Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında var yaa bu yaptığın çok çok güzel bir şey diyet için.. Yapmayı yiyebilmeyi çok isterdim, gel gör ki midem hayatta kaldırmaz.. Soğan yediğim birşey de diğerlerinin kokusuna bile dayanamazken 2sini bir arada yediğimi düşünemiyorum..

Çok sağol ablam :)

Utanıyorum şu annn
benimki tam bir rezillikkk.. 1 yıl olucak neredeysee ama ben hala yerimde sayıyorumm,

Veee yine bir sabahın köründen günaydın hayırlı pazarlar güzeller

gogo2405 goncam listede ki karışıklıkla ilgili açıklama yapmışsın, ellerine sağlık. Bahara biraz iş çıkarmış olduk bundan sonra daha dikkatli olacağım.

bu arada belirtmek isterim eşim canı çekmiş diye pasta aldı ve ben şu an sadece bakmakla yetiniyorum servis yapıyorum ama yiyemiyorum düşünün artık beni ne haldeyim
Maşallah maşallah, bu iradenin karşılığını alacaksın tatlım

kahvaltıda 1 tane kocaman yedim şimdi bi tane daha yiycem,sen naptın ,kaç kilo vermişsin
Bende 2 küçük patatesi karabiberle yedim cuma 63.6 - bugün 62.5
Sende durumlar nasıl?

limon sıkabiliyomuyuz ya
Tuz hariç her türlü baharat diye biliyorum. Bence limonun zararı olmaz ama bilemedim

pateteslerimi kemiriyom kız bende o nlarla yalnız kaldım çok acıklı .... uleyn evde maşallah herşey var bu ne kıtlık :))) ahhh peynirciklerim bekleyin beni... ben bu sabah 70,8 dim yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…