Hoşgeldin canım nasılsın?Selamlaaaar,eski sevgili takımım...gogom,ebrulim ve çıtırları...acaba benim zamanımdan arkadaşlar var mıııı?
Kendi takımımda kimseyi bulamadım gezineyim dedim
Ben kilolarimin cogunu kalori sayma yöntemiyle verdim, denemekte fayda var :)kalori sayma yöntemi nasıl arkadaşlar uygulanabilir mi? devam ettirilebilir mi?
Ben kilolarimin cogunu kalori sayma yöntemiyle verdim, denemekte fayda var :)
Gazan mübarek olsun :)eksik kalmasın bunu da deniyeyim...
Ben yapmıştım çok işe yarıyor bir süre sonra aklında yer ediyor neyi ne kadar yemen gerektiği.kalori sayma yöntemi nasıl arkadaşlar uygulanabilir mi? devam ettirilebilir mi?
Maydanoz kaynatıp icebilirsin ödem çözücü etkisi var.Kızlar vücudumda sacma sapan sismeler olduu sabahlari ayakkabilarimi zor giydigim oluyoo napcam yaa valla biktimm
Sicaklardan mi acaba? Bir ara benimde cok oluyordu... Son günlerdi fazla tuzlu yemis olabilirmisin canim?Kızlar vücudumda sacma sapan sismeler olduu sabahlari ayakkabilarimi zor giydigim oluyoo napcam yaa valla biktimm
Gazan mübarek olsun :)
Kızlar vücudumda sacma sapan sismeler olduu sabahlari ayakkabilarimi zor giydigim oluyoo napcam yaa valla biktimm
Ben yapmıştım çok işe yarıyor bir süre sonra aklında yer ediyor neyi ne kadar yemen gerektiği.
Fat secret ti adı uygulamanın sanırım.
Maydanoz kaynatıp icebilirsin ödem çözücü etkisi var.
İyilik kaptanım...sen nasılsın?ne yapıyon?korumadamısın hala?ben bi kaç kilo aldım ama istiyerekGünaydınlar fıstıklar.
Hoşgeldin canım nasılsın?
Kızlar aynura bizim takımdan mezun olmuştu şimdi kaptanlik yapıyor.
Yok kız ne sporu...2.5yaşında 2ileri bi geri geziyo laylaylomBenim gözlerde bir sorun yoksa eger yazmamissin :)
Iyi yaptin canim, sende bu sayede spor yapmis oluyorsun :)
Daha geçenlerde bizim cadılardan yarışmaya katılmışlar bi de yaptıkları kekten yemişlerdi.delirmemek elde deyilYemek siteleri yasaklansa ne güzel olur... Gözümüze gözümüze sokmaya hic utanmiyorlar...
Masallah canim Allah bagislasin :) olsun yinede hareket ediyorsun...Yok kız ne sporu...2.5yaşında 2ileri bi geri geziyo laylaylom
Ay o keklere hic bakmasaydim keske :)))Daha geçenlerde bizim cadılardan yarışmaya katılmışlar bi de yaptıkları kekten yemişlerdi.delirmemek elde deyil
Yemek siteleri yasaklansa ne güzel olur... Gözümüze gözümüze sokmaya hic utanmiyorlar...
Sende hep zayiflara destek cik zaten :)sen de girip bakma :)) zayıf insanlar da var onlarında ona ihtiyacı var :)))
ben de uyguluyorum diyetkolik sitesinden bakıyorum yediklerimin kalorisine . kaloriyi geçmeden hesap edip canım ne çekerse onu yiyorum 3 gündür yapmıyorum amakalori sayma yöntemi nasıl arkadaşlar uygulanabilir mi? devam ettirilebilir mi?
ben de uyguluyorum diyetkolik sitesinden bakıyorum yediklerimin kalorisine . kaloriyi geçmeden hesap edip canım ne çekerse onu yiyorum 3 gündür yapmıyorum amatekrar başlıycam
keyfin biliro zaman işe yaramıyor bu hiç yapmayalım :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?