o psikolojik hastalıkların kökten bir çözümü olduğuna inanmıyorum ben , hele bu saydıkların takıntıya giriyor ben bunun için yıllardır tedavi görüyorum hala geçmedi ,bitane daha benden çekemem boşanmak en güzeli bana göre
ya aslında kendimi sıkmasam kilo verecem ama biran önce eski kıyafetleride giymek istiyorum 24 kilo aldım hamileyken ve eski kiloma 6 kilo kaldısende öylesin canım ya valla. doğum yapalı nekadar kısa birzaman olmuş seni tebrik ediyorum ben bir sene sonra ancak vermeye başlamıştım kilolarımı.. aslında yeme alışkanlığımı değiştirmeye çabalıyorum biraz sancılı geçiyor kötü şeyler çekiyor canım duymuyorum. inş böyle devam edelim bitirelim şu işi
tebrik ederim Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallahh ehh ıslatırsınız artıkKizlarr
suan disaridayim gecmise bakamiyorum sarzim cokkk azz sadece haber vermek icin geldimm.
Ehliyeti aldimmmmmm sinavim basarili gectiii cok şükür
Aksam gorusmek uzere
Öpüldünüzz
hiç bir sey yememişsin o zamanbu günkü menüm kizlar sabah
iki dilim peynir bi dilim ekmek 3 zeytin
bol domates
iki litre su
bol yürüyüs yaptim iki saat kadar
pco icin basladigim ilac beni mahvetti bagirsaklar alt üst oldu o yüzden yediklerim bu kadar canlar
canım sürekli tatlı istiyo kendimi tutmasam allah bilir kaç dilim baklava yerim
suphelendigin bisilermi var ki acaba ??
gözünü ac birakma mideni cok tika basa doldurma kuzum yuzme spor tatilde en sevdiklerimdenn sabah erken kalk bi spor sonra dus sonra ne istiyorsan iste otelemi gidiyorsunuz bilemiyorum ama otel falanda daha cok yüzmeye agirlik verirsin ohh 1 haftadada olsa sikilasirsin.
tabi gezmeyide unutmaaa keyfini cikarr
kişiler olaylari basina gelmeden ayri basina geldikten sonra ayri yorumlarlar. her zaman bekara kari bosamak kolaydir. Allah kuluna öldüm dedikten sonra bile can verip yasatiyor. Butadaki sitelerde önyargılı davranilmasini bende hos bulmuyorum.
Ancak gercekten evliliklerde hos karsilanmayacak belkide 2. bi sansi haketmeyecek seyler var. Benim icinde 2. sansi haketmeyecek olanlarin en basinsa siddet geliyor.
Nasil biriyle nasil evlilik yaptıysan en basinda birbirinizi neye alistirdiysaniz muhtemelen oyle gidiyor. Biz esimle boşanma kelimesini bile evimizde kullanmayiz. Allah herkesin gönlune gire versin
geciyor kuzum yaa biraz zama istiyor. Birde kisinin degismek istemeside önemli tabikisi
igyyu töbe yarabbim cigerin kokusu beni mahvediyor evlenmeden once evde ciger varsa belli bi zaman giremezdim bile
çok beğendim canım böyle giderse sende bu hafta bombayı patlatırsınBugünkü menüm
Sabah 830
2 yumurtadan omlet
1 domates
Şekersiz çay
Öğle 1330
Tavuk sote 200 gr
Akşam
5 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 litre su yarım saat yürüyüş
yanlış olmasam kk kirbit kutusu oluyor canımçok güzel menün canım herşeyden azar azar ama aralıklarla yemişsin çok iyi
yaa birde şu menünüzde 1kk peynir vs.yazıyorsunuz ya o kk nın açılımı nedir
canım çok geçmiş olsun öncelikle sende farkındasın gerçi ama gerçekten çok az olmuşbu günkü menüm kizlar sabah
iki dilim peynir bi dilim ekmek 3 zeytin
bol domates
iki litre su
bol yürüyüs yaptim iki saat kadar
pco icin basladigim ilac beni mahvetti bagirsaklar alt üst oldu o yüzden yediklerim bu kadar canlar
wooow süper çok hızlı vermişsin kilolarını yaa maşallahya aslında kendimi sıkmasam kilo verecem ama biran önce eski kıyafetleride giymek istiyorum 24 kilo aldım hamileyken ve eski kiloma 6 kilo kaldı
sağol canım tesekkür ederim.wooow süper çok hızlı vermişsin kilolarını yaa maşallah
yalnızca fındık gözüme battı fazla olmuş şekerimmbugünkü menüm
12.00: 1 dilim peynir, domates, salatalık, iki avuç taze fındık
16.00: bir fincan az sütlü kahve
18.00: 5 kaşık yoğurt
19.30: yarım kase çorba, bir kase yoğurtlu kabak salatası, yağsız yeşil salata
su:2,5 lt
ilerleyen saatlerde bir sütlü kahve daha içerim
oluyor canım yaaa bende 20 kilo belkide daha fazlasını almıştım (sonbir kaç gün tartılmamıştım da o yüzden )sağol canım tesekkür ederim.
şimdi çok kızıyorum kendime neden o kadar yedimde kilo aldım
çok iyi canım kalorisi yüksek şeylerden fazla yememişsin hem emziriyorsun zaten beslenmen çok önemliBugünkü menüm
10 00
1 dilim ekmek
2 yumurtayla sucuklu yumurta yaptım
Az peynir
Salatalık
Çay
11 00
1 az şekerli kahve
Komşu da içtim o yüzden şekerli
15 00
Tavuk haşlama
1 patlıcanla az soğanı baharatla az zeytin yağında kavurdum
1 salatalık turşusu
18 30
Çay
1 ısırık elmalı kurabiye
Israr ettiler tadına baktım
19 30
1 lokma tavuk eti çocuğa yedirirken yedim
2 litre su
Spor yok
45 dakika yürürüm
İlerleyen saatlerde 1 kahve ve yanında küçük 1 kare bitter yiyebilirim
Diyetim bugunde iyi gitti
1in kiymetini bil canim 2 cok fenaaa :)) tabi gözünü korkutmak istemiyorum ne kadar zor o kadar iyii :)
canım bardağın dörtte biri kadarı süt gerisi bildiğin su ve kahveCanim afiyet olsun guzel beğendim de sen bana bu az sütlü kahvenin tarifini versene
süper canım gayet hafif olmuşBugunku menum
Kahvalti 8 00
2 dilim tb ekmeginden beyaz peynir domatesten ufak bir tost
1 bardak cay
Öglen 14 30
Gögüs izgara
Salata
1bardak ev yapimi az sekerli limonata
Aksam19 00
3 dilim izgara sucuk
1 kase yogurt
1 bardak limonata
2 litre su
30 dk jillian
2 saat yürüyüş
karbonhidrat diyeti yapıyorum protein ağırlıklı emziriyorum sütüm iyi şimdilik bebeğim bi altı aylık olsaydı biraz daha sıkı yapardımçok iyi canım kalorisi yüksek şeylerden fazla yememişsin hem emziriyorsun zaten beslenmen çok önemli
türk kahvesi yapıyon dimicanım bardağın dörtte biri kadarı süt gerisi bildiğin su ve kahve
hiç bir sey yememişsin o zaman
evet kizlar durumum pek ic acici degil istahim yok suyu cok icmeye calisiyorum ee bide yarin sabah patatesle baslayacaz ya güne ona güveniyorum insallah düzene girercanım çok geçmiş olsun öncelikle sende farkındasın gerçi ama gerçekten çok az olmuş
karatay'cı takılıyorum bu arayalnızca fındık gözüme battı fazla olmuş şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?