdim var bölümüne bakıyorum arada evlilikte yaşanan her türlü soruna tek bir yanıtları var.. boşan..
kocam kumar oynuyor, boşan
annesine çok düşkün, boşan
çocuk istemiyor, boşan
bu nedir allah aşkına yuva kolaymı kuruluyor nerede bunun sabrı ? ilişkiyi onarıcı çözümler vermek sabır fedakarlık dua tavsiye etmek yerine 'hemen boşan' biz ne ara bu kadar bencil olduk yahu.. valla üzülüyorum..

kumar , çocuk istememe ,aldatma bunlar hemen boşanma sebebi bence , ama annesine düşkün olması felan ilişkiyi nekadar etkilediğine göre karar verilir

ne demek bugünde yokummmmmmmm

Kızlar bu hafta sekizinci olmuşuz, inşallah yarından itibaren yapacağımız 5x5 diyeti sayesinde ilk üçe gireriz :) ben umutluyum, dişimizi tırnağımıza takalım, herşeyimizi ortaya koyup savaşalım :)
bende umutluyum bukez grubu aşağıya çekmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…