Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yapıyorum tabi... yani iki lokma yiyince bir bardak su içince tartı 70 leri gösteriyor.... o rakamı göremiyeceğim kadar uzaklaşmam lazım yoksa yeminlen tımarhanelik olucam....
ayyy ben de bu sabah 79.8 bastım. sinir bastı valla. ağzımı mı bantlasam bu hafta diyorum

nam nam nam pilav. şöyle havuçlu soğanlı olsa da yoğurtla yesek. annaaamm gözüm döndüüü:))

anaaammm yüzde onum gitmiş

Tesekkur ederiimmm sorma acayip karardimm üst taraflarda cok fazlaligim var canimm
Sana özendim akşam solaryuma mı gitsem :) o üst taraflarda ki o fazlalıklar da gidecek merak etme canım. Senin onlardan en kısa zamanda kurtulacağına eminim :)

canım tebrik ediyorumhakkındır, şımar

çok şımardım bu gün :))

ayyy ben de bu sabah 79.8 bastım. sinir bastı valla. ağzımı mı bantlasam bu hafta diyorum

yaaa dikkat bu verdiğimizi aslında vermedik biliyosun dimi... bunlar hayalet kilo anında geri geliverirler....

nam nam nam pilav. şöyle havuçlu soğanlı olsa da yoğurtla yesek. annaaamm gözüm döndüüü:))

oppss....
anaaammm yüzde onum gitmiş

tebrikler :)

bu günkü menüm;

sabah
yarım tam buğday unlu simit
3 kaşık lor
1 domates
5-6 zeytin
2 ceviz

ara 3 erik

öğlen 1 kase kızılcık

akşam 5 kaşık bulgur pilavı bol patlıcanlı matlıcanlı -- amanda ne güzel yapmışııııığğm.......... otursam bir tencereyi yerim neyyse
domates salatalıktan salata
bir parça peynir

5 gün hasret kalacağım ne varsa hepsini yiyesim var :)))

neyseee ben gidiim patetes haşliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…