Hayırlısı olsun... Çok sağ ol canımher şey normal çıkar inşallah hadi bakalım bekliyorum
Inşallah canım, gazamız mübarek olsun :)))
evet evet evet :) aşağıda ki 1'in yanında ismin yazdıkça istediğin kadar şımarabilirsin :)
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 428. ETAP SONUC LİSTELERİ
21-28 AGUSTOS 2015
TAKIM DERECELERİ
10. TAKIM %1.73
4. TAKIM %1.30
9. TAKIM %1.15
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. TAKIM.........................................btlbetul (71.9/69.3/2.6/%3.62
İKİNCİ
1. TAKIM........................................mornar(67.7/65.8/1.9/%2.8)
ÜÇÜNCÜ
10. TAKIM......................................eriğim(82.5/80.4 / 2.1/%2.55 )
Teşekkür ederiz
Haftaya birinci olsak ne güzel olur :)
Canım kuzucuğunun hayırlı, sağlıklı ömrü olsun. Rabbim her şeyi gönlüne göre versin inşallah
Ice tea içeceklerin arasında en şekerlisiymiş, koladan bile fazla diyorlar ki ben onların yalancısıyım :)
Bu gazla siz haftayada birinciliği alırsınız :))
Canım sağ salim gidip gelirsin inşallah. Kendine iyi bak :-* cuma kilo bildirimini saat 15'e kadar yapmazsan seni izinli yazarız listeye o zaman sorun olmaz gülüm.
428. Etap birincisi btlbetul tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
btlbetul canim demlik caylar varyaa onlarla yapiyormm seftaliyi blendırda cekiyorm cayi demleye bikirsin yada kaynamis suyun icine atabilirsin seftali ve cayi karistir az nane yada tarcin da atabilirsinn :)) ben icetea yi cok seviyorm disardan almayi biraktim kendim yapmaya calisiyorm :)) istersen limonluda yapabilirsinn ama limonu demledigin caya kat biraz kaynat biraacik sekersiz oluyo ama cok serinleticii taze nane yapragida guzel tat veriyoo
biliyordumm tebrik ederim tatlımmm
betülcümm
Kızlar kilis yolundan hepinize selamikinci olmusuz tebrik ederim herkesi betus seni ozellikle 10 gun boyunca sizi takipteyim ama çok katilamayacagim telefondan cok zor oluyor inşallah cuma kilo bildirimi yapabilirim hepinizi öpüyorum
Sorma kiz iki haftadir agzima tatli bisi surmedim icim gidiyor tabi sonrada kilolar
Evet ya sizin yanınızda utanıyorum bunları yazmaya
Inşallah canım, gazamız mübarek olsun :)))
evet evet evet :) aşağıda ki 1'in yanında ismin yazdıkça istediğin kadar şımarabilirsin :)
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 428. ETAP SONUC LİSTELERİ
21-28 AGUSTOS 2015
TAKIM DERECELERİ
10. TAKIM %1.73
4. TAKIM %1.30
9. TAKIM %1.15
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. TAKIM.........................................btlbetul (71.9/69.3/2.6/%3.62
İKİNCİ
1. TAKIM........................................mornar(67.7/65.8/1.9/%2.8)
ÜÇÜNCÜ
10. TAKIM......................................eriğim(82.5/80.4 / 2.1/%2.55 )
Teşekkür ederiz
Haftaya birinci olsak ne güzel olur :)
Canım kuzucuğunun hayırlı, sağlıklı ömrü olsun. Rabbim her şeyi gönlüne göre versin inşallah
Ice tea içeceklerin arasında en şekerlisiymiş, koladan bile fazla diyorlar ki ben onların yalancısıyım :)
Bu gazla siz haftayada birinciliği alırsınız :))
Canım sağ salim gidip gelirsin inşallah. Kendine iyi bak :-* cuma kilo bildirimini saat 15'e kadar yapmazsan seni izinli yazarız listeye o zaman sorun olmaz gülüm.
Günaydın kızlar :)
Sabahın köründe uyandım iyimi :) uykumuzu almamız için alt tarafı bir haftasonumuz var, bugün o da yok... Insan 5 de uyanır mı ya? :/
E-brulim an itibariyle yarım saatlik yolumuz kaldı canım Allah izin verirse dokuzda nobetimizi teslim almış oluruz
tebrik ederim canım sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum ,çok güzel bir irade gösterdin
btlbetul nasıl oldun iyi misin
Bugünkü menümm
Sabah 8 00 1 dilim tb ekmegi
2 catal peynir
1 has yumurta
1 domates
Öğlen 12 00
Salata
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik tavuklu patates yemegi
1 kepce mercimek corbasi
Aksam 19 00
Kizlar canim bisey istemedi
2 bardak ev yapimi icetea
1 orta boy kase salata
1 cay kasigi dondurma
1 saat yuruyus
Jilliana ara verdim
30 mekik
20 mekik hareketi
2 litre su
Hayırdır ne Hastanesi geçmiş olsunUyuz :)
10:15 de randevum, biraz daha yatayım sonra hazırlanırım.
Evet canım öyleydi ama nöbeti yarina almışlar bu gün dinlenecezaaaa bu gün hemen deniciğim ben bunuuu :)
sen yokken buralar bana kaldı :))) Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.
sana da muuuccckkk iyi yolculuklaaar....
gitmesin gardaş... dediğim gibi tadelle nin şekersizinden kaçamak yapabilirsin bir tane... sonra seni de saray lokumlarının arasında görürüz bak :))
utan tabi rezil püüüh sana :)
hiiiiiii öylemiymiş en şekerlisimiymiş... bi daha yaklaşamaz bana.... kendim yapçam artık kapı gibi tarifim var :)
uyanmaz :)
nee dinlenmeden işe mi...
teşekkür ederiiim
Hayırdır ne Hastanesi geçmiş olsun
Evet canım öyleydi ama nöbeti yarina almışlar bu gün dinlenecez
bende iyiyimsüpperim canım bomba gibiyim bu gün :))) sen nassın bakiim..........
ıykkkkkelma sirkeli ılık suyumu içiyorum böğğğkkk.......
bende iyiyimbetüş bu et günü var ya onun için tavuğu bütün tavuk mu alsam hangisinden alsam daha iyi olur , yarın yapıyosun sende demi
bende iyiyimbetüş bu et günü var ya onun için tavuğu bütün tavuk mu alsam hangisinden alsam daha iyi olur , yarın yapıyosun sende demi
buzluğa atamadın mı ne varsavalla ben tavuk göğüs kısmını yiyemiiyorum haliyle kalçalı butu kalıyor yemelik sende iki tane al ondan yetiyor yetmezsede idare edicen artık :))
5te5 sevdasına buzdolabındaki herşeyler bozulmuş vıyyy bi daha alışveriş falan yok bana....
abartma kız sanki bir anda mı aldında bir anda gidecek , yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyeceğizyapıyorum tabi... yani iki lokma yiyince bir bardak su içince tartı 70 leri gösteriyor.... o rakamı göremiyeceğim kadar uzaklaşmam lazım yoksa yeminlen tımarhanelik olucam....
sabah yumurta öğlen akşam yoğurt yapsak olma mıhaftaya yumurta yerine yoğurt yapıcam bende
buzluğa atamadın mı ne varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?