NE mutluluk gerçektenKızlar kilo vermekten vazgeçmeyin hep mutluluk veriyo. Burda yeni başladım ya çalışmaya kilo vermeye çalışan arkadaşlar var ben 12 kilo verdim diyorum eski resimlerimi falan gösterdim acaip havaliyim. Üstelik te önceki yerimde hastanenin formasini giyiyoduk burda kendi formalarimi giymeye başladım m yada l bedendiler tabi kiloluyken almıştım şimdi büyük geliyorlar. S beden forma aldım kendime. Yani her yönden mutlu ediyo kilo vermek
Ay deme. Valla senin emeğine ben açılım. Yapma öyle şeyler
Menüm
10 00 1 nescafe
12.30 6 kaşık pilav, küçük bir tabak etli güveç
15.00 1 nescafe
17.00 1 kase sütlü mısır gevreği
2 litre su
1 saat yürüyüş
Allah kolaylık versinbugünkü menüm
tüm gün: lahana yemeği, domates, salatalık
su: 2,5 lt
spor: bir saat yürüyüş
Saat 9 akşam 5 eğitim seminerim var. Öğlen yemiyim pilavı dedim de çok acıkmıştım akşam yuklenmemek için şimdi ye gitsin dedim. Misal şimdi açlıktan ölüyorumyok yahu almışım zaten geri... olsun o kadar :)
nescafe pilav cıss....
Banada öyle geldiAyni kişi değil gibi ya
Benim yediklerimin yanında hiç birşey afiyet olsun ama pilava dikkatMenüm
10 00 1 nescafe
12.30 6 kaşık pilav, küçük bir tabak etli güveç
15.00 1 nescafe
17.00 1 kase sütlü mısır gevreği
2 litre su
1 saat yürüyüş
Bana ayni geldi ama bilemiyorum :/Ayni kişi değil gibi ya
Madem alinti yapiyorsun altina niye bir sey yazmiyorsun :)pekte kibar bir hareket diil yani...
bizim giibi kilolu bir hatunun yaşadığı toplum baskısıyla alay edişi :)
ahhh caaanıım sen hala devam mı?
1 saat yürümğşğn gene maşallah...
pasta sucuk cıss...
Kacamaklardan uzak duracaksin canim, baska caresi yok. Sen kacamak yaptikca 65 de senden kacacak :)Kızlar bu hafta çok kaçamagim oldu ya ben napcam böyle ya bayrama kadar 65 olmak istiyorum
Ooo sadece meyveli yoğurtmuuu?dikkatli ol güzelim sağlığın zarar görmesin...ama spor ve su çoook güzel...iyi akşamlar güzel bayanlar
Allahın izniyle ş.coşkun diyetine bugün başlamış bulunuyorum bugün rahat geçti yarın bol yeşillik içicem yanlış duymadınız içicemm temel reis detoksu var zor bir gün olacak sanırım
bugünkü menüm
sabah
meyveli yoğurt
öğle
meyveli yoğurt
ara
bitki çayı
akşam
meyveli yoğurt
bitki çayı
su
2.5lt
spor
30mekik
1saat yürüyüş
Günaydin Aynura'm hosgeldin sefalar getirdinSelamlaaaar,eski sevgili takımım...gogom,ebrulim ve çıtırları...acaba benim zamanımdan arkadaşlar var mıııı?
Kendi takımımda kimseyi bulamadım gezineyim dedim
Günaydin kizlar :)
Bana ayni geldi ama bilemiyorum :/
Madem alinti yapiyorsun altina niye bir sey yazmiyorsun :)
Kacamaklardan uzak duracaksin canim, baska caresi yok. Sen kacamak yaptikca 65 de senden kacacak :)
İyilik canım...baktım kimsecikler yok kızı dışarı çıkardım...Günaydin Aynura'm hosgeldin sefalar getirdinnasilsin?
Benim gözlerde bir sorun yoksa eger yazmamissin :)yazmamış mıyım :)))
Iyi yaptin canim, sende bu sayede spor yapmis oluyorsun :)İyilik canım...baktım kimsecikler yok kızı dışarı çıkardım...
şuna bak acıyo bi de. senin yüzünden girdim bu yola, şimdi de çıkamıyorum.pekte kibar bir hareket diil yani...
bizim giibi kilolu bir hatunun yaşadığı toplum baskısıyla alay edişi :)
ahhh caaanıım sen hala devam mı?
1 saat yürümğşğn gene maşallah...
pasta sucuk cıss...
şuna bak acıyo bi de. senin yüzünden girdim bu yola, şimdi de çıkamıyorum.
tam listeyi uygulamıyorum aslında. mesela 4 gün yapıyorum ve bugün etin yanında yoğurt da yiyeceğim. tek başına etle bir gün daha geçiremem yani. bakalım, hayırlısıveriyorsan kilo problem yok... ben ikinici denememde veremediğim için bıraktım... verebilsem hayatta bırakmazdım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?