Ben denedim betülcüm.
memnun kaldın mı?
kuzum ben zayiflamak icin yapmamistim.
61.5 da takili kalmistim gram verememistim 1 ay boyunca o zamanlar dediler ki vucudunu sasirt.
isvecte hic bana uygun olmayan bi yontemdi yaptim 6 gun yaptim ve 61.5 sihrini bozdum cok sukur ve hizlica kilo vermeye devam ettim.
isvec diyeti cok acil kilo vermesi gereken kilolu hastalara uygulanan bi diyet ben zayuflamak icin onermiyorum. bizim sirkette 13 gunde 7 kilo veren oldu genelde diyet spor islerini bana sorarlardi bana sorduklarinda tavsiye etmedim. nitekim kilo verdikten sonra simardiklarindan verilenler geri alindi.
gerek yok o zaman yaa.. .bi yere yetişmeye çalışmıyorum.... metabozlizmayı iyice bozmaya gerek yok...
iri fare gemiyi terk mi ediyosunben 5te5 ten istifa ediyorum.... böyle misliyle geri gelme ihtimali olan şeylere de bir daha bulaşmıycam... az olsun temiz olsun.......
günaydın canımGünaydın kızlar dün gezdik tozduk bu gün artık çalışma zamanı
günaydııınnnGünaydınnnlarr yakin geleceğin 36 beden fit kızlarııı
36 mıııı sıfır beden olacam bennnn , eskiden 29 beden giyiyodum 36 ney lennnnnGünaydınnnlarr yakin geleceğin 36 beden fit kızlarııı
Kısa vadeli zayıflama işleri bizden değildirrben 5te5 ten istifa ediyorum.... böyle misliyle geri gelme ihtimali olan şeylere de bir daha bulaşmıycam... az olsun temiz olsun.......
29 beden mi varmis kizzz hahahaha ne kadar da uzağım görüyo musunn36 mıııı sıfır beden olacam bennnn , eskiden 29 beden giyiyodum 36 ney lennnnn
pantolonumda 29 yazıyoduda ondan öyle dedim var mı yok mu bende bilmiyorum29 beden mi varmis kizzz hahahaha ne kadar da uzağım görüyo musunn
Ama o guzelim elbiselerin pantolonlarin icini birazz doldurmak gerekmez mii sıskada olmasıınnn
Kısa vadeli zayıflama işleri bizden değildirr
btlbetul yediğimiz okadar patatesle kaldıkAllahtan tartıda almadım sabitim de soru yok annem felan dalga geçti benle okadar patates yiyip zayıflıycam diyosun diye
Hee pantolon bedeni ayri gülüm bende bi ara 27 giyerdimm üst beden 36 38 idealpantolonumda 29 yazıyoduda ondan öyle dedim var mı yok mu bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?