150 cm boyum kilomda 59 hedefim 49boyun kaç kilon kaç yalın kaç hedefin kaççç.... ben yetkili değilim meraklıyım :)))
Bizde taktiririz, ondan ne eksigimiz varyalnız abla silikonda taktırmış zannımca....
Solakligi birakip saglak olma vaktin gelmis :)
Tabi tabi ama iste öyle oturmakla olmuyor maalesef :) Sen sporla ugrasiyormusun canim?
Bizde taktiririz, ondan ne eksigimiz var
Islerin yogunsa evde de yapabilirsin canim? Haklisin yorucu ama sonucu da mükemmel :)bir ay gittim şimdi işlerim yoğunlaştı bi hafta sonra tekrar başlıycam canım epey güzel oluyor ama yorucu
Uyunur be, belki alt tarafi dönerken bingil bingil eder o kadar :)))) aman Allah korusun, ben zaten yaptirmamda yaptiranlarin gercekten dikkatli olmasi gerekiyor.orjinalleri şeyolmasın yaaa....baksana resmen içinde bir şey var... uyunmaz onlarla yahu... üstüne yatmaya korkar insan patlar matlar diye.... kii patlıyormuş o içindeki sıvı akıp zehirliyormuş ...
çok şükür hiç ihtiyacım yokorjinalleri şeyolmasın yaaa....baksana resmen içinde bir şey var... uyunmaz onlarla yahu... üstüne yatmaya korkar insan patlar matlar diye.... kii patlıyormuş o içindeki sıvı akıp zehirliyormuş ...
çok şükür hiç ihtiyacım yok
6 dan sonra bişey yemiycem diye ne varsa yedimöff her şeyi mahvetmekte üstüme yok bugünde menü yazmam ben
ne paylaşcam beeee ya menü ya ceza değil mi olay ben cezamı alıp giderimmaşallah de :) şimdilik benim de yok azcık destek fena olmazdı hain yerçekimi....
yok canııııım..... paylaşçan paşa paşa....
ne paylaşcam beeee ya menü ya ceza değil mi olay ben cezamı alıp giderimebruşta insafsız olmuş gerçi cezayı 20 jj den 30 jj çıkarmış herkes bana karşı herkess
ceza standartne yediğini bilmiyoz ki belki hakkın 50jj
merhaba bende katılmak istiyorum
Hoşgeldin canım.bende zayıflama grubunuza katılabilir miyim
ceza standartsen dordurma yiyemedin senin yerine ben yedim işte
Kızlar kilo vermekten vazgeçmeyin hep mutluluk veriyo. Burda yeni başladım ya çalışmaya kilo vermeye çalışan arkadaşlar var ben 12 kilo verdim diyorum eski resimlerimi falan gösterdim acaip havaliyim. Üstelik te önceki yerimde hastanenin formasini giyiyoduk burda kendi formalarimi giymeye başladım m yada l bedendiler tabi kiloluyken almıştım şimdi büyük geliyorlar. S beden forma aldım kendime. Yani her yönden mutlu ediyo kilo vermek
E-brulim canım seni tabii alırız aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?