Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Etekler, elbiseler, sortlar, daracik kotlar, bodyler... hepsini giyeceksin zamani gelince

ahhahhaaa süper olmuş ama benimki 79,5 idi dün. bakalım yarın neler olacak. dün fiyaskoydu ama bugünden ümitliyim

valla ben sana cumaya 79 yazdım ama bence 78 li bişi olursun inşallah diyelim :)

şimdilik sadece dudaklar. 30 kilo verip bi de boyumu uzattırırsam tam olacak

bi yerden başlamak lazım :))

Ay kızlar bu arada eski fotolarıma baktımda hem 50 kilo oldugum hallerimi hemide 65 oldugum hallerimi gördüm şimdi bu halime yine şükrettim.

50 candır :))

Etekler, elbiseler, sortlar, daracik kotlar, bodyler... hepsini giyeceksin zamani gelince

topuklu ayakkabı bi de ayyyy eskilerin hepsini atıcam hepsiiininiii....... kız bana böyle şeyler yazma iyice havaya girdim :))) şimdi eve gidip herşeyi atasım geldi :)))size akşam elbisli bi foto atiim :)) nasılsa beni onların içinde kimse görmedi kimse tanıyamaz :)))

Cok iyi düsünmüssünüz canim, cok eglenceli bir haftasonu gecireceginize eminim.

şimdilik sadece dudaklar. 30 kilo verip bi de boyumu uzattırırsam tam olacak

Benzetmek gibi olmasin tövbe tövbe

Tabi ki de atacaksin, eski kiyafetlerin sana zaten olmayacak ki. O kadar zayiflamis olacaksin ki hepsi bol gelecek
Ay aman simdiden atip ciplak mi dolanacaksin kiz

Cok iyi düsünmüssünüz canim, cok eglenceli bir haftasonu gecireceginize eminim.

Benzetmek gibi olmasin tövbe tövbe

evet kuzum öyle olacagından eminim zaten biz 4lü olarak çok fazla ii vakit geçiriyoruz Allaha şükür.

En büyük korkumdu kardeşim dediğim insanın sectiği adamla eşimin anlaşamaması

evet kuzum öyle olacagından eminim zaten biz 4lü olarak çok fazla ii vakit geçiriyoruz Allaha şükür.

En büyük korkumdu kardeşim dediğim insanın sectiği adamla eşimin anlaşamaması
Sükür böyle olmasi cok güzel, bu devirde dostluklar kolay bulunmuyor ve kurulmuyor o yüzden insan dostlarinin kiymetini bilmeli :)

en az kaç kiloya kadar düştün tatlım

belkim 50 sanada yakışmıcakk

47 ye kadar düştüm... yok 50 kg o işin espirisi... benim yüzüm çöküyor toto zaten yok.... o zamanlar herkez hastalıklı gibisin diyordu :) herhalde 55 idea olur ama bakalım daha çoook erken konuşmak için :))

sıradaki hedef 65.........

Sükür böyle olmasi cok güzel, bu devirde dostluklar kolay bulunmuyor ve kurulmuyor o yüzden insan dostlarinin kiymetini bilmeli :)

kesinlikle ebrum .

zaten şimdilerden sonra dost edinmek ne mümkün zamanında edindiklerin asıl dost olanlardır.

Ama dostunun sectiği insanda çok önemli.

Mesela bir dostumun kocasıyla anlaşamıyoruz malum 4 kişi bir araya gelmemeye çalışıyoruz

aynen benimde öyle oluyor yüzüm daralıyor çökmüş gibi duruyorum

sen kendin için en ideali en güzeli ne bilirsin zaten ona göre dur dersin.

cok zayıflayarak çirkinleşmenin alemi yok

tabi canım bazı şeyler erimemeli bilmem anlatabildim mi

çok geçmiş olsun ,çok korkunç bir olay Allah korumuş

geçmiş olsun canım ,şimdi iyisindir inşallah

bende iyi sayılırım , bi uyuyorum uyanıp buraya bakıp yine uyuyorum dersler yavaş gidiyor bu yüzden ama zamanla hızlancam inşallah

bu da sizleri kovaladığım çizelge :)

şuna bak 6 kilodan nerelere gelmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…