Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaş bir kızılcık getirmiş erik kadar Allah ım yarabbim herkezler istediğim şeyleri bulup bulup getiriyor bana yanlış zaman ama yaaa :))) aman olsun :))) bu gün serbestti nasıl olsa :)))

evet canım ama millet ne kilolar vermiş. takdir ettim valla.
Seninde başarın küçümsenmez, kilo vermek çok zor, veren herkes takdire şayan bir iş çıkarıyor benim gözümde :)

Canım bizim iş çok vicdansiz zaten yöneticiler de öyle:))
E-brulim canım gönlünce olsun inşallah Allah aratmadan versin herkesle birlikte bizede hayırlı evlatlar:)
amin cümlemize hayırlısıyla inşallah canım :)

Baştan sona kadar kicralık aşkın bütün bölümlerine bak

Kızlar iyi akşamlar yoğun bi çalışma programına girdimdersanede günde 10 saat ders dinliyorum eve gelince de yatıp uyuyorum buraya girmeye fırsatım olmuyor sınava kadar izin alma durumu oluyor mu zeyzey e mesaj attım dün ama görmedi sanırım geri dönmedi sizin bi bilginiz var mı geri dönme konusunda

Izin alabilirsin canım, sınavların bittikten sonra dönersin ama arada fırsat bulursan uğra. Özletme kendini :) ALLAH zihin açıklığı versin, inşallah sınavlarından güzel sonuçlar alırsın :)

Izin alabilirsin canım, sınavların bittikten sonra dönersin ama arada fırsat bulursan uğra. Özletme kendini :) ALLAH zihin açıklığı versin, inşallah sınavlarından güzel sonuçlar alırsın :)
Çok teşekkür ederim ben de uğramak istiyorum uğrayamadıkça da üzülüyorum 20 gün sonra döncem inşallah :)

Iyi aksamlar kizlarr
Bugünkü menüm
Sabah 11 00
2 haslanmis yumurtadan yumurta salatasi
1kk süzme peynir
3 zeytin
Çay
1 dilim tb ekmegi

Öğlen 14 30
Sebzeli haslanmis tavuk göğsü
2 bardak ev yapimi ice tea

Aksam bisey istemedi canim 2 bardak icetea ictim

30 mekik
30 jj
30 bacak hareketi
20 twist
2 litre su

Bugünkü menüm
11.30: 2 kaşık melemen, 3 küp peynir, 3 küp kavun, salatalık, domates
14.30: az sütlü kahve
17.30: yarım yeşil elma
20.00: yarim kase corba, 120 gr yağsız döner, yarim dilim çok ince lavaş
Su: 2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…