menüm
sabah
1 yumurtayla omlet
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
ara
bir avuç fındık
öğle
iki erik
bir elma
akşam
kabak oturtma (bir tabak)
1kase yoğurt
2.5 litre su
1soda
1türk kahvesi
spor
5bin adım
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
1 fincan çay
Öğlen
3 parça karpuz
Ara
1 salatalık
Akşam
1 dilim ekmek
2 parça tavuk
Ara
1 fincan çay
1 lt su
Iyi geceler kizlarr
Bugunku menum
Sabah 10 30
1 haslanmis yumurta
2 catal peynir
1domates
3 zeytin
Cay
1 sivri biber
1 dilim tb ekmegi
Öğlen 14 30
1 parca Haslanmis tavuk göğsu
1 kase yoğurt
16 00
1 nektarin
Aksam 18 30
2 ufak biber dolmasi
Salata
1 kasik sütlac
2 saat yürüyüs
30 dk jillian
2 litre su
benim menüm
sabah 09:00
patates fırında bi orta boy
yarım dilim peynir
iki zeytin
bi dilim ekmek
2 bardak çay
öğlen 14:30
yarım kaşarlı pide
akşam
19:00
2 kaşık kısır
az biraz salata
bi kase yoğurt çorbası
2,5 litre su
4 hafta oldu aslında :))İyi olmuş canım.. :)
Kurallar böyle canım, daha 2 haftan olmadı mı ?
Kuzum sınavın başarılı geçer inşallah. Hadi kız, al gel şu ehliyeti :) Çıkınca bize de haber ver.kızlar kbakmayın ben siteye giremedim yarın direksiyon sınavım oldugu için eşim araba ayarlamış sürüşteydim daha yeni gelebildik eve.
Ebrum ben zaten liste paylaşamam kuzum malum telden giriyorum
ben sizler paylaşıyorsunuz diye hiç liste paylaşıldımı diye takip etmiyorum açıkcası
ama bundan sonra takipte olurum
Katılımını biraz daha arttırman gerekiyor canım, son günlerde tercihler yüzünden aksaklık oldu sanırım. Şimdi onu atlattığına göre bu hafta katılımını arttırabilirsin :) haftayada durum değerlendirmesi yapılır, listeye giriş yapabilirsin.4 hafta oldu aslında :))
Katılımı arttırsam da alınmıyorum ki bu haftaya kadar her gün menümü paylaştım herkese yorum yaptım ama bir şey değişmiyor ben bıraktım alıncam diye beklemeyi.artık verdiğim kiloya bakıyorum her hafta listeye giricem diye heveslenmek daha fazla şevki kırıyor çünküKatılımını biraz daha arttırman gerekiyor canım, son günlerde tercihler yüzünden aksaklık oldu sanırım. Şimdi onu atlattığına göre bu hafta katılımını arttırabilirsin :) haftayada durum değerlendirmesi yapılır, listeye giriş yapabilirsin.
ben de özlemişim canım baya güzel bir gün oldu. sen nerde yaşıyordun.Ayy nasil özledim oralarii. Afiyet olsun canim cok güzelll :))
ya canım ya ben de baktırmak istedim insülin direncime. dahiliye uzmanına söyledim. suratıma uzaylı görmüş gibi baktı. hem de vakıfgurebada. sen hangi bölüme gidiyorsun.Selam kızlar nasıl gidiyo
Benim diyet iyi gidiyor bakalım ama canım tatlı bişeyler de istiyo hastahaneye gidip insülin direncime baktiracam
canım iyi tatiller . sen bu kararlılıkla tatilde de kilo verirsin:)) ama betüle bakma sen bir paket de nedir. gel şunu yarım pakete düşürelimkızlar bu hafta tatile gitme durumumuz var ilk defa tatilde diyet uygulayacağım bakalım nasıl olacak ilk tecrübem. tatile zayıflamak için bir fırsat gözüyle bakmamıştım hiç düşününce yüzme fitnes koşu parkurları asılabildiğim kadar asılacağım bu hafta cuma için hedef belirledim kendime 65.5 bakalım neler olacak.. hem 65 olursam betülcüğümle yaptığımız anlaşma üzre bir paket sütlü çikolata hakkı kazanacağım ay heyecan yaptım bak şimdi
oyy kanki süpersin yaaa. çok beğendim menünüdünkü menüm;
sabah
1 yumurta 1 parça peynri
öğlen : tavuk
ara 2kayısı 1 incir
akşam tavuk + yoğurt
Su 2 lt
Yeşil çay 2 bardak
Spor yok
seni mi kırıcam yarım paket olsun benim olsuncanım iyi tatiller . sen bu kararlılıkla tatilde de kilo verirsin:)) ama betüle bakma sen bir paket de nedir. gel şunu yarım pakete düşürelim
kumar , çocuk istememe ,aldatma bunlar hemen boşanma sebebi bence , ama annesine düşkün olması felan ilişkiyi nekadar etkilediğine göre karar verilirbir derdim var bölümüne bakıyorum arada evlilikte yaşanan her türlü soruna tek bir yanıtları var.. boşan..
kocam kumar oynuyor, boşan
annesine çok düşkün, boşan
çocuk istemiyor, boşan
bu nedir allah aşkına yuva kolaymı kuruluyor nerede bunun sabrı ? ilişkiyi onarıcı çözümler vermek sabır fedakarlık dua tavsiye etmek yerine 'hemen boşan' biz ne ara bu kadar bencil olduk yahu.. valla üzülüyorum..
ne demek bugünde yokummmmmmmmSelam kızlar nasılsınız? Dün gece annemleri yolcu ettikten sonra hemen yattım, bugünde misafirim var akşama. Hazırlık ve temizlikle uğraşıyorum. Anlayacağınız bendeniz bugünde arazi :)
Kuzum sınavın başarılı geçer inşallah. Hadi kız, al gel şu ehliyeti :) Çıkınca bize de haber ver.
Zeynebim bende telefondan giriyorum, bende listeyi telefondan paylaşıyorum... Yanlış anlama ben burda birbirimizi suçlamak derdinde değilim, sadece önceden kimin ne yapacağı konuşulursa herkes kendini ona göre ayarlar gülüm. Ben mesela size güvendim, sizde aynı şekilde bana güvenmişsiniz öyle de gümbürtüye gidiyorduk. Bir daha böyle olmaması için önceden kimin paylaşacağı konuşulsun. Liste paylaşımını bana devrediyorsanız bir ricam olacak, eskisi gibi kilo bildirim saati belirlensin, bende listeyi ona göre paylaşırım.
bende umutluyum bukez grubu aşağıya çekmiycemKızlar bu hafta sekizinci olmuşuz, inşallah yarından itibaren yapacağımız 5x5 diyeti sayesinde ilk üçe gireriz :) ben umutluyum, dişimizi tırnağımıza takalım, herşeyimizi ortaya koyup savaşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?