Çok çok güzelBugünkü menümm
Sabah 8 00 1 dilim tb ekmegi
2 catal peynir
1 has yumurta
1 domates
Öğlen 12 00
Salata
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik tavuklu patates yemegi
1 kepce mercimek corbasi
Aksam 19 00
Kizlar canim bisey istemedi
2 bardak ev yapimi icetea
1 orta boy kase salata
1 cay kasigi dondurma
1 saat yuruyus
Jilliana ara verdim
30 mekik
20 mekik hareketi
2 litre su
Evet ya sizin yanınızda utanıyorum bunları yazmayaooo millet şehzade lokumu yiyiyyoooo..........
eveeetttthaftaya birinciliğe oynayalım....
Inşallah canım, gazamız mübarek olsun :)))Aynen canım en azından herkes o gazla fazladan kilolarından kurtulduİnşallah haftayada güzel bir sonuç görürüz
evet evet evet :) aşağıda ki 1'in yanında ismin yazdıkça istediğin kadar şımarabilirsin :)en birinci ben mi olmuşum.... ömrümde ilk defa bir şeyde birinci oldum :)))))))) ee şımarayım ben o zamaan
Teşekkür ederizKızlar Tebrikler maşallah hepinize
Haftaya birinci olsak ne güzel olur :)Kızlarr süperizz yaa ikinciligimiz kutlu olsun herrkese tebrikler bu bizi motive etsin ve bunu haftalarca sürdürelim gitsin kilolarr gelsin dereceler seviyormm sizi
Canım kuzucuğunun hayırlı, sağlıklı ömrü olsun. Rabbim her şeyi gönlüne göre versin inşallahSAğ olasın canımvalla aslında çok seviyorum gelen giden olunca ama dediğin gibi canımda durmuyor ille birşeyler yapmak istiyorum o zamanda
Bak bu gece eşim şehirdışına çıktı yazlıktan halalarını almak için yanlızıs evde ve yarın gece dönecek adam bende yan gel osman yatacağıma bir güzel temizlik yapmam lazım çünkü benim akıllı kocam pazar günü küçük kuşumun doğum günü için Anasını davet etmişben ne güzel kuzuyu kandırır kaynatırım diyordum ama bu kez tabi mecbur benim Annem ve kızkardeşimide davet ettim çaya karşı komşumda sırf kızımın doğum günü için yazlıktan dönebilir ( kuşuma hamileyken bile her an yanımdaydı hatta kuşumu birlikte büyüttük desem yeridir çok düşkünler birbirlerine )
Olan tabi bana olduişin yoksa bütün evi kaldır yarın
Tabi çayın yanına pasta siparişinide mecbur bugünden verdimbari yarın onla uğraşmıyayım diye
Daha şimdi eşim aradı yoldan da aşkım yarın rahat rahat yaparsın işini diye dedim dalgamı geçiyorsunyok aşkım seni çok seviyorum hadi varınca ararım diye anında kıvırıp kapattı
Ice tea içeceklerin arasında en şekerlisiymiş, koladan bile fazla diyorlar ki ben onların yalancısıyım :)hesabıma göre 1000 kaloriye yaklaşmış zaten... icetea ye kızdılar ya bazen ice tea metabolizmayı çalıştırıyor.... ben arada içerim bu sebepten.... her gün içersen olmaz tabi ama bu diyetten sonra iyi geldi... azcık şeker de lazım bünyeye yoksa sonra sapıtırım :) daha çok isterim icetea çok masum bence....
Bu gazla siz haftayada birinciliği alırsınız :))kızlar çok mutlu oldum ya bu takıma geldiğim günden beri tek hedefim takımımı üst sıralarda görebilmekti hepimiz bir olunca nede güzel oldu böyle en başta betülü hem birinciliğinden hemde takımı bir yarışa sürüklediği için ve tüm arkadaşlarımı azmi için çook teşekkür edeerim bu ilk ve son olmayacak daha nice derecelere
Canım sağ salim gidip gelirsin inşallah. Kendine iyi bak :-* cuma kilo bildirimini saat 15'e kadar yapmazsan seni izinli yazarız listeye o zaman sorun olmaz gülüm.Kızlar kilis yolundan hepinize selamikinci olmusuz tebrik ederim herkesi betus seni ozellikle 10 gun boyunca sizi takipteyim ama çok katilamayacagim telefondan cok zor oluyor inşallah cuma kilo bildirimi yapabilirim hepinizi öpüyorum
Hiç sorma canım, akşam biraz erken bayıldım galiba :) onu bile hatırlamıyorum... Daha çok yolunuz var mı kuzum?E-brulim Günaydın canım benim yolculuk devam ediyor antepteyim sen baya erken kalkmissin
Az kalmış şükür... Hayırlısıyla varıp, nöbetinizi teslim alırsınız inşallah. Hayırlı işler canım :)E-brulim an itibariyle yarım saatlik yolumuz kaldı canım Allah izin verirse dokuzda nobetimizi teslim almış oluruz
tebrik ederim canım sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum ,çok güzel bir irade gösterdinen birinci ben mi olmuşum.... ömrümde ilk defa bir şeyde birinci oldum :)))))))) ee şımarayım ben o zamaan
günaydınnnnn ,erken kalkmışsın eee napıyosun şimdi bugün bitmezGünaydın kızlar :)
Sabahın köründe uyandım iyimi :) uykumuzu almamız için alt tarafı bir haftasonumuz var, bugün o da yok... Insan 5 de uyanır mı ya? :/
hayırlı nöbetler canımE-brulim an itibariyle yarım saatlik yolumuz kaldı canım Allah izin verirse dokuzda nobetimizi teslim almış oluruz
Yataktayım daha, kalkıp patates haşlasam mı diye düşünüyorum :)günaydınnnnn ,erken kalkmışsın eee napıyosun şimdi bugün bitmez
Yataktayım daha, kalkıp patates haşlasam mı diye düşünüyorum :)
Tamam kızma haşlamıyorum, yarın yaparım :-*haşlarsan haşla
Tamam kızma haşlamıyorum, yarın yaparım :-*
kaçta gideceksin hastaneyeTamam kızma haşlamıyorum, yarın yaparım :-*
Uyuz :)oynarımda oynarımm
10:15 de randevum, biraz daha yatayım sonra hazırlanırım.kaçta gideceksin hastaneye
her şey normal çıkar inşallah hadi bakalım bekliyorumUyuz :)
10:15 de randevum, biraz daha yatayım sonra hazırlanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?