öfff almadım yaaaa. kandırıyor baskül beni. bişi yemedim kiyani kaç gr aldın 5 te 5 ten sonra
evet canımŞaka maka 9 kilo hafiflemişsin maşallah :)
Canım bizim iş çok vicdansiz zaten yöneticiler de öyle:))iyi bari... dedim ne insafsızlar :)
öfff almadım yaaaa. kandırıyor baskül beni. bişi yemedim ki500 gr artı gösterdi bu sabah.
btlbetul not defterini izle Canım eskj ama güzel bir film
Seninde başarın küçümsenmez, kilo vermek çok zor, veren herkes takdire şayan bir iş çıkarıyor benim gözümde :)evet canımama millet ne kilolar vermiş. takdir ettim valla.
amin cümlemize hayırlısıyla inşallah canım :)Canım bizim iş çok vicdansiz zaten yöneticiler de öyle:))
E-brulim canım gönlünce olsun inşallah Allah aratmadan versin herkesle birlikte bizede hayırlı evlatlar:)
Baştan sona kadar kicralık aşkın bütün bölümlerine bakhttp://www.filmifullizle.org/bu-nasil-bosanma-papa-ou-maman-2015-turkce-dublaj-izle.html
bunu izliyom bana film öneriin komik aşk meşkli olsun.....
Ennnson bitince ölcmek istiyorm canimm :))Kaç cm incelmişsin ölçtün mü?
Izin alabilirsin canım, sınavların bittikten sonra dönersin ama arada fırsat bulursan uğra. Özletme kendini :) ALLAH zihin açıklığı versin, inşallah sınavlarından güzel sonuçlar alırsın :)Kızlar iyi akşamlar yoğun bi çalışma programına girdimdersanede günde 10 saat ders dinliyorum eve gelince de yatıp uyuyorum buraya girmeye fırsatım olmuyor sınava kadar izin alma durumu oluyor mu zeyzey e mesaj attım dün ama görmedi sanırım geri dönmedi sizin bi bilginiz var mı geri dönme konusunda
Çok teşekkür ederim ben de uğramak istiyorum uğrayamadıkça da üzülüyorum 20 gün sonra döncem inşallah :)Izin alabilirsin canım, sınavların bittikten sonra dönersin ama arada fırsat bulursan uğra. Özletme kendini :) ALLAH zihin açıklığı versin, inşallah sınavlarından güzel sonuçlar alırsın :)
Inşallah canım her zaman bekleriz :-*Çok teşekkür ederim ben de uğramak istiyorum uğrayamadıkça da üzülüyorum 20 gün sonra döncem inşallah :)
Hakkettin ve aldın. Güzel bir yerde sergilersin artık :)ayyyy ne ciciiiii madalyam var layn artık benim :)))))))
3 idiotu izlemiş miydin. izlemediysen hemennnnn izle derimhttp://www.filmifullizle.org/bu-nasil-bosanma-papa-ou-maman-2015-turkce-dublaj-izle.html
bunu izliyom bana film öneriin komik aşk meşkli olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?