Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dün çok kötü bir gün geçirdim kızlar. daha doğrusu akşamdan sonra fenalaştım. tansiyonumu yükseltmek için resmen tuz yaladım. meyve günü beni mahvetti. aslında kendimi biliyorum meyve gününü sebze günü yapmalıydım. ananas da bütün suratımı şişirdi. üstüne bir de trafikte kaldım saatlerce bugün yumurta günüyle devam ediyorum. ama korkumdan biraz da peynir kattım yanına. artık hayırlısı bakalım.

kimse ser verip sır vermiyor benden başka :))
Ben vereyim, yarim kilo fazla ciktim yine... Bu haftada liste yalan oldu :)

E-brulim ebruşum napıyon nasılsın
Kuzum toplantim vardi simdi öglen yemegi yiyorum sonrada yürüyüse cikacagim. Sen nasilsin? Dersler nasil gidiyor?

kız bu beşte beşten sonra sıvı detoksu yapalım mııı :))
Hooop bir cosma be kizim. Bu kadar hizli kilo vermeye devam edersen kaliciligindan süphe duyarim. Biraz agirdan sat kendini :)

Gecmis olsun canim, neyse ki durumu iyimis. Nasilda üzülmüssün kiyamam

Gülüm sanada gecmis olsun. En önemlisi sagligin, kendini iyi hissetmiyorsan diyeti birak lütfen. Simdi nasilsin peki?

yaaaaaaaaaaa sıkıldım senin tatilinden... kediler 9 canlıdır bişi olmaz o yaramaza... akla bak 5. kattan atlıyo fırlama...

geçmiş olsuuun...... ay sen de dökülüyon gıı..... aaaa...

niye fazla çıktın bakiiim neler yedin... spor? bilmiyoz hiç söylemiyon ki....

yaaa 38 beden oliim bari.....

Gecmis olsun canim, neyse ki durumu iyimis. Nasilda üzülmüssün kiyamam

Gülüm sanada gecmis olsun. En önemlisi sagligin, kendini iyi hissetmiyorsan diyeti birak lütfen. Simdi nasilsin peki?
şimdi iyiyim canım. bugün de sabredeceğim. zaten diğer günler bir sıkıntı olmadı. benim imtihanım da meyveyle

yok kız iyi gidiyordu aslında ama ah o meyveler. uzunca bi süre meyve görmek istemiyorum

Kızlar selamm

Kbakmayın geçgeldim biraz geç uyandım evin temizliği derken öğle yemeğimi aldım ve geldim.

Bugün isveçten 1 gün yapıyorum yarın selimpaşaya gidicem (istanbuldakiler bilir ) Ctesi pazar orda olcaz ve olası kaçırmalara zemin hazırlamak için bugün önlemimi alayım dedim.

niye fazla çıktın bakiiim neler yedin... spor? bilmiyoz hiç söylemiyon ki.... yaaa 38 beden oliim bari.....
Sorma betül, istahim fena suan kullandigim 2 ilac var ve ikisindede istah actigini, kilo aldirdigini yaziyor... Mecbur disimi síkacagím bir süre...

Sen 38 degil 36 da olursun da yavas yap biraz canim.

şimdi iyiyim canım. bugün de sabredeceğim. zaten diğer günler bir sıkıntı olmadı. benim imtihanım da meyveyle
Sükür iyi olmana sevindim canim. Insallah bu cektiklerinin inadina muthesem sonuclar alirsin :)

bu da sizleri kovaladığım çizelge :)

Ikiside harika olmus ellerine saglik... cok motive edici :)

Orada ne yapilir bilmiyorum ama iyi eglenceler kuzum :)

İnşallah Allah ım yaa.....

etek giymek istiyorum bu kalın bacaklarla hiç güzel olmuyor :) ahh ne elbiseler aldım vaktiyle dolap bekliyorlar yıllardır ciğercinin kedisi gibi bakıyom anca :))) evde giyiniyom kimseler yokken :))

Ikiside harika olmus ellerine saglik... cok motive edici :)

Orada ne yapilir bilmiyorum ama iyi eglenceler kuzum :)

kuzum selimpaşa namı değer silivri genelde İstanbulda yaşayan kişilerin haftasonu kaçamak yapabileceği yazlık bir yer.

Benim kardeşim dediğim samimi arkadaşım oraya tasında sehre uzak olduğundan Cumadan cıkıp PAzar dönmeyi düşünüyoruz. Kardeşim nişanlısı eşim ve ben malum sabahlara kadar oturmalar falan yenip içiyor ondan temkinli olayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…