bazen türk bazen de filtre kahve canım. ikisini de seviyorumtürk kahvesi yapıyon dimi
süppper hafif bir gün olmuşmenüm
sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
ara
bir activia
öğle
sebze çorbası
elma
akşam
bir kase yoğurt (bir salatalık doğradım)
1 enginar (zeytinyağlı)
2litre su
1soda
spor
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
5 bin adım
deneyecem bende az sütle sekersiz içmeye alışıyorum bu ara tadı kötü geliyor.10 yıldır çaya seker atmam ama kahveyi şekersiz içmedim hiç süt yumuşatır belkibazen türk bazen de filtre kahve canım. ikisini de seviyorum
canımın istediklerini ben yiyemiyorum, yiyebileceklerimi de canım istemiyorçok az olmuş
evet canım süt şeker ihtiyacını gideriyor.deneyecem bende az sütle sekersiz içmeye alışıyorum bu ara tadı kötü geliyor.10 yıldır çaya seker atmam ama kahveyi şekersiz içmedim hiç süt yumuşatır belki
ay inşallah kaptancım aynen dediğin gibi yapacağım. bu hafta çok hırslandım. tatilde kilo veren o ilk insanlardan olmak istiyorum
gözünü ac birakma mideni cok tika basa doldurma kuzum yuzme spor tatilde en sevdiklerimdenn sabah erken kalk bi spor sonra dus sonra ne istiyorsan iste otelemi gidiyorsunuz bilemiyorum ama otel falanda daha cok yüzmeye agirlik verirsin ohh 1 haftadada olsa sikilasirsin.
tabi gezmeyide unutmaaa keyfini cikarr
kişiler olaylari basina gelmeden ayri basina geldikten sonra ayri yorumlarlar. her zaman bekara kari bosamak kolaydir. Allah kuluna öldüm dedikten sonra bile can verip yasatiyor. Butadaki sitelerde önyargılı davranilmasini bende hos bulmuyorum.
Ancak gercekten evliliklerde hos karsilanmayacak belkide 2. bi sansi haketmeyecek seyler var. Benim icinde 2. sansi haketmeyecek olanlarin en basinsa siddet geliyor.
Nasil biriyle nasil evlilik yaptıysan en basinda birbirinizi neye alistirdiysaniz muhtemelen oyle gidiyor. Biz esimle boşanma kelimesini bile evimizde kullanmayiz. Allah herkesin gönlune gire versin
biri ızgara sucuk mu dediBugunku menum
Kahvalti 8 00
2 dilim tb ekmeginden beyaz peynir domatesten ufak bir tost
1 bardak cay
Öglen 14 30
Gögüs izgara
Salata
1bardak ev yapimi az sekerli limonata
Aksam19 00
3 dilim izgara sucuk
1 kase yogurt
1 bardak limonata
2 litre su
30 dk jillian
2 saat yürüyüş
Güzel olmuş afiyet olsun :)bugünkü menüm
12.00: 1 dilim peynir, domates, salatalık, iki avuç taze fındık
16.00: bir fincan az sütlü kahve
18.00: 5 kaşık yoğurt
19.30: yarım kase çorba, bir kase yoğurtlu kabak salatası, yağsız yeşil salata
su:2,5 lt
ilerleyen saatlerde bir sütlü kahve daha içerim
Rakibrm böyle devam edersen brn seni nasıl geçicem aacaba :)) güzel olmuşbugün menüm
8:00= 1 yumurta
4 zeytin
1dilim ekmek
1kk peynir
11:00=2 kuru erik
1 hurma
1 bardak süt
12:30=salata
1dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
5 kaşık yoğurt
14:20=2 kuru erik
4 yaban mersini
17:00= 1 tabak yumurtasız menemen(1çay kaşığı zeytin yağı vardı)
salata
1 dilim ekmek
3 çay kaşığı dondurma
3 litre su , 2 fincan sütlü kahve
20 dk stepper
mutfak tartısı yok :/ marketten alırken bonfile şeklinde alıyorum tavuğu bir pakette 3 tane oluyor. aşağı yukarı 1 paket 600 gr ondan 200 gram yazıyorum kanki:)Ne güzel ara yapmadan yemişsin kanki süper birde sende mutfak tartisi mi var canim
Liste kalabalık gözüküyor ama fazla da yememişsin aslında :) afiyet olsun kankiBugünkü menüm
10 00
1 dilim ekmek
2 yumurtayla sucuklu yumurta yaptım
Az peynir
Salatalık
Çay
11 00
1 az şekerli kahve
Komşu da içtim o yüzden şekerli
15 00
Tavuk haşlama
1 patlıcanla az soğanı baharatla az zeytin yağında kavurdum
1 salatalık turşusu
18 30
Çay
1 ısırık elmalı kurabiye
Israr ettiler tadına baktım
19 30
1 lokma tavuk eti çocuğa yedirirken yedim
2 litre su
Spor yok
45 dakika yürürüm
İlerleyen saatlerde 1 kahve ve yanında küçük 1 kare bitter yiyebilirim
Diyetim bugunde iyi gitti
ah ne güzel ne az kalmış. harikasın..ya aslında kendimi sıkmasam kilo verecem ama biran önce eski kıyafetleride giymek istiyorum 24 kilo aldım hamileyken ve eski kiloma 6 kilo kaldı
Bugunku menum
Kahvalti 8 00
2 dilim tb ekmeginden beyaz peynir domatesten ufak bir tost
1 bardak cay
Öglen 14 30
Gögüs izgara
Salata
1bardak ev yapimi az sekerli limonata
Aksam19 00
3 dilim izgara sucuk
1 kase yogurt
1 bardak limonata
2 litre su
30 dk jillian
2 saat yürüyüş
kızlar bu hafta tatile gitme durumumuz var ilk defa tatilde diyet uygulayacağım bakalım nasıl olacak ilk tecrübem. tatile zayıflamak için bir fırsat gözüyle bakmamıştım hiç düşününce yüzme fitnes koşu parkurları asılabildiğim kadar asılacağım bu hafta cuma için hedef belirledim kendime 65.5 bakalım neler olacak.. hem 65 olursam betülcüğümle yaptığımız anlaşma üzre bir paket sütlü çikolata hakkı kazanacağım ay heyecan yaptım bak şimdi
Sanırım bu azimle yakında manken olacaksın:)menüm
sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
ara
bir activia
öğle
sebze çorbası
elma
akşam
bir kase yoğurt (bir salatalık doğradım)
1 enginar (zeytinyağlı)
2litre su
1soda
spor
30 dakika jillian
30 dakika trambolin
5 bin adım
hadi yaa tırstım şimdi. ben bir süre daha birde kalayım iyisi :))1in kiymetini bil canim 2 cok fenaaa :)) tabi gözünü korkutmak istemiyorum ne kadar zor o kadar iyii :)
canım iyi tatiller . sen bu kararlılıkla tatilde de kilo verirsin:)) ama betüle bakma sen bir paket de nedir. gel şunu yarım pakete düşürelim
'allahım manken olmasamda olur. öyle 34 beden falan istemiyorum 38 olayım yeter.. (36 ya da hayır demem)' amin.Sanırım bu azimle yakında manken olacaksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?