Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar gunaydinn

Pc min guncellenmesi gerekiyor urun anahtariyla eslesmeme gibi bir sorunu var o nedenle eslesmeleri yapamadim.
Bütün excellerim pcmde.
Bugun halletmeye çalışıcam eger pc sorunumu cozemezsem telden halletmeye calisicam

memnun kaldın mı?

kuzum ben zayiflamak icin yapmamistim.

61.5 da takili kalmistim gram verememistim 1 ay boyunca o zamanlar dediler ki vucudunu sasirt.
isvecte hic bana uygun olmayan bi yontemdi yaptim 6 gun yaptim ve 61.5 sihrini bozdum cok sukur ve hizlica kilo vermeye devam ettim.
isvec diyeti cok acil kilo vermesi gereken kilolu hastalara uygulanan bi diyet ben zayuflamak icin onermiyorum. bizim sirkette 13 gunde 7 kilo veren oldu genelde diyet spor islerini bana sorarlardi bana sorduklarinda tavsiye etmedim. nitekim kilo verdikten sonra simardiklarindan verilenler geri alindi.

gerek yok o zaman yaa.. .bi yere yetişmeye çalışmıyorum.... metabozlizmayı iyice bozmaya gerek yok...

Kısa vadeli zayıflama işleri bizden değildirr

demek ki neymiiiş sürdüremeyeceğin şeye bulaşmıcaksın....

btlbetul yediğimiz okadar patatesle kaldık Allahtan tartıda almadım sabitim de soru yok annem felan dalga geçti benle okadar patates yiyip zayıflıycam diyosun diye

bir de halsizlik yaptı akşam oldu mu kolu kıpırdatçak halim olmuyor nerde kaldı benim mekiklerim, kol bacak hareketlerim.... bir de baş dönmesi çıktı bir büyük devirdim ben şifaaalaar olsuun......... müslüm gürses gibi sallana sallana geziyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…