Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ehhh afiyet olsun....

bu günkü menüm;

sabah 2 haşlama patates
öğlen 1,5 fırında baharatlı patates
akşam 1,5 fırında baharatlı patates

su 2 lt olcak inşallah

yeşil çay akşama doğru içerim inşallah

spor : 20 dk yürüyüş....

şimdi kahvemi içiyorum Allah tan o yasak değil :)))

bir daha uzun süre 5te5 lafını duymak istemiyorum şu haftayı da bir atlatayım hayırlısıyla.... caaanım karabuğdayım sana döniciğim bekle beni....

senin patatesler 1 kilo eder mi

senin menülerin niye düzene girmiyor her gün kaçamak yapıyosun,tadımlık yapsan ya da arada bi yapsan neyse ama sürekli yapıyosun ya da bana mı öyle geliyor

Iyi aksamlar kizlarr
Bugunku menum
Sabah 10 00
1 has yumurta
1 domates
1 tb ekmegi
3 zeytin
1 bardak cay

Öğlen 14 00
1 kase yogurt
1 seftali

Aksam 17 30
Yarim porsiyon et doner
Salata
1 buyuk bardak ev yapimi Ice tea

Insallah acıkmamm :))
2 saat yuruyus
2 litre su
20 mekik
20 jj

Evet bir turlu düzene koyamadim bebekten sonra. kacamaklarimda misafir geliyo o yüzden oluyo cugu zaman yemesem diyette olduğumu soyleyemiyorum hemen emziriyosun ne diyeti falan oluyo ki yiyebilecegim cok şey var ve sadece onlari yiyorum bazende oğlum ısırıyor falan yemiyo onu yiyorum öyle öyle kaçamak oluyo ama ben böyle de kilo veriyorum haftada 700 800 kesin gidiyo buda bana şimdilik yeter sütun kalitesinde önemli ama yarın tekrar karbonhidrat diyeti ne basliyorum hafta sonu düğün var ve 65 i görmek istiyorum
senin menülerin niye düzene girmiyor her gün kaçamak yapıyosun,tadımlık yapsan ya da arada bi yapsan neyse ama sürekli yapıyosun ya da bana mı öyle geliyor

Gayet güzel ve hafif olmus

bugün menüm
5 büyük patates
5 bardak felan çay,2litre su
bu diyeti yazan benim gibi çok yiyen birini hesaba katmamış , kesin vercem derken alcam

almazsın almazsın...

senin patatesler 1 kilo eder mi

edebilüüü....

sen onu bırak bebeli o.... emzirdiği için her halükarda kilo veriir o....

maşallah spor a zmine hayranım....

görürsün inşallah....

emziren bir annesin canım bana göre abartı birşey yok kaçamakların neden kaynaklandığını çok iyi izah etmişsin zaten seni çok iyi anlıyorum bu konuda zaten her hafta öyle böyle kiloda veriyorsun çok iyisin eferimm amma da konuştum ha

aynen bunu da bir bitir Allahın izniyle çok daha iyi olacaksın eminim

bugün menüm
5 büyük patates
5 bardak felan çay,2litre su
bu diyeti yazan benim gibi çok yiyen birini hesaba katmamış , kesin vercem derken alcam
azmin için tebrik ederim feyzacımm birkaç güne daha da hafiflemiş olacaksın inşallahh

menün gayet gayet süper bu gidişle bu hafta sende zirvede olursun valla inşallah da acıkmassın canım

bu çarkıfeleği sevmedim bu kadar çok pas iflas olur mu yahu oynayamıyorlar doğru dürüst eskiden de böylemiydi...

anladım canımkilonun gittiğini biliyorum sadece kaçamak niye çok onu merak etmiştim,cevabımı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…