- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Valla bi ısırıkta bırakamadım ebrucugumm yaaGeçmiş olsun canım, iyisin ama şimdi değil mi? Çok mu yedin kız çikolatadan
Iyiyim canım bende 1-2 kilo aldım ama korumadayim yinede. Yeni bir şehre tasindik malum daha tam bi düzen oturtamadim bi 4 -5 kilo vermeyi planlıyorum ama acelem yok bi kaç hafta.İyilik kaptanım...sen nasılsın?ne yapıyon?korumadamısın hala?ben bi kaç kilo aldım ama istiyerek
Hasret giderdiniz diyelim :) şimdi alışkanlık haline getirmezsen sorun olmaz, aç arayı. Özleyin yine birbirinizi :)Valla bi ısırıkta bırakamadım ebrucugumm yaa
Simdiden özledim diyomusumm :)) aynen canim.bnde oyle dedim bi muddet gorusmeyelim dedimmHasret giderdiniz diyelim :) şimdi alışkanlık haline getirmezsen sorun olmaz, aç arayı. Özleyin yine birbirinizi :)
Iyi demişsin :) yüzsüzlük edip yakana yapışmaya kalkmaz inşallah :)Simdiden özledim diyomusumm :)) aynen canim.bnde oyle dedim bi muddet gorusmeyelim dedimm
öyle bişi mi varmış yaparız nolucek.... ben kiiiiiii bir gün boyunca patates yemişim pehhh... gider mi acaba yaa.... akşamları 71,5 lara çıkıyor kilom....
bu gün benimde canım çooooook istedi dolapta var kedi gibi dolandım başında ama yimediiim :)))) ama en az 6 kere gidip elime alıp bırakmışlığım vardır :))) ben zaten ölürsem inadımdan ölücem :)))
Hoşgeldin canım en kisa surede hedefine ulaşmayı diliyorum canım yediklerini akşam bir kere yazıyorsun suyunu sporunda tabiEVET KURALLARI DA OKUDUĞUMA GÖRE MÜSADENİZLE BENDE DAHİL OLUYORUM. YALNIZ ANLAMADIĞIM TEK KISIM GRUBA YAZILACAK MESAJ OLAYI YENİ NEYE GÖRE SAYIYORUZ SAAT SINIRI VAR MIDIR?ÖĞÜN ÖĞÜN MÜ BİLDİRİYORUZ YOKSA AKŞAM TOPLU MU YAZIYORUZ:)
Yeşil çay ödeme 1 numaralı çözümKızlar vücudumda sacma sapan sismeler olduu sabahlari ayakkabilarimi zor giydigim oluyoo napcam yaa valla biktimm
Ama çok olmuş ya. Beyaz ekmekler biber kizartmalari. Betül der şimdi cissssBUGÜNKÜ YENİLENLER
- 1 Adet Elma
- 1 Dilim Beyaz Ekmek
- 2 tane küp şeker kadar Beyaz Peynir
- 2 Dilim Beyaz Ekmek
- 1 Kase Ezo gelin Çorbası
- 10 tane Biber Kızartma
- 1 tane orta boy Zeytinyağlı Biber Dolma
- Bir kase Yoğurt
- 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (söz çikolatasıydı yok diyemezdim)
- 1 Fincan Türk Kahvesi (orta şekerli)
- 0.50 x 1 Adet Limon Suyu
- 1 tabak Zeytinyağlı Taze Fasulye
- 1.00 kase Yoğurtlu marul
- mısır püsküllü ve dokuz otlu çay 2.5 litre su 2 bardak siyah çay
- 30 dk tempolu kardiyo egzersiz
bilemedim ki kızlar ya sizin listeler çok az ben normalde bunun iki katı yemek yiyordum yarıya indirince ayda sporsuz 3kilo verdim geçen kış tabi biber kızartmaları ekstra oldu bu aralar acayip biber kızartması yemek istiyorum hiç bi şey görmüyor gözüm ufak boy bahçe biberleri tabi bu biberler ama onlarıda listemden çıkarırsam tam olarak sağlıklı olacak gibi ben sıfır ekmek diyet yapmadım hiçAma çok olmuş ya. Beyaz ekmekler biber kizartmalari. Betül der şimdi cissss
Hadi hoş geldin yolun açık olsunKullanıcı Adı : KUZEYADA
İsim (İsteğe Bağlı ): DERYA
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: YOK
Yaşadığınız şehir:ORDU
Boyunuz :167
Kilonuz:68
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : İŞ EVLİLİK VE İÇİMDEKİ YEMEK AŞKI
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? SAĞLIKLI VE MUTLU OLMAK İÇİN
teşekkür ederim bakalım ayak uydurabileceğim mi ben hiç sıkı diyet yapmadımHadi hoş geldin yolun açık olsun
Kızartman direk ye biberleri. Öyle bastir istediği. Kepek ekmekte zorlanirsin belki başta ama buğday ekmeğine rahat bir şekilde geçiş yapabilirsin.bilemedim ki kızlar ya sizin listeler çok az ben normalde bunun iki katı yemek yiyordum yarıya indirince ayda sporsuz 3kilo verdim geçen kış tabi biber kızartmaları ekstra oldu bu aralar acayip biber kızartması yemek istiyorum hiç bi şey görmüyor gözüm ufak boy bahçe biberleri tabi bu biberler ama onlarıda listemden çıkarırsam tam olarak sağlıklı olacak gibi ben sıfır ekmek diyet yapmadım hiçbi sitede kalori hesaplıyorum 1400 kalori yaptı yediklerim
Tez zamanda gider umarım. Mesela yarın sabahevet.... 70 ler geri geldi....
İyi iyiBugünkü menüm
10 00
Az sucuk
Peynir
Çay
14 00
1 tabak eşkili köfte
19 00
2 3 top meyveli dondurma
2 litre su
Spor daha yok fırsat bulursam yürürüm.
Bir kere bende o spora katıldım . Ama zararlı falan diye duydum yaarkadaşlar salon ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama ben bayanlara özel bir spor salonuna gidiyorum hoca orada kendine göre bi program uyguluyor aerobik step kardiyo pilates karışımı bir şey ama ders çıkışı kalbim çok hızlı atıo ve bacaklarım titrio 5 10 saniyelik dinlenmeler verio arada o kadar bende kardiyo diye yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?