Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yükledim nişastayı yükledim nişastayı el ayak titredi amaaaaaa bozmam diyeti mi kardeşimin şeker hapından attım bi taneböyle oldum aynen

kafana göre hap kullanmasana onlar hep ciğere böbreğe zarar veriyor...böyle yapçaksan bırak sen bu rejimi....

Canım senin hstan değil bende unuttum ama sorun değil düzelir. Benim misafirim var anca gece yatınca bakabildim.

inşallah ebruşumm

bencede betüş ben yapamadım 5 te 5 ama yapsaydım kesin sebze günü köz patlıcan salatası yapardım bolca en iyisi bence kızlar

Afiyet olsun canım :)

yükledim nişastayı yükledim nişastayı el ayak titredi amaaaaaa bozmam diyeti mi kardeşimin şeker hapından attım bi taneböyle oldum aynen
Betül haklı niye sen kafana göre ilaç kullanıyorsun Sağlığın her şeyden önemli, eğer kendini iyi hissetmiyorsan bırakıyorsun diyeti.

ne güzel anlatmışsın benimde canımı çektirdin hee

Afiyet olsun canım :)

Betül haklı niye sen kafana göre ilaç kullanıyorsun Sağlığın her şeyden önemli, eğer kendini iyi hissetmiyorsan bırakıyorsun diyeti.
bırakmak mı naslaaaaaa baş koydum ben yola ben içiyorum ara da iyi geliyor şimdide düzeldim içince iyi hissediyorum , annemle kardeşimde gizli şeker var ben baktırmadım sanırım bende de var içince hemen düzeliyorum.diyetle ilgisi yok

Anladım ama sen yinede dikkatli ol tamam mı? O şekerine de bir baktır lütfen.

sus kız ben zaten arada atıyorum rejimle ilgili değil

bilip bilmeden annen kızmıyor mu sana ben olsam terliği fırlatmıştım şimdiye :)

bencede betüş ben yapamadım 5 te 5 ama yapsaydım kesin sebze günü köz patlıcan salatası yapardım bolca en iyisi bence kızlar

dimiii mmhh.... ne yenir bee....

niye baktırmıyorsun ben kiii iğneden tırarım ben bile baktırdım varsa çıksın diye.... sonuç pisboğaz çıktım :))) maşallah ciğer hariç hiç problemim yok... ciğerde de ne var anlayamadılar :)))

Merhaba..

5te 5-e başlamışsınız kolay gelsin demek istedim :)

Ben başlayamadım maalesef.. Öğlene kadar yataktan kalkamadım, sabahtan beri de birşey yiyemedim, daha yeni domates ekmek yedim, üzerimden kamyon geçmiş gibiyim İyi olursam inşaAllah yarın başlayabilirim..

geçmiş olsuun......

Bugünkü menüm
11.00
1 dilim ekmek
Az peynir
2 yumurta
Domates
Cay
Ara
1 eti cin
15 00
Salata
1 tabak taze fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
17 30
Malesef küçük kase Muzlu puding
Başkada bişey yemem
2 litre su
3 e tamamlarim
45 dakika yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…