Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kumar , çocuk istememe ,aldatma bunlar hemen boşanma sebebi bence , ama annesine düşkün olması felan ilişkiyi nekadar etkilediğine göre karar verilir
kumar, çocuk istememe, düşkünlük. bunların psiklojik birtakım nedenleri var önce tedavi yollarını önermek varken hemen boşan demek doğru gelmiyor bana işte.. boşanmak son basamak olmalı bana göre..

bugün menüm
8:00= 1 yumurta
4 zeytin
1dilim ekmek
1kk peynir

11:00=2 kuru erik
1 hurma
1 bardak süt

12:30=salata
1dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
5 kaşık yoğurt

14:20=2 kuru erik
4 yaban mersini

17:00= 1 tabak yumurtasız menemen(1çay kaşığı zeytin yağı vardı)
salata
1 dilim ekmek
3 çay kaşığı dondurma

3 litre su , 2 fincan sütlü kahve
20 dk stepper

Bugun cogunlukla yumurta yemenin ozel bi nedeni var mi canimm :) masallah basmissin proteini onlar ne yag yakar simdi parcalanirkenn

kumar, çocuk istememe, düşkünlük. bunların psiklojik birtakım nedenleri var önce tedavi yollarını önermek varken hemen boşan demek doğru gelmiyor bana işte.. boşanmak son basamak olmalı bana göre..
o psikolojik hastalıkların kökten bir çözümü olduğuna inanmıyorum ben , hele bu saydıkların takıntıya giriyor ben bunun için yıllardır tedavi görüyorum hala geçmedi ,bitane daha benden çekemem boşanmak en güzeli bana göre

kuzum haklisin ama ben bu takima geldigimden beri liste paylasamicami soylemistim. Ancak telden laptopa baglanicam o yettigi internetle liate paylasicam malesef evde nette cekmiyor dag basinda da degiliz ama malesef o sikintimiz var. operatorlerle ttnetle turktelekomla gorustuk falan ama ciksss.

benim icin liste paylasmanda sakinca yok sana guveniyorum biliyorsun

her insan farklı işte..
benim gözümde aile, fedakarlığı sabrı sonuna kadar hakeden bir kurum... işte hep bunun için 'çok iyi düşünüp araştırıp tartıp evlenilmeli' derim. yuva kolay kurulmuyor ..

bugünkü menüm
12.00: 1 dilim peynir, domates, salatalık, iki avuç taze fındık
16.00: bir fincan az sütlü kahve
18.00: 5 kaşık yoğurt
19.30: yarım kase çorba, bir kase yoğurtlu kabak salatası, yağsız yeşil salata
su:2,5 lt
ilerleyen saatlerde bir sütlü kahve daha içerim

güzel olmuş. dondurma ölçüne bayıldım

Bende istanbul ümraniyede yasiyorum canimm :))
ay sen de benim için bi Anadolu turu yapıver o zaman. isteklerim şöyle: Kadıköy moda sahilinde biraz yürüyüş, sonra üsküdara geçiver bi zahmet, paşalimanına muhakkak uğra, turu da Çengelköy çınaraltında bir ince belli bardak çayla tamamlayıver. isteklerim bu kadarcık

ya canım ya ben de baktırmak istedim insülin direncime. dahiliye uzmanına söyledim. suratıma uzaylı görmüş gibi baktı. hem de vakıfgurebada. sen hangi bölüme gidiyorsun.
Dahiliye uzmanına gidecem eşim sağlıkçi benim lojmandayiz bide dahiliyeci üst komşum pazartesi gel bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…