Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende ilk baslarda 50 yapiyordum sonra bir baktim durmadan 100 oluyor :) sende her gün yapsan alisirsin :)

durmadan yapma kızım yaa... kalbine zarar verebilirsin... Allah korusun... arada dur nefes al... spor salonunda da her 20 de bırakırdık, sonra bir daha bir daha.... maratona mı yetişçen :)

her gün azar azar deniyeyim bakayım :)

Kaçamaklara hiç girmeyelim ama 3 gündür kaçamak yapmıyorum sporada baslarsam sıkıntı kalmiycak.
Kızlar 2 görüşmemde bitti 2 gün içinde dönecekler geri

Bakalım hakkımda hayırlısı
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.

Canima kastim yok, nefesim yetmezse dururum :)

Her gün +2 yap :)

ilk defa su içmekte zorlanıyorum :)))
Kiyamam ama dayan bak cumaya tarti seni sevindirecek :)))

bende iyiym ebruşum nolsun aynısı zayıflamaya çalışıp duruyoz ama bugün bir tuhafım yaa aklım hep birşeyler yemekte zor hakim oluyorum kendime

bende iyiym ebruşum nolsun aynısı zayıflamaya çalışıp duruyoz ama bugün bir tuhafım yaa aklım hep birşeyler yemekte zor hakim oluyorum kendime
Ay takvimine göre 30.08. den itibaren zayiflamaya baslayacagiz, demek ki istahimiz da kesilecek... Regl yaklastiysa ondanda olabilir canim.

Simlal ödem attırıcı şeyleri tercih et... armut kivi elma erik ananas böğürtlen ahududu çilek vs antioksidan bunlar süper.... vişne kiraz bulursan tabi :))

şeftali de biraz şekerli bence...
Ananas bana alerji yapıyor. Yedim senin güzel hatrin için dilim dudaklarim şişti. Angelina jolie gibi geziyom ortalikta

bundan sonra bida da yapmazsın ozaman eeee iradede bi yere kadar demi şekerim
Şuna bak ya hala dalga geçiyo. Biz burda neler çekiyoruz da dayaniyoruz. Midem beni bütün istanbula rezil etti. Gurul gurul maşallah meyve gününde dışarı çıkmayın a dostlar. Bütün tuvaletleri itinayla ziyaret ettim

bundan sonra bida da yapmazsın ozaman eeee iradede bi yere kadar demi şekerim

hımm çok beklersin şekerim :)) Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır...........

Allahım darısı benimde başımaaa

Amiiin.....

Ay takvimine göre 30.08. den itibaren zayiflamaya baslayacagiz, demek ki istahimiz da kesilecek... Regl yaklastiysa ondanda olabilir canim.

Sabırsızlıkla bekliyoruz efenim... Ay takvimini yani :)))

Ananas bana alerji yapıyor. Yedim senin güzel hatrin için dilim dudaklarim şişti. Angelina jolie gibi geziyom ortalikta

bak her bakımdan güzelleşmişsin :))) anam ne alerjik hatunlarsınız yaaaaaa.......... ya da ben pisboğaz olduğumdan bunlar bana işlemiyorda olabilir :))

Çektiklerimiz cuma günü bize yol su elektrik olarak geri dönecek..... fyzanur a da fatura olarak dönecek....

Ay takvimide nedir kiz ilk kez duydum hem benim pek yakin sayilmaz 9 10 gun bisi var ama ne de guzel yazmissin moralman simdiden istahim gitti vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…