Günaydın canım :)Kilis konteyner kentten herkese Günaydın bu gün çalışıyorum bakalım nasıl geçecek kızlar 5te5 için başarılarfyzanur özellikle sana canım; ))
sağol canım ,kolay gelsin sanaKilis konteyner kentten herkese Günaydın bu gün çalışıyorum bakalım nasıl geçecek kızlar 5te5 için başarılarfyzanur özellikle sana canım; ))
4 koca bardak çay içtim zatenfyzanur bol su ve çay iç, öyle doyarsın.
bence de normal 5 gün kısıtlanıp bir anda salınca :))) çokta salmadım Allah tan ama baya bi kızılcık yedim onunda kilo değil de ödem yaptığını düşünüyorum..... hem yanlış yazmışım zaten 70,2 caanım kızılcıklarım nasıl beklerim ben bir hafta ühühüüüüü..... sabaha kadar yiyip bitirseydim keşke :)))
kızz yavaş olsana daha öğlen olmadı iyi 6 tane ye.... doymak yok yok koca hafta açız dedik... tabi tok açın halinden ne anlar :)))) akşama 2 hakkın kaldı bilesin.... tut o boğazını başka bir şey yemek te yok....
Kilonun birazı geri gelebilir, bu gayet normal çünkü bu diyetten sonra normal yemek yiyorsun. Önemli olan biraz dikkat edip verdiğinin tamamını almamak
Herhalde cuma üstümde şişlik vardı, bağırsaklarımı da düzene sokunca 1 kilo gitti yoksa ne mümkün
Kızım kusana kadar ye, serbestsin... Boşuna mı öyle yazmışlar? Hem belki az yiyince vücut kıtlık moduna giriyordur, duyana kadar yiyeceksin ki verecek bir şeyin olsun. Birde şunu da belirtmek isterim, sen yiyerek gayet iyi veriyorsun - hatırlatırım
Yeşil çay iç :)4 koca bardak çay içtim zaten
Aç kalmak doğru değil, 100 gr. fazla vereceğim diye kendimize işkence mi edelim? Ye kuzum sen ama abartma, orda yazdığı gibi kusana kadar yeme tabi :)kıza bak ebruşum 2 hakkın kaldı diyo bana
Ben sabahkiyle duruyorum :) acıktım şimdi yiyeceğim 1 orta boy patates :)
Kilis konteyner kentten herkese Günaydın bu gün çalışıyorum bakalım nasıl geçecek kızlar 5te5 için başarılarfyzanur özellikle sana canım; ))
Biber yok evde :) bir ne var ne yok bakayım ona göre karar veririm :)
Bir haftalık açlıktan sonra o kadar olsun artık :)
kıza bak ebruşum 2 hakkın kaldı diyo bana
Emel Sayın 10 gün içinde 3,5 kilo vermiş. Sırrı: akşam yemek yok, acıkırsam cacık :)
Liposuction için 3,5 kilo az be :)kolay gelsiiin..... evetfyzanur a kolaygelsin.... bence o beş gün dayanamıcak :))))
olsun bakalım artık :))
aaaaa rejim bu.....
2 diğerlerini daha pişiremedim yahu.... fırınlıcem oooffff.......
biz ona liposakşın diyoruz :)))
tarifini ver , ot gibi patates yiyoruz burda ben de yapıyım .ayrıca ben bu işe sınırsız yeme var diye baş koydum ben anlamam rejim mejimfırındaki pateteslerimin kokusu gelmeye başladı mmhhh ayyy çok acıktıım :)) biraz sarımsak çenttim içine bakalım tadı nasıl olcak....
o kadın bütün kilolarından kurtulunca akıl versinEmel Sayın 10 gün içinde 3,5 kilo vermiş. Sırrı: akşam yemek yok, acıkırsam cacık :)
Sanki patates yememişim gibi canım çekti :))) afiyet olsunfırındaki pateteslerimin kokusu gelmeye başladı mmhhh ayyy çok acıktıım :)) biraz sarımsak çenttim içine bakalım tadı nasıl olcak....
Kilolarının hepsinden kurtuldu mu bilemem ama cacık gerçekten zayıflatıyor. Örneği var çevremde :)o kadın bütün kilolarından kurtulunca akıl versinkurtuldu mu yoksa haberde okumuyorum
tarifini ver , ot gibi patates yiyoruz burda ben de yapıyım .ayrıca ben bu işe sınırsız yeme var diye baş koydum ben anlamam rejim mejim
Sanki patates yememişim gibi canım çekti :))) afiyet olsun
yağlı kağıdım yokkkpatatesleri kızartmalık doğra nane, kırmızı biber, karabiber kekik serp böyle elcağızlarınla yedir 3-4 diş sarımsağı soy ince ince kes onuda kat içine sonra tepsiye yağlı kağıtkoy önceden ısıtılmış fırına at... kokusu gelince gir bak... yumuşamışsa çıkar kızarmasını bekleme :) tadı güzel kızlar da üç patatesten yaptım ama maşallah akşama kalmaz bunlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?