Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oooohh sen tatile mi gidiyon talime mi :)) hadi bakalım rambo seni sütlü çikolataya benden önce var bakalım :))
eveet inş. ama inanır mısın sadece diyeti yapabilmek için otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih ettim ki mutfağını kullanabileyim ki patateslerimi haşlayabileyim tabi birde otelin o muazzam açık büfesinin şerrinden korunayım. amin

kumar, çocuk istememe, düşkünlük. bunların psiklojik birtakım nedenleri var önce tedavi yollarını önermek varken hemen boşan demek doğru gelmiyor bana işte.. boşanmak son basamak olmalı bana göre..

aradaki saygı kaybolduysa bir daha adam olmuyor o ilişki... herkez seviyeli mantıklı olsa zaten problem olmaz.. karı koca kavgasının bile bir adabı olmalı... çocuk istemeyen adamın şeyini keserim ayrıca :)))) gelmişim bu yaşıma adamı eylemeye mi evlencem ben :))))

çeşit çeşit insan var valla.... çoğuyla hakkatten ömür geçmez... Allah kötüsünden korusun cümlemizi tütütühhh amin....

pek şık bir menü beybi....

at gitsin küpekler yimez be onları pehhhh....

Kizlarr

suan disaridayim gecmise bakamiyorum sarzim cokkk azz sadece haber vermek icin geldimm.

Ehliyeti aldimmmmmm sinavim basarili gectiii cok şükür

Aksam gorusmek uzere

Öpüldünüzz

geçmişe bakma zaten çok konuştuk gözlerin mayışır beynin bulanır : )))

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.... bak benimde ehliyetim var yıllardır cüzdandan çıkmadı... sen benim gibi yapma araba al :))

yürü be kankaa güzel menü....

süper süper

bitter yiyebilemezsin.... hop dedik.... şekerli kahveleri götürmüşsün... muhtemelen itiraz etmek için geç kaldım....

rakipçim bu ne spor.... yaktın yıktın beni....

activya süper işe yarıyor yahu.... ama çok pahalı yaa.... sporunu görünce ben köprüden atlamak istiyorum :)

protein günü. çok güzell ara ara yapmak lazım böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…