haaa bende dedim kendi kendime dejavu denilen sey bu olsa gerek
800 müüü tatlı yok
Tatli yoksa yine kabul edilebilir bence800 le bir insan nasıl yaşar yarabbimmmmmmmmmmmm
Sayemizde dejavu yasadin iste daha ne istiyorsunhaaa bende dedim kendi kendime dejavu denilen sey bu olsa gerek
benimde bulansın benimdeeeee,nasıl becerdin söyleeeeeTatli yoksa yine kabul edilebilir bence
Bugün biraz midem bulaniyor yoksa merak etme hic affetmez yerdim
800 le bir insan nasıl yaşar yarabbimmmmmmmmmmmm
Tatli yoksa yine kabul edilebilir bence
Bugün biraz midem bulaniyor yoksa merak etme hic affetmez yerdim
Sayemizde dejavu yasadin iste daha ne istiyorsun
obur kadııınnnutan utan.....
Bende hayret ettimwışş tapelerle gelmiş.... ne hafıza var gıı sende maşallah.... benim beyin hücrelerim öldü açlıktan..... iki dizim var bir kırgın çiçekler bir de güneşin kızları diğer günler çok sıkılıyorum :)))
Bilmiyorum haplardan galibabenimde bulansın benimdeeeee,nasıl becerdin söyleeeee
Hay haygaz verme şuna serdi iyice.....
ay ben şaşırıyorum kırgın çiçeklerimi izlesem tatlı küçük yalancılarımı valla kaçırdıklarımı internetten izliyorum p.tesi leri benim dizi günüm niye ikisi aynı güne gelmişkihii bu akşam kırgın çiçekler vaaaar
içemem ben onu bal tadı varsaBende hayret ettimnormalinde cok unutkanim... Anca böyle sacma sapan seylere calisiyor aklim
Bende senin iki dizine + kiralik ask'a bakiyorum. Sen niye bakmiyorsun ona?
Bilmiyorum haplardan galibasenin istahini kapatacak bir seyler lazim... Balli tarcinli zayiflama cayi var onu denesen? Hem tarcin istah kapatiyor diyorlar...
Hay hay
Ayyy allaaahiimmm sen koru Yarabbim. Aminöylesin tabi grubumuzun bulunmaz hint kumaşısın senkiloları simlale hediye ediyorum
Ay şimdi de betül hanim et haşlama olacak diye tutturdu bak. Ben ızgara da yerim arkadaşahhh ahhh bide ben regl oldum sen beni dürten seytanlari bi görsen ne fenalar
bence peynir ve zeytin de sebze sayilir olmami yani
canim domates benim icin cok mühim kendisini cok severim hic kasinmam girer cikar yerimfasülye icinde bi tarifim var soganlari biraz su ile pisir fasülyeyi haslamadan koy soganin üstüne biraz kendi suyuyla pissin rengi degisincede at domatesleri birazda onunla pisir tabii fasülyen kart degilse kartsa da azcik su ekle ohhh miss
evet yaaa neymis o öyle sebze günüyse sebze yiyoz iste
al benden de o kadar korkuyorum gercekten kilo alacam diye
feyzaaa isini biliyorsun kilolari verdin gitti
heee heee bende köfte düsünüyorum ayiptir söylemesi
bu diyet bizi ne hallere soktu hey Allah im yaaacizzz
Aaa terbiyesizlere bak. Döverim kız ben onlarıAllah kolaylık versin :))) kaykayı bavuldan çıkarınca kavga etmediniz mi :)))
ahhh o çok bilmiş kocalar arkadaşlar akrabalar... bana da neler diyolar... sen gizli gizli yiyiyosundur biz gidince bunları ye diyen bile var.... gıcıklar....
Bende hayret ettimnormalinde cok unutkanim... Anca böyle sacma sapan seylere calisiyor aklim
Bende senin iki dizine + kiralik ask'a bakiyorum. Sen niye bakmiyorsun ona?
Bilmiyorum haplardan galibasenin istahini kapatacak bir seyler lazim... Balli tarcinli zayiflama cayi var onu denesen? Hem tarcin istah kapatiyor diyorlar...
Hay hay
ay ben şaşırıyorum kırgın çiçeklerimi izlesem tatlı küçük yalancılarımı valla kaçırdıklarımı internetten izliyorum p.tesi leri benim dizi günüm niye ikisi aynı güne gelmişki
Ayyy allaaahiimmm sen koru Yarabbim. Amin
Ay şimdi de betül hanim et haşlama olacak diye tutturdu bak. Ben ızgara da yerim arkadaş
Aaa terbiyesizlere bak. Döverim kız ben onları
Bugünkü menüm
Sabah: salata (domates, salatalık)
Öğle: salata(domates, salatalık)
Akşam: domates, kabak, fırında mantar
Su: şimdilik 1 lt ama iki buçuk olur yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?