Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sensiz parti hiç çekilmezdi betüş yaa emin ol yani şaka bir yana kardeşlerim bizdeydi dünden beri azıcık tırtıkladım kız göz hakkıdır çok mu onu da mı yemiyek

Aa hiç bişi yemeyince menüyü yazmayı da unuttum

Bugünkü menüm
Patates, patates, patates
İki öğün yedim. Yaklaşık altı patates.
Su: 2 lt

sensiz parti hiç çekilmezdi betüş yaa emin ol yani şaka bir yana kardeşlerim bizdeydi dünden beri azıcık tırtıkladım kız göz hakkıdır çok mu onu da mı yemiyek

şeyda coşkun dedi ki bir tane hamur işi bile yerseniz o günkü diyetiniz güme gider... tam cümle bu değildi ama yememelisiniz dedi o günün başarılı bir diyet günü olması için....

günaydin kizlar bu gün sebze mi yiyoruz domates sebze sayilir demi)

sadece domates mi yicen kız.... aaa ....

ben lahana haşladım içine soğan sarımsak attım az karabiber gene çok kırmızı pul biber... kırmızı rengi sevdiğimden mütevellit elimin hiç ayarı olmuyo... yana yana yicem bu gün.... tadına gelirsek severim kendisini daha öncede yapmıştım...gene tuzu özlemle anıyoruz... bağrımıza karabiber basıcaz artık....

betüs hiiic sorma kahvaltida ne yiyecem kara kara düsünüyorum canimcim sebze deyince aklima bi sey gelmiyor

aksamdan sabaha domates yiycem artik cok severim kendisini aramiz iyidir bide salatalik yada ikisini birden salata yapacam artik öglenede taze fasülye yapacam yada aksama mi yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…