Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah sabah içki mi içtin anlamadım

sabah sabah içki mi içtin anlamadım

Allah seni... :))) benzetme yaptım baş dönünce öyle yalpalarsınya...

Olsun canim tecrube oldu sana bak bireyselde birinci oldunn madalya verdiler sanaaa :))

gördüğüm göreceğim o dur herhalde :))) ayy birinci olmadım demem kız... 2011 den beri yani iyi bari bir kerecik birincilik alıp şeref golünü atmış olduk çok şükür :)))
ben 20 kilo da versem benim gitmez onlar

bütün kilolar orda diyosun :)) bende öyle diyodum ama süzüldüler boynu büküleri oynuyorlar...

hahahha , banane olmasaydın artıda hadi acıdım regl olcak mışsın , her hafta ya varım ben

reglde gelir gibi yapıp gelmez o da ayrı bir gıcık.... ben bu hafta geçen haftaki kg yi görsem tartıyı öperim zannımca...

bu gün hazırlıksız geldim ama yarın karabuğdayıma domatesime salatama dönerim...

kızlar az önce ilk kaçamağımı yaptım pişman değilim :) sütlü çay içtim...şazillinin üçü bir arada gibi bir şey...

btlbetul canım geçen hafta ben beş günü zor bitirdim valla çok zor böyle diyetler şu emel Sayın gibi akşam yemeğini tek cacikla gecirsek bide sodayla ayran yapip içine limon sıkılıyor ya aynı anda yapalım bakalım nasıl olacak

miss gibi olur bak bu akşam başlayalım buna iinşallah.... tavukta görmek istemiyorum artık....

miss gibi olur bak bu akşam başlayalım buna iinşallah.... tavukta görmek istemiyorum artık....

bende varııımmmm kardeşime maden suyu sipariş ettim şimdi tabi bugün başlıycam ammmaa sabah yediğim dondurmayla şimdi yediğim yumurtalı ekmek sabah yediğim iki dilim ekmek oyhhh başım döndü daha fazla yazamiciiimmm65 olcamm ben 65

kaldığımız yerden devam şekercim..... ben kesin artı çıkıcam bakalım vücut toparlayabilecek mi...

Isvec hiç yapma canım kilon duraklarsa belki ama metabolizmayı durma noktasına getiriyor o tür diyetler.

amaaan hiç bulaşmıyayım ben ona da o zaman.... kısıtlamalar hep zorluyor zaten... özgür ol az ye... Allah ım nedir bu boğazımdan çektiğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…