Hosgeldin canim, aramiza katilip icinde ki yemek askini yenmeni ve dolayisiyla fazla kilolarindan kurtulmani diliyorum :) 1. sayfada kurallarimiz var onlari kabul edersen birlikte citirlasmaya baslayabiliriz :)Kullanıcı Adı : KUZEYADA
İsim (İsteğe Bağlı ): DERYA
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir:ORDU
Boyunuz :167
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : İŞ EVLİLİK VE İÇİMDEKİ YEMEK AŞKI
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAK İÇİN
HEMEN DETAYLICA OKUYORUM BAKALIM KURALLAR NELER:)Hosgeldin canim, aramiza katilip icinde ki yemek askini yenmeni ve dolayisiyla fazla kilolarindan kurtulmani diliyorum :) 1. sayfada kurallarimiz var onlari kabul edersen birlikte citirlasmaya baslayabiliriz :)
Kullanıcı Adı : KUZEYADA
İsim (İsteğe Bağlı ): DERYA
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir:ORDU
Boyunuz :167
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : İŞ EVLİLİK VE İÇİMDEKİ YEMEK AŞKI
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAK İÇİN
Canim sana zahmet kücük harflerle yazarsan mesajini :)EVET KURALLARI DA OKUDUĞUMA GÖRE MÜSADENİZLE BENDE DAHİL OLUYORUM. YALNIZ ANLAMADIĞIM TEK KISIM GRUBA YAZILACAK MESAJ OLAYI YENİ NEYE GÖRE SAYIYORUZ SAAT SINIRI VAR MIDIR?ÖĞÜN ÖĞÜN MÜ BİLDİRİYORUZ YOKSA AKŞAM TOPLU MU YAZIYORUZ:)
hoş geldin , grubumuza hayırlı olması dileğimleEVET KURALLARI DA OKUDUĞUMA GÖRE MÜSADENİZLE BENDE DAHİL OLUYORUM. YALNIZ ANLAMADIĞIM TEK KISIM GRUBA YAZILACAK MESAJ OLAYI YENİ NEYE GÖRE SAYIYORUZ SAAT SINIRI VAR MIDIR?ÖĞÜN ÖĞÜN MÜ BİLDİRİYORUZ YOKSA AKŞAM TOPLU MU YAZIYORUZ:)
HOŞBULDUK :)hoşgeldiniz efenim....
Teşekkürler canım :)bu arada caps lock u açık unutmuşum yine küçük harf iyidir göz yormaz :)
Kız durum o kadar vahim mi?küsüz görüşmeme kararı aldık....
Teşekkürler canım :)
Kız durum o kadar vahim mi?
Gidecek onlar sıkma sen canını. Perşembe yoğurt günü yap... Faydasını göreceksin. Bol yoğurt ve yanına öğün başına istediğin bir şeyi ekleyebilirsin.evet.... 70 ler geri geldi....
Hosgeldinnn memnun oldumm :))EVET KURALLARI DA OKUDUĞUMA GÖRE MÜSADENİZLE BENDE DAHİL OLUYORUM. YALNIZ ANLAMADIĞIM TEK KISIM GRUBA YAZILACAK MESAJ OLAYI YENİ NEYE GÖRE SAYIYORUZ SAAT SINIRI VAR MIDIR?ÖĞÜN ÖĞÜN MÜ BİLDİRİYORUZ YOKSA AKŞAM TOPLU MU YAZIYORUZ:)
Gidecek onlar sıkma sen canını. Perşembe yoğurt günü yap... Faydasını göreceksin. Bol yoğurt ve yanına öğün başına istediğin bir şeyi ekleyebilirsin.
Kızlar bugun ufak çapli bi şeker düsmesi yasadim dayadilar cikolatayi agzimatadini unutmusum yaa uzunn zaman olmus yemeyeliiii
Geçmiş olsun canım, iyisin ama şimdi değil mi? Çok mu yedin kız çikolatadanKızlar bugun ufak çapli bi şeker düsmesi yasadim dayadilar cikolatayi agzimatadini unutmusum yaa uzunn zaman olmus yemeyeliiii
Akşamlara ne bakıyorsun sen, bir wc ye çıkıyorsun da en az 200 gr gidiyor, eee gün boyu yediklerini de düşün - normal yani. Yoğurt gününü bizzat denedim, kayınvalidemin işkencelerinden sonra beni hep kurtarmıştır :)öyle bişi mi varmış yaparız nolucek.... ben kiiiiiii bir gün boyunca patates yemişim pehhh... gider mi acaba yaa.... akşamları 71,5 lara çıkıyor kilom....
Cikolata bulundurma dolabindaaa :))öyle bişi mi varmış yaparız nolucek.... ben kiiiiiii bir gün boyunca patates yemişim pehhh... gider mi acaba yaa.... akşamları 71,5 lara çıkıyor kilom....
bu gün benimde canım çooooook istedi dolapta var kedi gibi dolandım başında ama yimediiim :)))) ama en az 6 kere gidip elime alıp bırakmışlığım vardır :))) ben zaten ölürsem inadımdan ölücem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?