- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Hahahah iyi fikirrayyy neyini özlicenmee çirkin bişiy o... sen sevmezsin zaten çekirdek.... bundan sonra böyle kokoş hatunlar gibi her şeye burun kıvırcaz... ayy ben onu sevmem ayy ben şunu sevmem diycez yemicez....
Ozenirim oylelerine, ne yapıyım ys seviyorum yemeyiayyy neyini özlicenmee çirkin bişiy o... sen sevmezsin zaten çekirdek.... bundan sonra böyle kokoş hatunlar gibi her şeye burun kıvırcaz... ayy ben onu sevmem ayy ben şunu sevmem diycez yemicez....
Slm kızlar, bugün full misafir vardı. Menü de böyle oldu
13.00 2 biber dolması, 1 sandal böreği
16.00 1 kahve 1 Şehzade lokumu
18.00 1 biber dolması 1 kurabiye
3 litre su
sensiz parti hiç çekilmezdi betüş yaa emin ol yanisonunda zafer bizim olacak sabret....
:)))
wuuu koşu felam hımm iyimiş... bu patatesleri eritirsin :)))
sosiiiss biskrem ooo parti mi vardı beybi.... hemde bizsiiz....
sucuk sosis çekirdek leyyynnn.......... racona ters bunlar.....
ilerde deneriz nolcek :)) arkamızdan ağlamasın....
özendiririm adamı....
diyetteyiz diye ölek mi yaniii demi amaasensiz parti hiç çekilmezdi betüş yaa emin ol yanişaka bir yana kardeşlerim bizdeydi dünden beri azıcık tırtıkladım kız göz hakkıdır çok mu onu da mı yemiyek
kötü olmuş güneşcim ama yarına toparlarsın sen eminim beklentim yüksek sendennSlm kızlar, bugün full misafir vardı. Menü de böyle oldu
13.00 2 biber dolması, 1 sandal böreği
16.00 1 kahve 1 Şehzade lokumu
18.00 1 biber dolması 1 kurabiye
3 litre su
aynen kız korkuyorum bir gün neleri yemediysem saldırcam diye ondan yiyom yaniiidiyetteyiz diye ölek mi yaniii demi amaa
canim aynen sürdürülebilir olmadiktan sonra diyet falan hikaye benceaynen kız korkuyorum bir gün neleri yemediysem saldırcam diye ondan yiyom yaniii
iki çatal alıp ayyyy çatlıycaaamm çok yedimmm demeyi de unutmuyoruz o zamanayyy neyini özlicenmee çirkin bişiy o... sen sevmezsin zaten çekirdek.... bundan sonra böyle kokoş hatunlar gibi her şeye burun kıvırcaz... ayy ben onu sevmem ayy ben şunu sevmem diycez yemicez....
sensiz parti hiç çekilmezdi betüş yaa emin ol yanişaka bir yana kardeşlerim bizdeydi dünden beri azıcık tırtıkladım kız göz hakkıdır çok mu onu da mı yemiyek
diyetteyiz diye ölek mi yaniii demi amaa
iki çatal alıp ayyyy çatlıycaaamm çok yedimmm demeyi de unutmuyoruz o zaman
günaydin kizlar bu gün sebze mi yiyoruz domates sebze sayilir demi)
betüs hiiic sorma kahvaltida ne yiyecem kara kara düsünüyorum canimcim sebze deyince aklima bi sey gelmiyorsadece domates mi yicen kız.... aaa ....
ben lahana haşladım içine soğan sarımsak attım az karabiber gene çok kırmızı pul biber... kırmızı rengi sevdiğimden mütevellit elimin hiç ayarı olmuyo... yana yana yicem bu gün.... tadına gelirsek severim kendisini daha öncede yapmıştım...gene tuzu özlemle anıyoruz... bağrımıza karabiber basıcaz artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?