Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Betül günesin kizlarindan bahsetmisti gecen :)
btlbetul bir daha ki bölüm 31.08. de

wışş tapelerle gelmiş.... ne hafıza var gıı sende maşallah.... benim beyin hücrelerim öldü açlıktan..... iki dizim var bir kırgın çiçekler bir de güneşin kızları diğer günler çok sıkılıyorum :)))

Bende hayret ettim normalinde cok unutkanim... Anca böyle sacma sapan seylere calisiyor aklim
Bende senin iki dizine + kiralik ask'a bakiyorum. Sen niye bakmiyorsun ona?

benimde bulansın benimdeeeee,nasıl becerdin söyleeeee
Bilmiyorum haplardan galiba senin istahini kapatacak bir seyler lazim... Balli tarcinli zayiflama cayi var onu denesen? Hem tarcin istah kapatiyor diyorlar...

gaz verme şuna serdi iyice.....
Hay hay

içemem ben onu bal tadı varsa

Ay şimdi de betül hanim et haşlama olacak diye tutturdu bak. Ben ızgara da yerim arkadaş

Aaa terbiyesizlere bak. Döverim kız ben onları

Bugünkü menüm
Sabah: salata (domates, salatalık)
Öğle: salata(domates, salatalık)
Akşam: domates, kabak, fırında mantar
Su: şimdilik 1 lt ama iki buçuk olur yatana kadar

kiralık aşk biraz cıvık geldi... diğer ikisi daha ciddi mevzular :)

ay ben şaşırıyorum kırgın çiçeklerimi izlesem tatlı küçük yalancılarımı valla kaçırdıklarımı internetten izliyorum p.tesi leri benim dizi günüm niye ikisi aynı güne gelmişki

kız nasıl kaçırmak mümkün mü özetinin özeti tekrarının tekrarı döne döne oynatıyorlar :)

Ayyy allaaahiimmm sen koru Yarabbim. Amin

:)))

Ay şimdi de betül hanim et haşlama olacak diye tutturdu bak. Ben ızgara da yerim arkadaş

bilemedim bak haşlama diyo... sindirim olayını da düşün... et suda yumuşak olur ööyle ızgara felam bilemedim.....

Aaa terbiyesizlere bak. Döverim kız ben onları

sende olmasan beni kim savuncak :)

Bugünkü menüm
Sabah: salata (domates, salatalık)
Öğle: salata(domates, salatalık)
Akşam: domates, kabak, fırında mantar
Su: şimdilik 1 lt ama iki buçuk olur yatana kadar

ayyy yazık bize valla süzüldük iki günde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…