sabah yumurta öğlen akşam yoğurt yapsak olma mı
her şeye itiraz yumurta yoğurt aynı anda başlardım bende ama neyse kurala uyalım bariolmaaa neyle başlıyorsan onlaaa bitirsen... oldu iki dilimde sucuk ye....
abartma kız sanki bir anda mı aldında bir anda gidecek , yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyeceğiz
her şeye itiraz yumurta yoğurt aynı anda başlardım bende ama neyse kurala uyalım bari
tabi bi sen kilolusun ya bi sen tartıda gidip geliyosunanlayamazsınız :)))
ben doğrucu davutum
Merhabalar.. Hepinize güzel haftasonu geçirmenizi diliyorum
Dünkü menüm
Sahura kalkamadım
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
2 parça tavuk (yağsız yerinden)
2 kaşık sade pirinç pilavı
2 bardak su
Ara
2 fincan çay
2 bisküvi
tabi bi sen kilolusun ya bi sen tartıda gidip geliyosun
Canım birşey sorayımm. Yoğun olduğum için bu hafta takip edemedim.. Sebze olarak ne yedin sen ?
Allah kabul etsin.... pilav mmmhh bende isterem :)) yo yoyoooyoyooooo istemem ben pilav sevmem :))) deliriyorum ben galiba....
:)))
lahana haşladım içine 2 soğan 5-6 sarımsak attım karabiber ekledim tuzsuuuz olması nasıl desem böööğkk :)) bir kaşıkta zeytinyağı attım.......
Çok sağol canımm.. Bugün son oruç günübu günü atlatıp yarından başlıyorum kısmetse..
İsteme zaten pilav, pilav istenmezzzz
Kardeşşş sen nasıl yedin onuuuLahana haşlanıyor, üstüne bir de sarımsakk ölsem yiyemem ben herhalde bir tek soğanı çıktım onu normalde yemeklerde yerim çünkü.. ben iyisi domates, salatalık, havuçla idare edeyim, başka birşey yiyememm
Aynen ya senin o hazır şeylere ihtiyacın yok, kendin yap mis gibi iç afiyet olsun :)hiiiiiii öylemiymiş en şekerlisimiymiş... bi daha yaklaşamaz bana.... kendim yapçam artık kapı gibi tarifim var :)
Iyyyy :)elma sirkeli ılık suyumu içiyorum böğğğkkk.......
Önemli bir şey yok canım, kontrole gittim yumurta takibi yapılıyor, her şey yolundaymış.Hayırdır ne Hastanesi geçmiş olsun
ALLAH kabul etsin ablam :-*Merhabalar.. Hepinize güzel haftasonu geçirmenizi diliyorum
Dünkü menüm
Sahura kalkamadım
İftarda
1 kase yoğurt çorbası
2 parça tavuk (yağsız yerinden)
2 kaşık sade pirinç pilavı
2 bardak su
Ara
2 fincan çay
2 bisküvi
Bende istiyorum birinciliğii bekle beni cumaaa
Kızlar o kadar göbek kalça gitti hala gram gram veriyorm yaEki Görüntüle 1618695
Kesinlikle canim ya iş yerinde yapamam diye cesaret edemiyormm bayrama 1 hafta kala bitiyor stajim o zaman yapmayi dusunuyormm :)maşallah nasıl farkediyor dimi insanın şekli duruşu bile değişiyor... bir de hedefimize ulaşın böyle foto paylaşalım :) 5te5 gel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?