Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim süper fazla bişey görmedim ben

Canim afiyet olsun guzel beğendim de sen bana bu az sütlü kahvenin tarifini versene

Bugünkü menüm
10 00
1 dilim ekmek
2 yumurtayla sucuklu yumurta yaptım
Az peynir
Salatalık
Çay
11 00
1 az şekerli kahve
Komşu da içtim o yüzden şekerli
15 00
Tavuk haşlama
1 patlıcanla az soğanı baharatla az zeytin yağında kavurdum
1 salatalık turşusu
18 30
Çay
1 ısırık elmalı kurabiye
Israr ettiler tadına baktım
19 30
1 lokma tavuk eti çocuğa yedirirken yedim
2 litre su
Spor yok
45 dakika yürürüm
İlerleyen saatlerde 1 kahve ve yanında küçük 1 kare bitter yiyebilirim
Diyetim bugunde iyi gitti

şekerli kahveyi görmezden gelirsem güzel olmuş

çok az olmuş

Hafta ici ise basliyorum tatlim haftasonu listeye sokucam bunlari

Afiyet olsun canim guzelll

Biraz ağır kaçmış sanki canım :))

kaşarlı pide oooooooooo
kizlar size katiliyorum ama ya kosjoca 24 saatlik nöbette ac kalacam yada ne bulduysam azicik ucundan yiyecem
Kızlar bu hafta sekizinci olmuşuz, inşallah yarından itibaren yapacağımız 5x5 diyeti sayesinde ilk üçe gireriz :) ben umutluyum, dişimizi tırnağımıza takalım, herşeyimizi ortaya koyup savaşalım :)
yarin basliyoruz demi diyete patatesle
ya canım ya ben de baktırmak istedim insülin direncime. dahiliye uzmanına söyledim. suratıma uzaylı görmüş gibi baktı. hem de vakıfgurebada. sen hangi bölüme gidiyorsun.
endokrinolojiye gidebilirsiniz kizlar bunun icin bu onlarin isi
Kizlarr

suan disaridayim gecmise bakamiyorum sarzim cokkk azz sadece haber vermek icin geldimm.

Ehliyeti aldimmmmmm sinavim basarili gectiii cok şükür

Aksam gorusmek uzere

Öpüldünüzz
hayirli ugurlu olsun canim

menüm
sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin

ara
bir activia

öğle
sebze çorbası
elma

akşam
bir kase yoğurt (bir salatalık doğradım)
1 enginar (zeytinyağlı)

2litre su
1soda

spor
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
5 bin adım

supersin canım sen ya valla kıskanıyrum
sende öylesin canım ya valla. doğum yapalı nekadar kısa birzaman olmuş seni tebrik ediyorum ben bir sene sonra ancak vermeye başlamıştım kilolarımı.. aslında yeme alışkanlığımı değiştirmeye çabalıyorum biraz sancılı geçiyor kötü şeyler çekiyor canım duymuyorum. inş böyle devam edelim bitirelim şu işi

bu günkü menüm kizlar sabah
iki dilim peynir bi dilim ekmek 3 zeytin
bol domates
iki litre su
bol yürüyüs yaptim iki saat kadar
pco icin basladigim ilac beni mahvetti bagirsaklar alt üst oldu o yüzden yediklerim bu kadar canlar

Selam kızlar nasıl gidiyo
Benim diyet iyi gidiyor bakalım ama canım tatlı bişeyler de istiyo hastahaneye gidip insülin direncime baktiracam

suphelendigin bisilermi var ki acaba ??

gözünü ac birakma mideni cok tika basa doldurma kuzum yuzme spor tatilde en sevdiklerimdenn sabah erken kalk bi spor sonra dus sonra ne istiyorsan iste otelemi gidiyorsunuz bilemiyorum ama otel falanda daha cok yüzmeye agirlik verirsin ohh 1 haftadada olsa sikilasirsin.
tabi gezmeyide unutmaaa keyfini cikarr

bir derdim var bölümüne bakıyorum arada evlilikte yaşanan her türlü soruna tek bir yanıtları var.. boşan..

kişiler olaylari basina gelmeden ayri basina geldikten sonra ayri yorumlarlar. her zaman bekara kari bosamak kolaydir. Allah kuluna öldüm dedikten sonra bile can verip yasatiyor. Butadaki sitelerde önyargılı davranilmasini bende hos bulmuyorum.
Ancak gercekten evliliklerde hos karsilanmayacak belkide 2. bi sansi haketmeyecek seyler var. Benim icinde 2. sansi haketmeyecek olanlarin en basinsa siddet geliyor.
Nasil biriyle nasil evlilik yaptıysan en basinda birbirinizi neye alistirdiysaniz muhtemelen oyle gidiyor. Biz esimle boşanma kelimesini bile evimizde kullanmayiz. Allah herkesin gönlune gire versin

geciyor kuzum yaa biraz zama istiyor. Birde kisinin degismek istemeside önemli tabikisi

var tabi canım annem sağ olsun ciğer yapmış bende kokusuna bile dayanamıyorum haliyle aç kaldım

igyyu töbe yarabbim cigerin kokusu beni mahvediyor evlenmeden once evde ciger varsa belli bi zaman giremezdim bile

çok güzel menün canım herşeyden azar azar ama aralıklarla yemişsin çok iyi
yaa birde şu menünüzde 1kk peynir vs.yazıyorsunuz ya o kk nın açılımı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…