Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün menüm
5 büyük patates
5 bardak felan çay,2litre su
bu diyeti yazan benim gibi çok yiyen birini hesaba katmamış , kesin vercem derken alcam

Bak bir sopalık dahaaaa... niye negatif düşünüyorsunnnnnnnnn
Pozitif düşüneceksin, diyet işe yarayacak, çok güzel kilo vereceğim diyeceksinnnnn

Bir de artı çıkıyormuşum :) işte o zaman kaç betüş :)

Teşekkür ederim canım :) ama dayanamam ki tartıya çıkmamaya :)

Bak sen hurma için de böyle dedinn sonucu gördükkk
Büyüyümsün abla diyorumm ama seni de dövmem gerekecek sonundaaa
Pozitif düşünn pozitifff

Bir de artı çıkıyormuşum :) işte o zaman kaç betüş :)

Teşekkür ederim canım :) ama dayanamam ki tartıya çıkmamaya :)

ayyy nerelere kaçayım beeen :)))

Akşam için 10 köfte fazla gibi geldi.. Gerçi ben de akşam makarna yedim pek konuşmaya hakkım yok

al birini vur ötekine :)))

Bak yaaaa herkesi gaza getir, birinci ol, şimdi hevesim kaçtı de..
Ben kilo vermenin biraz da psikolojik olduğunu düşünenlerdenimm, böyle hevessiz yaparsan diyetin hiçbir işe yaramaz bakkkkk

malum günler yaklaşıyor bebişim azcık idare etceniz beni... artılarımla sevceniz beni :))

Bak bir sopalık dahaaaa... niye negatif düşünüyorsunnnnnnnnn
Pozitif düşüneceksin, diyet işe yarayacak, çok güzel kilo vereceğim diyeceksinnnnn

ommmm gidiyor yağlar ommm.....

İyi olmuş canım.. Ama öğlen yememişsin, öğün atlamak pek iyi birşey değil, yani mecbur olmadıkca tabi :)
Aynen canim ya hic iyi degil elbette ama bazen yapiyorum iste aslinda aciktigimi farkediyorum gidip birsey yemeyede useniyorum aman aksama az kaldi zaten diyip o zaman da cok acikiyorum iste essek kafayimm

ben de bekliyorum o rakamlarıı
şimdi sen böyle yazınca ben de istedimmmm İnşaAllah yarın bir sorun olmaz da yaparımm
Sagligin yerindeyse hic tereddüt etme derim, sonucta böyle deneyler yapa yapa ögrenecegiz bize yarayip yaramadigini
Patates güzeli olduk hepimiz

Bak sen hurma için de böyle dedinn sonucu gördükkk
Büyüyümsün abla diyorumm ama seni de dövmem gerekecek sonundaaa
Pozitif düşünn pozitifff
Evet ya som agizlilik ettim orda da tamam tamam dayak yemeye niyetim yok - bu diyet beni coook zayiflatacak

ayyy nerelere kaçayım beeen :)))
Betül sabit ciktim, hadi yine iyisin

wuffff yırrtım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…