Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mom hati olsaydı görürdüm ben birinciliği :))) yokluğu bana yaradı :))))

aaaa bu gün hemen deniciğim ben bunuuu :)

Tekrar tebrik ediyorum hepinizi

btlbetul Seni ayrıca tebrik ediyorum canımmmmm

biliyordumm tebrik ederim tatlımmm
betülcümm

sen yokken buralar bana kaldı :))) Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.

sana da muuuccckkk iyi yolculuklaaar....

Sorma kiz iki haftadir agzima tatli bisi surmedim icim gidiyor tabi sonrada kilolar

gitmesin gardaş... dediğim gibi tadelle nin şekersizinden kaçamak yapabilirsin bir tane... sonra seni de saray lokumlarının arasında görürüz bak :))

Evet ya sizin yanınızda utanıyorum bunları yazmaya

utan tabi rezil püüüh sana :)

hiiiiiii öylemiymiş en şekerlisimiymiş... bi daha yaklaşamaz bana.... kendim yapçam artık kapı gibi tarifim var :)

Günaydın kızlar :)

Sabahın köründe uyandım iyimi :) uykumuzu almamız için alt tarafı bir haftasonumuz var, bugün o da yok... Insan 5 de uyanır mı ya? :/

uyanmaz :)

E-brulim an itibariyle yarım saatlik yolumuz kaldı canım Allah izin verirse dokuzda nobetimizi teslim almış oluruz

nee dinlenmeden işe mi...

tebrik ederim canım sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum ,çok güzel bir irade gösterdin

teşekkür ederiiim

gayet ölçülü güzel olmuş canım

Uyuz :)

10:15 de randevum, biraz daha yatayım sonra hazırlanırım.
Hayırdır ne Hastanesi geçmiş olsun
Evet canım öyleydi ama nöbeti yarina almışlar bu gün dinlenecez

bende iyiyimbetüş bu et günü var ya onun için tavuğu bütün tavuk mu alsam hangisinden alsam daha iyi olur , yarın yapıyosun sende demi

valla ben tavuk göğüs kısmını yiyemiiyorum haliyle kalçalı butu kalıyor yemelik sende iki tane al ondan yetiyor yetmezsede idare edicen artık :))

5te5 sevdasına buzdolabındaki herşeyler bozulmuş vıyyy bi daha alışveriş falan yok bana....

bende iyiyimbetüş bu et günü var ya onun için tavuğu bütün tavuk mu alsam hangisinden alsam daha iyi olur , yarın yapıyosun sende demi

yapıyorum tabi... yani iki lokma yiyince bir bardak su içince tartı 70 leri gösteriyor.... o rakamı göremiyeceğim kadar uzaklaşmam lazım yoksa yeminlen tımarhanelik olucam....

buzluğa atamadın mı ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…