Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bunlar kiloları geri almış boşuna mı uğraşıyoruz acaba1 kilomu verdinnnn ohhhohhhh missssben dün 2 bardak dondurma yiyince 3oo gr almışım

pateteslerimi kemiriyom kız bende o nlarla yalnız kaldım çok acıklı .... uleyn evde maşallah herşey var bu ne kıtlık :))) ahhh peynirciklerim bekleyin beni... ben bu sabah 70,8 dim yaaaa...
kaç tane yiyosun ya annem bana 6 tane pişirdi , fil mi oldun da daha istiyosun diyo 2 sini yedim bu arada

mıhlama olmasaymışta olurmuş sanki :)

bugunkü menüm
kahvaltım 2 dilim ekmek
az peynir
domates
ara 1 elma
ogle
1 küçük tatlı
akşam 1 tabak taze fasülye
1 dilim ekemk
salata
1 ayran
1 buçuk litre su
spor yok

güzel menü su çok az sanki....

pateteslerimi kemiriyom kız bende o nlarla yalnız kaldım çok acıklı .... uleyn evde maşallah herşey var bu ne kıtlık :))) ahhh peynirciklerim bekleyin beni... ben bu sabah 70,8 dim yaaaa...
Afiyet olsun
Bence kilon gayet iyi, yine cumaya güzel bir sonuç alacaksın azıcık geri gelmesi de çok normal...
Yarına ne düşündün sebze olarak?

Afiyet olsun
Bence kilon gayet iyi, yine cumaya güzel bir sonuç alacaksın azıcık geri gelmesi de çok normal...
Yarına ne düşündün sebze olarak?

bence de normal 5 gün kısıtlanıp bir anda salınca :))) çokta salmadım Allah tan ama baya bi kızılcık yedim onunda kilo değil de ödem yaptığını düşünüyorum..... hem yanlış yazmışım zaten 70,2 caanım kızılcıklarım nasıl beklerim ben bir hafta ühühüüüüü..... sabaha kadar yiyip bitirseydim keşke :)))

eeeeeeeee bennn doymuyorummmm amaaaaaaaaa4 küçük neee yaaa benimkiler şimdiden 4 küçük olduuuoynamıyommm ben yaaaaaaaaaaaaaa

kızz yavaş olsana daha öğlen olmadı iyi 6 tane ye.... doymak yok yok koca hafta açız dedik... tabi tok açın halinden ne anlar :)))) akşama 2 hakkın kaldı bilesin.... tut o boğazını başka bir şey yemek te yok....

bunlar kiloları geri almış boşuna mı uğraşıyoruz acaba1 kilomu verdinnnn ohhhohhhh missssben dün 2 bardak dondurma yiyince 3oo gr almışım
Kilonun birazı geri gelebilir, bu gayet normal çünkü bu diyetten sonra normal yemek yiyorsun. Önemli olan biraz dikkat edip verdiğinin tamamını almamak
Herhalde cuma üstümde şişlik vardı, bağırsaklarımı da düzene sokunca 1 kilo gitti yoksa ne mümkün

kaç tane yiyosun ya annem bana 6 tane pişirdi , fil mi oldun da daha istiyosun diyo 2 sini yedim bu arada
eeeeeeeee bennn doymuyorummmm amaaaaaaaaa4 küçük neee yaaa benimkiler şimdiden 4 küçük olduuuoynamıyommm ben yaaaaaaaaaaaaaa
Kızım kusana kadar ye, serbestsin... Boşuna mı öyle yazmışlar? Hem belki az yiyince vücut kıtlık moduna giriyordur, duyana kadar yiyeceksin ki verecek bir şeyin olsun. Birde şunu da belirtmek isterim, sen yiyerek gayet iyi veriyorsun - hatırlatırım

sebze gününe köz patlıcan köz biber içine domates salatalık biraz zengin olcek bu hafta.... gene lahana da yapabilirim geçen haftadan koymuştum kavanozlara bakiim yaşıyolarsa onlardanda içerim iyi ödem atıyor....

Cumaya toparlarsın eminim... Belki bu diyeti iki hafta üst üste yapmak kilonu da sabitler diye düşündüm?

Cumaya toparlarsın eminim... Belki bu diyeti iki hafta üst üste yapmak kilonu da sabitler diye düşündüm?

bende biraz öyle düşündüm 68 lere iner orayı parsellerim iyice :) tokken bile 68 olurum mesela gibi düşünüyorum inşallah yani Allah azim versin....

Kulağa hoş geliyor
Ben ne yapsam ya

kalan patateslerimi fırında yapıcam yaaa bakalım etkisi olcak mı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…