yükledim nişastayı yükledim nişastayı el ayak titredi amaaaaaa bozmam diyeti mi kardeşimin şeker hapından attım bi taneböyle oldum aynen
Canım senin hstan değil bende unuttum ama sorun değil düzelir. Benim misafirim var anca gece yatınca bakabildim.Veee yine bir sabahın köründen günaydınhayırlı pazarlar güzeller
gogo2405 goncam listede ki karışıklıkla ilgili açıklama yapmışsın, ellerine sağlık. Bahara biraz iş çıkarmış olduk bundan sonra daha dikkatli olacağım.
sus kız ben zaten arada atıyorum rejimle ilgili değilkafana göre hap kullanmasana onlar hep ciğere böbreğe zarar veriyor...böyle yapçaksan bırak sen bu rejimi....
ehh gerçekten diyet yapan biri için evet çokk acıııııÇok acı gerçekten
inşallah ebruşummMaşallah maşallah, bu iradenin karşılığını alacaksın tatlım
Bende 2 küçük patatesi karabiberle yedimcuma 63.6 - bugün 62.5
Sende durumlar nasıl?
Tuz hariç her türlü baharat diye biliyorum. Bence limonun zararı olmaz ama bilemedim
bencede betüş ben yapamadım 5 te 5 ama yapsaydım kesin sebze günü köz patlıcan salatası yapardım bolca en iyisi bence kızlarsebze gününe köz patlıcan köz biber içine domates salatalık biraz zengin olcek bu hafta.... gene lahana da yapabilirim geçen haftadan koymuştum kavanozlara bakiim yaşıyolarsa onlardanda içerim iyi ödem atıyor....
Afiyet olsun canım :)patatesleri kızartmalık doğra nane, kırmızı biber, karabiber kekik serp böyle elcağızlarınla yedir 3-4 diş sarımsağı soy ince ince kes onuda kat içine sonra tepsiye yağlı kağıtkoy önceden ısıtılmış fırına at... kokusu gelince gir bak... yumuşamışsa çıkar kızarmasını bekleme :) tadı güzel kızlar da üç patatesten yaptım ama maşallah akşama kalmaz bunlar :))
Betül haklı niye sen kafana göre ilaç kullanıyorsunyükledim nişastayı yükledim nişastayı el ayak titredi amaaaaaa bozmam diyeti mi kardeşimin şeker hapından attım bi taneböyle oldum aynen
Önemli değil canım halloldu ya önemli olan o. Çok sağ olCanım senin hstan değil bende unuttum ama sorun değil düzelir. Benim misafirim var anca gece yatınca bakabildim.
ne güzel anlatmışsın benimde canımı çektirdin heepatatesleri kızartmalık doğra nane, kırmızı biber, karabiber kekik serp böyle elcağızlarınla yedir 3-4 diş sarımsağı soy ince ince kes onuda kat içine sonra tepsiye yağlı kağıtkoy önceden ısıtılmış fırına at... kokusu gelince gir bak... yumuşamışsa çıkar kızarmasını bekleme :) tadı güzel kızlar da üç patatesten yaptım ama maşallah akşama kalmaz bunlar :))
bırakmak mı naslaaaaaa baş koydum ben yolaAfiyet olsun canım :)
Betül haklı niye sen kafana göre ilaç kullanıyorsunSağlığın her şeyden önemli, eğer kendini iyi hissetmiyorsan bırakıyorsun diyeti.
Anladım ama sen yinede dikkatli ol tamam mı? O şekerine de bir baktır lütfen.bırakmak mı naslaaaaaa baş koydum ben yolaben içiyorum ara da iyi geliyor şimdide düzeldim içince iyi hissediyorum , annemle kardeşimde gizli şeker var ben baktırmadım sanırım bende de var içince hemen düzeliyorum.diyetle ilgisi yok
Anladım ama sen yinede dikkatli ol tamam mı? O şekerine de bir baktır lütfen.
yağlı kağıdım yokkk
sus kız ben zaten arada atıyorum rejimle ilgili değil
bencede betüş ben yapamadım 5 te 5 ama yapsaydım kesin sebze günü köz patlıcan salatası yapardım bolca en iyisi bence kızlar
bırakmak mı naslaaaaaa baş koydum ben yolaben içiyorum ara da iyi geliyor şimdide düzeldim içince iyi hissediyorum , annemle kardeşimde gizli şeker var ben baktırmadım sanırım bende de var içince hemen düzeliyorum.diyetle ilgisi yok
Yeni yarısma başladı mı?
Merhaba..
5te 5-e başlamışsınız kolay gelsin demek istedim :)
Ben başlayamadım maalesef.. Öğlene kadar yataktan kalkamadım, sabahtan beri de birşey yiyemedim, daha yeni domates ekmek yedim, üzerimden kamyon geçmiş gibiyimİyi olursam inşaAllah yarın başlayabilirim..
Sağol canım.3.takıma davet edildim.sana da başarılar dilerimmbaşladııı :) bu gün patates günü.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?