Utanıyorum şu annn
benimki tam bir rezillikkk.. 1 yıl olucak neredeysee ama ben hala yerimde sayıyorumm,
bunlar kiloları geri almış boşuna mı uğraşıyoruz acabaMaşallah maşallah, bu iradenin karşılığını alacaksın tatlım
Bende 2 küçük patatesi karabiberle yedimcuma 63.6 - bugün 62.5
Sende durumlar nasıl?
Tuz hariç her türlü baharat diye biliyorum. Bence limonun zararı olmaz ama bilemedim
kaç tane yiyosun ya annem bana 6 tane pişirdi , fil mi oldun da daha istiyosun diyo 2 sini yedim bu aradapateteslerimi kemiriyom kız bende o nlarla yalnız kaldım çok acıklı .... uleyn evde maşallah herşey var bu ne kıtlık :))) ahhh peynirciklerim bekleyin beni... ben bu sabah 70,8 dim yaaaa...
mecburen salıya kadar abartmadan biraz rahat davranacağım kızlar..
menüm
sabah
2 kaşık menemen
1 domates
1ufak dilim börek (peynirli)
ara
elma
akşam
mıhlama (4 kaşık kadar)
1dilim ekmek
ızgara balık
salata
2litre su
4saat yüzme
10bin adım
bugunkü menüm
kahvaltım 2 dilim ekmek
az peynir
domates
ara 1 elma
ogle
1 küçük tatlı
akşam 1 tabak taze fasülye
1 dilim ekemk
salata
1 ayran
1 buçuk litre su
spor yok
kaç tane yiyosun ya annem bana 6 tane pişirdi , fil mi oldun da daha istiyosun diyo 2 sini yedim bu arada
Afiyet olsunpateteslerimi kemiriyom kız bende o nlarla yalnız kaldım çok acıklı .... uleyn evde maşallah herşey var bu ne kıtlık :))) ahhh peynirciklerim bekleyin beni... ben bu sabah 70,8 dim yaaaa...
eeeeeeeee bennn doymuyorummmm amaaaaaaaaa1 günde 4 küçük patates yedim di geçen hafta... 6 çok olabilir daha fazlasını mı istiyorsun :)))
Afiyet olsun
Bence kilon gayet iyi, yine cumaya güzel bir sonuç alacaksınazıcık geri gelmesi de çok normal...
Yarına ne düşündün sebze olarak?
eeeeeeeee bennn doymuyorummmm amaaaaaaaaa4 küçük neee yaaa benimkiler şimdiden 4 küçük olduuu oynamıyommm ben yaaaaaaaaaaaaaa
Kilonun birazı geri gelebilir, bu gayet normal çünkü bu diyetten sonra normal yemek yiyorsun. Önemli olan biraz dikkat edip verdiğinin tamamını almamakbunlar kiloları geri almış boşuna mı uğraşıyoruz acaba1 kilomu verdinnnn ohhhohhhh missss ben dün 2 bardak dondurma yiyince 3oo gr almışım
kaç tane yiyosun ya annem bana 6 tane pişirdi , fil mi oldun da daha istiyosun diyo 2 sini yedim bu arada
Kızım kusana kadar ye, serbestsin... Boşuna mı öyle yazmışlar? Hem belki az yiyince vücut kıtlık moduna giriyordur, duyana kadar yiyeceksin ki verecek bir şeyin olsun. Birde şunu da belirtmek isterim, sen yiyerek gayet iyi veriyorsun - hatırlatırımeeeeeeeee bennn doymuyorummmm amaaaaaaaaa4 küçük neee yaaa benimkiler şimdiden 4 küçük olduuu oynamıyommm ben yaaaaaaaaaaaaaa
Cumaya toparlarsın eminim... Belki bu diyeti iki hafta üst üste yapmak kilonu da sabitler diye düşündüm?bence de normal 5 gün kısıtlanıp bir anda salınca :))) çokta salmadım Allah tan ama baya bi kızılcık yedim onunda kilo değil de ödem yaptığını düşünüyorum..... hem yanlış yazmışım zaten 70,2 caanım kızılcıklarım nasıl beklerim ben bir hafta ühühüüüüü..... sabaha kadar yiyip bitirseydim keşke :)))
Cumaya toparlarsın eminim... Belki bu diyeti iki hafta üst üste yapmak kilonu da sabitler diye düşündüm?
Kulağa hoş geliyorsebze gününe köz patlıcan köz biber içine domates salatalık biraz zengin olcek bu hafta.... gene lahana da yapabilirim geçen haftadan koymuştum kavanozlara bakiim yaşıyolarsa onlardanda içerim iyi ödem atıyor....
Tokken 68 olmanın düşüncesi bile güzeldirbende biraz öyle düşündüm 68 lere iner orayı parsellerim iyice :) tokken bile 68 olurum mesela gibi düşünüyorum inşallah yani Allah azim versin....
Kulağa hoş geliyor
Ben ne yapsam ya
Tokken 68 olmanın düşüncesi bile güzeldirbaşaracaksın, sana güveniyorum
Biber yok evde :) bir ne var ne yok bakayım ona göre karar veririm :)sende yap bu menüyü ımmh miz tadı da güzel oluyor tuz aramazsın bile... köz biber hafif tatlımsı zaten....
Bir haftalık açlıktan sonra o kadar olsun artık :)yerimde durabilseydim hedef 66 idi ama duramadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?