Bende ilk baslarda 50 yapiyordum sonra bir baktim durmadan 100 oluyor :) sende her gün yapsan alisirsin :)
Kaçamaklara hiç girmeyelim ama 3 gündür kaçamak yapmıyorum sporada baslarsam sıkıntı kalmiycak.gennçlik işte
peki... kilo yeter... kaçamaklarını yaz bir de bence...
yalnız mutlu çocuksuz :))
hımmm itiraflar itiraflar çakal seniii :))
kız üzümle karpuz olmaz zaten.... ikiside diyetlere konmaz...
Tebrikleeer.... ikimizde bir miladı kapattık çok şükür... :)))
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Kızlar 2 görüşmemde bitti 2 gün içinde dönecekler geri
Bakalım hakkımda hayırlısı
Canima kastim yok, nefesim yetmezse dururum :)durmadan yapma kızım yaa... kalbine zarar verebilirsin... Allah korusun... arada dur nefes al... spor salonunda da her 20 de bırakırdık, sonra bir daha bir daha.... maratona mı yetişçen :)
her gün azar azar deniyeyim bakayım :)
Kiyamam ama dayan bak cumaya tarti seni sevindirecek :)))ilk defa su içmekte zorlanıyorum :)))
aneeemm bugün tembelliğim pek üstümde akşam stepperi bile zor yaparımSen 1600 küsür kalori yerken o kiz günümü 3 patatesle gecirecegim diye kendini parcaliyor ama naber :)
Kiskancim benim ♥ Senin icinde evrene haykiririm ben :-*
100 jj de neymis, 500 yaptigimi bilirim
fyzanur bu aksam kim daha cok ziplar iddiasina mi girsek yine?
Tamam baska zaman yapariz kuzum :-*aneeemm bugün tembelliğim pek üstümde akşam stepperi bile zor yaparım
benim yapmamam senin yapmana engel mi lanTamam baska zaman yapariz kuzum :-*
Ben 100 jj yapmaya karar vermistim ki zatenbenim yapmamam senin yapmana engel mi lan
haaaa pardon ozamanBen 100 jj yapmaya karar vermistim ki zaten
Terbiyesizhaaaa pardon ozaman
bundan sonra bida da yapmazsın ozaman eeee iradede bi yere kadar demi şekerimilk defa su içmekte zorlanıyorum :)))
bende iyiym ebruşum nolsun aynısı zayıflamaya çalışıp duruyoz ama bugün bir tuhafım yaa aklım hep birşeyler yemekte zor hakim oluyorum kendimeHaklisin zeynebim biz ne birincilikler gördük
hey Allahim ya
Ablam gecmis olsunyesil caya yüklen o da sisligini alir.
iyi ter atmissindir... Harikasin canim
Sükür zayiflayip gidiyoruzsen nasilsin canim?
Günaydin zeynebim, sanada musmutlu günlerHayirli haberlerini bekliyoruz
Allahım darısı benimde başımaaaAman bir mecalim vaaaar
taaa taaaaaaaaaaaaaaa 69 göründüüüüüüüüüüüüüüüüüü ooohhh ohhhhhhhhhhh yandan :)))))))))
fyzanur mucuuucckckkkk
Ay takvimine göre 30.08. den itibaren zayiflamaya baslayacagiz, demek ki istahimiz da kesilecek... Regl yaklastiysa ondanda olabilir canim.bende iyiym ebruşum nolsun aynısı zayıflamaya çalışıp duruyoz ama bugün bir tuhafım yaa aklım hep birşeyler yemekte zor hakim oluyorum kendime
Ananas bana alerji yapıyor. Yedim senin güzel hatrin için dilim dudaklarim şişti.Simlal ödem attırıcı şeyleri tercih et... armut kivi elma erik ananas böğürtlen ahududu çilek vs antioksidan bunlar süper.... vişne kiraz bulursan tabi :))
şeftali de biraz şekerli bence...
Şuna bak ya hala dalga geçiyo. Biz burda neler çekiyoruz da dayaniyoruz. Midem beni bütün istanbula rezil etti. Gurul gurul maşallahbundan sonra bida da yapmazsın ozaman eeee iradede bi yere kadar demi şekerim
bundan sonra bida da yapmazsın ozaman eeee iradede bi yere kadar demi şekerim
Allahım darısı benimde başımaaa
Ay takvimine göre 30.08. den itibaren zayiflamaya baslayacagiz, demek ki istahimiz da kesilecek... Regl yaklastiysa ondanda olabilir canim.
Ananas bana alerji yapıyor. Yedim senin güzel hatrin için dilim dudaklarim şişti.Angelina jolie gibi geziyom ortalikta
Şuna bak ya hala dalga geçiyo. Biz burda neler çekiyoruz da dayaniyoruz. Midem beni bütün istanbula rezil etti. Gurul gurul maşallahmeyve gününde dışarı çıkmayın a dostlar. Bütün tuvaletleri itinayla ziyaret ettim
Ay takvimide nedir kiz ilk kez duydum hem benim pek yakin sayilmaz 9 10 gun bisi var ama ne de guzel yazmissin moralman simdiden istahim gitti vallaaAy takvimine göre 30.08. den itibaren zayiflamaya baslayacagiz, demek ki istahimiz da kesilecek... Regl yaklastiysa ondanda olabilir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?