Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eşleşmeleri düşünme sen canım ,sıkıntın çabuk geçer inşallah

Son düzenleme:
hayır yani 44 bedene zor giren bana 42 beden bol gelir oldu.... 40 beden kkıyfaetim olsa denicem kesin olur gibi yani... insan azıcık ciddiye alır beni... hıhh.... heee tabi 350 bininci deneme olunca onlarda haklı aslında :)))

eşyaların altına saklamış yavru :) görmem diye düşünmüş biliyor izin yok ..
akrabalar yine bi nebze ama benim eşim artık zayıflamamı istemiyor .. korkuyor ciddi.. sağlığımı kaybedermişim.. tabi bu zamana kadar alıştırdım yağla balla beslemeye. kızartmalar tereyağlı salçalı etli bol kalorili yemekler. şimdi yediklerimi yemekten saymıyor.. tatilde napıcam hiç bilmiyorum umutsuzluk dizboyu dua edin yaa

diren mom hati .......... yüzerek eritcen napıcan....

kocan seni böyle seviyor demekki ne güzeldaha 1 kere kaçamak yapmadın bozmazsın seeeeeeeennnnn ben sana güveniyorummm

kocan seni böyle seviyor demekki ne güzeldaha 1 kere kaçamak yapmadın bozmazsın seeeeeeeennnnn ben sana güveniyorummm
ben kendimi sevmiyorum canım ya böyle.. zayıf olmak istiyorum artık yeter bu ağırlığı taşıdığım.. açık büfeyi istemedim sırf bu sebepten kaçamak yapmayayım diye.. şimdi birde tartıyı bavula koyma tartışması yaşarız. neyse ya bana güvenin bırakmayacağımm zaten sizde vazgeçerseniz güvenmekten sonum olur @direnmemati

kocayı evde bırak tartıyı bırakma o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…