O anlamaz bizim türk dizilerindendizi kanal d ya da atv de mütamadiyen izliyorum ama kanalını hiç öğrenemedim diziyi de hiç kaçırmadım :))) pek güzel izlesene....
Kabul etmedim desem cok ayip etmis olurumsorunu üstüne alıyosun yani kabul ettim gitti
ben kendimi sevmiyorum canım ya böyle.. zayıf olmak istiyorum artık yeter bu ağırlığı taşıdığım.. açık büfeyi istemedim sırf bu sebepten kaçamak yapmayayım diye.. şimdi birde tartıyı bavula koyma tartışması yaşarız. neyse ya bana güvenin bırakmayacağımm zaten sizde vazgeçerseniz güvenmekten sonum olur@direnmemati
benim kendi yabancı dizilerim var :)
kocayı evde bırak tartıyı bırakma o derece
ne anlamıycak mışım kurtlar vadisini izliyodum bendeO anlamaz bizim türk dizilerinden
Kabul etmedim desem cok ayip etmis olurum
herkes bana karşı batsın bu dünyakaykay gelmiyor ama tartı geliyor wuuu büyük olay çıkabilüüü :))
asortik hatun halkın arasına karış azıcık....
sen bunu dinlememom hati
Senin zevkine tüküreyimne anlamıycak mışım kurtlar vadisini izliyodum bende
Senin zevkine tüküreyim
de get aşk flimimi izliycem oturup,izlediğimizi söylüyoruz onada bi bahane
aksiyoooooooooonnniçimiz dışımız kavga olmuş ne anlıyon şu mafyalardan bilmem...
bana da ısmarlaaz önce aklımdan geçeni söyliim ben sıfır beden olunca oturup kebap yerim :))) ben bu kafayla nasıl sıfır beden olurum bilmiyorum :)))
Betüle katiliyorum, sevmiyorum öyle dizileri. Kurtlar vadisinden baska aksiyon mu kalmadi?de get aşk flimimi izliycem oturup,izlediğimizi söylüyoruz onada bi bahane
Eh be canim hadi düsüncelerini zapt edemiyorsun iyi hos da bizimkileri niye costuruyorsun?az önce aklımdan geçeni söyliim ben sıfır beden olunca oturup kebap yerim :))) ben bu kafayla nasıl sıfır beden olurum bilmiyorum :)))
sen iyi olda gerisi olur gider canimKızlar hepinizden cok özür diliyorum gelemdim
Rakip ve kanki eşleşmesinide güncelleyemedim.
2 gündür bir takım sorunlarla ugraşıyorduk eşimle bayaa ciddi gelecek moralim yoktu
Eşleşmeleri Cumaya kadar güncelleyemicem Cuma güncellerim lütfen kbakmayın
Bu arada simdilik sorun yok
ne yemesi ben almışım 1625 kalori hiç bişey yemiycem tabikifyzanur sen ne yiyorsun kiz aksama?
sürekli geçiyor pek seviyoruz dizileri
O 1600 küsürün icinde tatli da var mi?ne yemesi ben almışım 1625 kalori hiç bişey yemiycem tabikisen ne yiyosun + tahmini kaç kalori aldın bugün
O 1600 küsürün icinde tatli da var mi?
Ben simdiye kadar tahminimce 800 kalori yemisimdir, aksama da sicacik bir corba icesim var ama canim baska seylerde cekiyor
800 le bir insan nasıl yaşar yarabbimmmmmmmmmmmmO 1600 küsürün icinde tatli da var mi?
Ben simdiye kadar tahminimce 800 kalori yemisimdir, aksama da sicacik bir corba icesim var ama canim baska seylerde cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?