Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

NE mutluluk gerçekten

Kızlar bu hafta çok kaçamagim oldu ya ben napcam böyle ya bayrama kadar 65 olmak istiyorum

iyi akşamlar güzel bayanlar
Allahın izniyle ş.coşkun diyetine bugün başlamış bulunuyorum bugün rahat geçti yarın bol yeşillik içicem yanlış duymadınız içicemm temel reis detoksu var zor bir gün olacak sanırım

bugünkü menüm
sabah
meyveli yoğurt

öğle
meyveli yoğurt

ara
bitki çayı

akşam
meyveli yoğurt
bitki çayı

su
2.5lt

spor
30mekik
1saat yürüyüş

Hayırlı geceler herkese..

Çok yorgunum, eve yeni geldim sayılır.. Yarın kuzenimin düğünü var, teyzemlerdeydim öğleden beri, menümü yazıp kaçıyorum, yarın da gelemeyebilirim

Menüm

Kaç gündür sabah yemiyorum, öğlene doğru ancak kalkabiliyorum yataktan o yüzden..

Öğlen
küçük ekmekle döner

Akşam
2 parça et kavurma
yarım domates
salatalık
1 dilim ekmek

Su 1-2 bardak ancak içmişimdir
5-6 bardak çay

Günaydin kizlar :)

Ayni kişi değil gibi ya
Bana ayni geldi ama bilemiyorum :/

Madem alinti yapiyorsun altina niye bir sey yazmiyorsun :)

Kızlar bu hafta çok kaçamagim oldu ya ben napcam böyle ya bayrama kadar 65 olmak istiyorum
Kacamaklardan uzak duracaksin canim, baska caresi yok. Sen kacamak yaptikca 65 de senden kacacak :)

Ooo sadece meyveli yoğurtmuuu?dikkatli ol güzelim sağlığın zarar görmesin...ama spor ve su çoook güzel...

Selamlaaaar,eski sevgili takımım...gogom,ebrulim ve çıtırları...acaba benim zamanımdan arkadaşlar var mıııı?
Kendi takımımda kimseyi bulamadım gezineyim dedim
Günaydin Aynura'm hosgeldin sefalar getirdin nasilsin?

şuna bak acıyo bi de. senin yüzünden girdim bu yola, şimdi de çıkamıyorum.

veriyorsan kilo problem yok... ben ikinici denememde veremediğim için bıraktım... verebilsem hayatta bırakmazdım....
tam listeyi uygulamıyorum aslında. mesela 4 gün yapıyorum ve bugün etin yanında yoğurt da yiyeceğim. tek başına etle bir gün daha geçiremem yani. bakalım, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…