kumar, çocuk istememe, düşkünlük. bunların psiklojik birtakım nedenleri var önce tedavi yollarını önermek varken hemen boşan demek doğru gelmiyor bana işte.. boşanmak son basamak olmalı bana göre..kumar , çocuk istememe ,aldatma bunlar hemen boşanma sebebi bence , ama annesine düşkün olması felan ilişkiyi nekadar etkilediğine göre karar verilir
Bende istanbul ümraniyede yasiyorum canimm :))ben de özlemişim canım baya güzel bir gün oldu. sen nerde yaşıyordun.
Bugun cogunlukla yumurta yemenin ozel bi nedeni var mi canimm :) masallah basmissin proteini onlar ne yag yakar simdi parcalanirkennbugün menüm
8:00= 1 yumurta
4 zeytin
1dilim ekmek
1kk peynir
11:00=2 kuru erik
1 hurma
1 bardak süt
12:30=salata
1dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
5 kaşık yoğurt
14:20=2 kuru erik
4 yaban mersini
17:00= 1 tabak yumurtasız menemen(1çay kaşığı zeytin yağı vardı)
salata
1 dilim ekmek
3 çay kaşığı dondurma
3 litre su , 2 fincan sütlü kahve
20 dk stepper
o psikolojik hastalıkların kökten bir çözümü olduğuna inanmıyorum ben , hele bu saydıkların takıntıya giriyor ben bunun için yıllardır tedavi görüyorum hala geçmedi ,bitane daha benden çekemem boşanmak en güzeli bana görekumar, çocuk istememe, düşkünlük. bunların psiklojik birtakım nedenleri var önce tedavi yollarını önermek varken hemen boşan demek doğru gelmiyor bana işte.. boşanmak son basamak olmalı bana göre..
var tabi canım annem sağ olsun ciğer yapmış bende kokusuna bile dayanamıyorum haliyle aç kaldımBugun cogunlukla yumurta yemenin ozel bi nedeni var mi canimm :) masallah basmissin proteini onlar ne yag yakar simdi parcalanirkenn
Selam kızlar nasılsınız? Dün gece annemleri yolcu ettikten sonra hemen yattım, bugünde misafirim var akşama. Hazırlık ve temizlikle uğraşıyorum. Anlayacağınız bendeniz bugünde arazi :)
Kuzum sınavın başarılı geçer inşallah. Hadi kız, al gel şu ehliyeti :) Çıkınca bize de haber ver.
Zeynebim bende telefondan giriyorum, bende listeyi telefondan paylaşıyorum... Yanlış anlama ben burda birbirimizi suçlamak derdinde değilim, sadece önceden kimin ne yapacağı konuşulursa herkes kendini ona göre ayarlar gülüm. Ben mesela size güvendim, sizde aynı şekilde bana güvenmişsiniz öyle de gümbürtüye gidiyorduk. Bir daha böyle olmaması için önceden kimin paylaşacağı konuşulsun. Liste paylaşımını bana devrediyorsanız bir ricam olacak, eskisi gibi kilo bildirim saati belirlensin, bende listeyi ona göre paylaşırım.
her insan farklı işte..o psikolojik hastalıkların kökten bir çözümü olduğuna inanmıyorum ben , hele bu saydıkların takıntıya giriyor ben bunun için yıllardır tedavi görüyorum hala geçmedi ,bitane daha benden çekemem boşanmak en güzeli bana göre
Hahaha ayyni bemvar tabi canım annem sağ olsun ciğer yapmış bende kokusuna bile dayanamıyorum haliyle aç kaldım
Cok guzel canimmmBugünkü menüm
Sabah 830
2 yumurtadan omlet
1 domates
Şekersiz çay
Öğle 1330
Tavuk sote 200 gr
Akşam
5 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 litre su yarım saat yürüyüş
her insan farklı işte..
benim gözümde aile, fedakarlığı sabrı sonuna kadar hakeden bir kurum... işte hep bunun için 'çok iyi düşünüp araştırıp tartıp evlenilmeli' derim. yuva kolay kurulmuyor ..
güzel olmuşBugünkü menüm
Sabah 830
2 yumurtadan omlet
1 domates
Şekersiz çay
Öğle 1330
Tavuk sote 200 gr
Akşam
5 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
hayırlı olsunKizlarr
suan disaridayim gecmise bakamiyorum sarzim cokkk azz sadece haber vermek icin geldimm.
Ehliyeti aldimmmmmm sinavim basarili gectiii cok şükür
Aksam gorusmek uzere
Öpüldünüzz
güzel olmuş. dondurma ölçüne bayıldımbugün menüm
8:00= 1 yumurta
4 zeytin
1dilim ekmek
1kk peynir
11:00=2 kuru erik
1 hurma
1 bardak süt
12:30=salata
1dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
5 kaşık yoğurt
14:20=2 kuru erik
4 yaban mersini
17:00= 1 tabak yumurtasız menemen(1çay kaşığı zeytin yağı vardı)
salata
1 dilim ekmek
3 çay kaşığı dondurma
3 litre su , 2 fincan sütlü kahve
20 dk stepper
ay sen de benim için bi Anadolu turu yapıver o zaman. isteklerim şöyle: Kadıköy moda sahilinde biraz yürüyüş, sonra üsküdara geçiver bi zahmet, paşalimanına muhakkak uğra, turu da Çengelköy çınaraltında bir ince belli bardak çayla tamamlayıver. isteklerim bu kadarcıkBende istanbul ümraniyede yasiyorum canimm :))
liste tam benlikBugünkü menüm
Sabah 830
2 yumurtadan omlet
1 domates
Şekersiz çay
Öğle 1330
Tavuk sote 200 gr
Akşam
5 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
Dahiliye uzmanına gidecem eşim sağlıkçi benim lojmandayiz bide dahiliyeci üst komşum pazartesi gel bakalım dediya canım ya ben de baktırmak istedim insülin direncime. dahiliye uzmanına söyledim. suratıma uzaylı görmüş gibi baktı. hem de vakıfgurebada. sen hangi bölüme gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?