Cezasini yaypacaksan azma... Bende cumadan bu yana paylasmadim, cezami cekmeye raziyimE-brulim ebruşum ben dün menümü yazmadım bugünde 1625 kaloriyi bulduğum için yazmak istemiyorum izin var mı
eşleşmeleri düşünme sen canım ,sıkıntın çabuk geçer inşallahKızlar hepinizden cok özür diliyorum gelemdim
Rakip ve kanki eşleşmesinide güncelleyemedim.
2 gündür bir takım sorunlarla ugraşıyorduk eşimle bayaa ciddi gelecek moralim yoktu
Eşleşmeleri Cumaya kadar güncelleyemicem Cuma güncellerim lütfen kbakmayın
Bu arada simdilik sorun yok
yaparız ne varCezasini yaypacaksan azma... Bende cumadan bu yana paylasmadim, cezami cekmeye raziyim
ben onu azma cozutma anlamında anladımda trip atıyorumCezasini yaypacaksan azma... Bende cumadan bu yana paylasmadim, cezami cekmeye raziyim
eşyaların altına saklamış yavru :) görmem diye düşünmüş biliyor izin yok ..Allah kolaylık versin :))) kaykayı bavuldan çıkarınca kavga etmediniz mi :)))
ahhh o çok bilmiş kocalar arkadaşlar akrabalar... bana da neler diyolar... sen gizli gizli yiyiyosundur biz gidince bunları ye diyen bile var.... gıcıklar....
bende 42 giyiyorum aynı 42 mi ki ohayır yani 44 bedene zor giren bana 42 beden bol gelir oldu.... 40 beden kkıyfaetim olsa denicem kesin olur gibi yani... insan azıcık ciddiye alır beni... hıhh.... heee tabi 350 bininci deneme olunca onlarda haklı aslında :)))
eşyaların altına saklamış yavru :) görmem diye düşünmüş biliyor izin yok ..
akrabalar yine bi nebze ama benim eşim artık zayıflamamı istemiyor .. korkuyor ciddi.. sağlığımı kaybedermişim.. tabi bu zamana kadar alıştırdım yağla balla beslemeye. kızartmalar tereyağlı salçalı etli bol kalorili yemekler. şimdi yediklerimi yemekten saymıyor.. tatilde napıcam hiç bilmiyorum umutsuzluk dizboyu dua edin yaa
kocan seni böyle seviyor demekki ne güzeleşyaların altına saklamış yavru :) görmem diye düşünmüş biliyor izin yok ..
akrabalar yine bi nebze ama benim eşim artık zayıflamamı istemiyor .. korkuyor ciddi.. sağlığımı kaybedermişim.. tabi bu zamana kadar alıştırdım yağla balla beslemeye. kızartmalar tereyağlı salçalı etli bol kalorili yemekler. şimdi yediklerimi yemekten saymıyor.. tatilde napıcam hiç bilmiyorum umutsuzluk dizboyu dua edin yaa
bende 42 giyiyorum aynı 42 mi ki o
öfff be dertlendim yine bıktım lan sendenolm ben sana yetişeyim diye elinden geleni yapıyosun ne iyi insansın sen yaa :))
o ney mişhii bu akşam kırgın çiçekler vaaaar
yaparız ne var
Baska seyleri düsününce böyle seyler cikiyor ortayaben onu azma cozutma anlamında anladımda trip atıyorumyazmaymış
hii bu akşam kırgın çiçekler vaaaar
o ney miş
sorunu üstüne alıyosun yani kabul ettim gittiBaska seyleri düsününce böyle seyler cikiyor ortayaben size bosuna mi diyorum saftim kayik diye
ben kendimi sevmiyorum canım ya böyle.. zayıf olmak istiyorum artık yeter bu ağırlığı taşıdığım.. açık büfeyi istemedim sırf bu sebepten kaçamak yapmayayım diye.. şimdi birde tartıyı bavula koyma tartışması yaşarız. neyse ya bana güvenin bırakmayacağımm zaten sizde vazgeçerseniz güvenmekten sonum olurkocan seni böyle seviyor demekki ne güzeldaha 1 kere kaçamak yapmadın bozmazsın seeeeeeeennnnn ben sana güveniyorummm
benim kendi yabancı dizilerim var :)dizi kanal d ya da atv de mütamadiyen izliyorum ama kanalını hiç öğrenemedim diziyi de hiç kaçırmadım :))) pek güzel izlesene....
kocayı evde bırak tartıyı bırakma o dereceben kendimi sevmiyorum canım ya böyle.. zayıf olmak istiyorum artık yeter bu ağırlığı taşıdığım.. açık büfeyi istemedim sırf bu sebepten kaçamak yapmayayım diye.. şimdi birde tartıyı bavula koyma tartışması yaşarız. neyse ya bana güvenin bırakmayacağımm zaten sizde vazgeçerseniz güvenmekten sonum olur@direnmemati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?