Ben vereyim, yarim kilo fazla ciktim yine... Bu haftada liste yalan oldu :)kimse ser verip sır vermiyor benden başka :))
Kuzum toplantim vardi simdi öglen yemegi yiyorum sonrada yürüyüse cikacagim. Sen nasilsin? Dersler nasil gidiyor?E-brulim ebruşum napıyon nasılsın
Hooop bir cosma be kizim. Bu kadar hizli kilo vermeye devam edersen kaliciligindan süphe duyarim. Biraz agirdan sat kendini :)kız bu beşte beşten sonra sıvı detoksu yapalım mııı :))
Gecmis olsun canim, neyse ki durumu iyimis. Nasilda üzülmüssün kiyamambugünde yapamıyorum haliyle e açık büfe olunca aslında benim umrumda değilde işte eşim çocuklar ısrar ediyor birde dün bütün akşam hasta yattım. tatile gelirken abime bıraktım kedimizi yavru daha akşam aradılar kedi yok delirdim enaz 7 saatlik yol nasıl kötü bir akşam ve geceydi anlatamam sonra aradılar aradılar balkona kaçmış oradan aşağı düşmüş tam 5. Kat.. ölüyordum dün kaç hap attım kendimde kalayım diye.. veterinere götürdüler iyiymiş çok şükür..
şuan tatil bitsede ona sarılsam diye bekliyorum içim buruk nasıl anlatamam..
birde bu birkaç gün fazla katılım yapamayabilirim çünkü bulunduğum yerde net yok olan kısım bana uzak. ama diyeti bırakmak niyetinde değilim ölçülü gidiyorum ve baya inceldiğimi hissediyorum cuma günü bakalım..
Gülüm sanada gecmis olsun. En önemlisi sagligin, kendini iyi hissetmiyorsan diyeti birak lütfen. Simdi nasilsin peki?dün çok kötü bir gün geçirdim kızlar. daha doğrusu akşamdan sonra fenalaştım. tansiyonumu yükseltmek için resmen tuz yaladım. meyve günü beni mahvetti. aslında kendimi biliyorum meyve gününü sebze günü yapmalıydım. ananas da bütün suratımı şişirdi. üstüne bir de trafikte kaldım saatlercebugün yumurta günüyle devam ediyorum. ama korkumdan biraz da peynir kattım yanına. artık hayırlısı bakalım.
kıZlar burada internet yok telefonumdan okuyamıyorum geçmişi ya çok merak ediyorum ne durumdasınız nasıl gidiyorbtlbetul Simlal
bu akşam inş ayarlayıp biryerden nete girip geçmişi okuyacağım ben menümü yazmadım çünkü dün eşimle papaz olduk diyet yüzünden yemek zorunda kaldım yinede menümü yazayım
sabah
meyve salatası
öğle
meyve salatası
Akşam
yarım porsiyon etsote
2kaşık pilav
meyve salatası
2litre su
2 yeşil çay
4 saat yüzme
bugünde yapamıyorum haliyle e açık büfe olunca aslında benim umrumda değilde işte eşim çocuklar ısrar ediyor birde dün bütün akşam hasta yattım. tatile gelirken abime bıraktım kedimizi yavru daha akşam aradılar kedi yok delirdim enaz 7 saatlik yol nasıl kötü bir akşam ve geceydi anlatamam sonra aradılar aradılar balkona kaçmış oradan aşağı düşmüş tam 5. Kat.. ölüyordum dün kaç hap attım kendimde kalayım diye.. veterinere götürdüler iyiymiş çok şükür..
şuan tatil bitsede ona sarılsam diye bekliyorum içim buruk nasıl anlatamam..
birde bu birkaç gün fazla katılım yapamayabilirim çünkü bulunduğum yerde net yok olan kısım bana uzak. ama diyeti bırakmak niyetinde değilim ölçülü gidiyorum ve baya inceldiğimi hissediyorum cuma günü bakalım..
dün çok kötü bir gün geçirdim kızlar. daha doğrusu akşamdan sonra fenalaştım. tansiyonumu yükseltmek için resmen tuz yaladım. meyve günü beni mahvetti. aslında kendimi biliyorum meyve gününü sebze günü yapmalıydım. ananas da bütün suratımı şişirdi. üstüne bir de trafikte kaldım saatlercebugün yumurta günüyle devam ediyorum. ama korkumdan biraz da peynir kattım yanına. artık hayırlısı bakalım.
Ben vereyim, yarim kilo fazla ciktim yine... Bu haftada liste yalan oldu :)
Kuzum toplantim vardi simdi öglen yemegi yiyorum sonrada yürüyüse cikacagim. Sen nasilsin? Dersler nasil gidiyor?
Hooop bir cosma be kizim. Bu kadar hizli kilo vermeye devam edersen kaliciligindan süphe duyarim. Biraz agirdan sat kendini :)
şimdi iyiyim canım. bugün de sabredeceğim. zaten diğer günler bir sıkıntı olmadı. benim imtihanım da meyveyleGecmis olsun canim, neyse ki durumu iyimis. Nasilda üzülmüssün kiyamam
Gülüm sanada gecmis olsun. En önemlisi sagligin, kendini iyi hissetmiyorsan diyeti birak lütfen. Simdi nasilsin peki?
yok kız iyi gidiyordu aslında ama ah o meyveler. uzunca bi süre meyve görmek istemiyorumyaaaaaaaaaaa sıkıldım senin tatilinden... kediler 9 canlıdır bişi olmaz o yaramaza... akla bak 5. kattan atlıyo fırlama...
geçmiş olsuuun...... ay sen de dökülüyon gıı..... aaaa...
niye fazla çıktın bakiiim neler yedin... spor? bilmiyoz hiç söylemiyon ki....
yaaa 38 beden oliim bari.....
şimdi iyiyim canım. bugün de sabredeceğim. zaten diğer günler bir sıkıntı olmadı. benim imtihanım da meyveyle
yok kız iyi gidiyordu aslında ama ah o meyveler. uzunca bi süre meyve görmek istemiyorum
Sorma betül, istahim fenaniye fazla çıktın bakiiim neler yedin... spor? bilmiyoz hiç söylemiyon ki.... yaaa 38 beden oliim bari.....
Sükür iyi olmana sevindim canim. Insallah bu cektiklerinin inadina muthesem sonuclar alirsin :)şimdi iyiyim canım. bugün de sabredeceğim. zaten diğer günler bir sıkıntı olmadı. benim imtihanım da meyveyle
çizelgem :)
bu da sizleri kovaladığım çizelge :)
Orada ne yapilir bilmiyorum ama iyi eglenceler kuzum :)Kızlar selamm
Kbakmayın geçgeldim biraz geç uyandım evin temizliği derken öğle yemeğimi aldım ve geldim.
Bugün isveçten 1 gün yapıyorum yarın selimpaşaya gidicem (istanbuldakiler bilir ) Ctesi pazar orda olcaz ve olası kaçırmalara zemin hazırlamak için bugün önlemimi alayım dedim.
Sorma betül, istahim fenasuan kullandigim 2 ilac var ve ikisindede istah actigini, kilo aldirdigini yaziyor... Mecbur disimi síkacagím bir süre...
Sen 38 degil 36 da olursun da yavas yap biraz canim.
Sükür iyi olmana sevindim canim. Insallah bu cektiklerinin inadina muthesem sonuclar alirsin :)
ayyy ananas deme bana yaaaa. ağzımı hala çok fazla açamıyorum. ama yumurtaları sokacak kadar açsam yeter bugünbenim aklım hala ananasın bir parçası kalmış onuda yiyeydim de :)))
ahhahhaaa süper olmuş ama benimki 79,5 idi dün. bakalım yarın neler olacak. dün fiyaskoydu ama bugünden ümitliyimbu da sizleri kovaladığım çizelge :)
ayyy ananas deme bana yaaaa. ağzımı hala çok fazla açamıyorum. ama yumurtaları sokacak kadar açsam yeter bugün
Ikiside harika olmus ellerine saglik... cok motive edici :)
Orada ne yapilir bilmiyorum ama iyi eglenceler kuzum :)
angelinam benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?