Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

lahana çok güzel oldu canım. onu tıkınıyorum sabahtan beri canan karatay'ın dediğine geldik mi yoksa. yağ yemeden yağ yakamazsınız diyor ya. ama regl dönemiyse çok çok normal canım. o dönemi, kilo anlamında hayatımızın kayıp dönemi kabul edip rahat etmek lazım.

valla kimseye inanmazdım denememiş olsaydım :)) hep eksik yapmışlardır diye düşünürdüm... denedim gördüm aldım boyumun ölçüsünü :))

tam regl dönemi de değil aslında ama bütün belirtiler var kendi yok... o da sapıttı :) bakalım bu hafta böyle geçecek artık... 69,3 ü yeniden görebilirsem ne ala... hatta 69u :))

canım vücudun en fazla ödemli olduğu dönem reglden hemen öncesiymiş. olduktan sonra yavaş yavaş azalırmış. yani olmadan önce daha fazla çıkabilirsin baskülde. bu ve önümüzdeki haftayı sıfır kaçamakla ve çok düzenli geçirelim. bakalım nolsun.

İnşallah öyle olur yaa... bakalım neler olucek....

bende umut olmadığı kesin bu hafta bu gün farklı bir diyete başlıyacağım diye dün akşam cozuttum tartıda bu sabah ağzımın payını verdi

yaa o liste iyi hoşta yani çok malzemeli bir liste her gün hazırlayabilicek misin? tartı affetmez :)))

İnşallah öyle olur yaa... bakalım neler olucek....

yaa o liste iyi hoşta yani çok malzemeli bir liste her gün hazırlayabilicek misin? tartı affetmez :)))
evet canım ilk gün hariç diğer günler her öğün farklı bir karışım var ama hazırlanması çok uğraştırıcı zor şeyler değil bence hem evdeyim zaten hazırlarım yani, tabi 2 hafta hiç dışarı misafirliğe vs.çıkmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…