Tamam canim yaziyorm hemen cok sag9lcanım yüzdeni felan hesaplayıp yaz ben diğer grupların kaptanlarından rica ediyim eklesinler seni
kız çıkıcam seni bekliyorum burda mısın , yazacak mısın kilonuE-brulim kilo bildirimi yapmayi unuttumm hatta ben bugun gunlerden cuma oldugunu unuttumm bu saatten sonra yapsam olur muuu (
hay allahE-brulim kilo bildirimi yapmayi unuttumm hatta ben bugun gunlerden cuma oldugunu unuttumm bu saatten sonra yapsam olur muuu (
Is yeri cokkk yogundu bugun ne ezan duydum ne sela kafam gitti bugun :))haydaaaaaaaaa :))) mübarek günü nasıl unuttun gııı sela felam veriliyor ordan şeyettiremedin mi :)))))))
Ayy ellerine saglik tatlimm begenmene sevindimm :))hay allah
bu arada dün akşam yaptım kendime bir icetea. pek güzel oldu. limonlu ve sıfır şeker. sağol canım tarif için.
Teşekkür ederim :)maşallaaaaaaaaaahhhhhhh , gözlerim yerinden fırladıııı
Sağlık olsun düzeltiyorum şimdi canımE-brulim kilo bildirimi yapmayi unuttumm hatta ben bugun gunlerden cuma oldugunu unuttumm bu saatten sonra yapsam olur muuu (
Geldim canım hallediyorum hemen :)E-brulim
geldin mi canım , ben de melanfolik için birine mesaj atmıştım ona gerek kalmadı yazıyorum sen geldiğine göre yaparsın
Tesekkur ederimm canim her turlu cezaya raziyimmSağlık olsun düzeltiyorum şimdi canım
btlbetul ne yazmıştın kız çok merak ettim :)
ahahha şahaneymişşşsildim korkudan..................
gell vatandaaaş gelll.... geçen haftanın ikincisiii grupların incisiii.... gel vatandaş geeell.... kesmece bunlar kesmeceee.....
çenem düşük diyorsan
ne bulursan yutmuyorsan
azimliyim zayıflıcam diyorsan 4. takıma geeell...
gibi bişi yazmıştım.... :))
ahahha şahaneymişşş
Ceza vermeye niyetim yoktu, bir daha olmasın yeter diyecektim ama madem illa istiyorsun seni kıramam tabi kiTesekkur ederimm canim her turlu cezaya raziyimm
sildim korkudan..................
gell vatandaaaş gelll.... geçen haftanın ikincisiii grupların incisiii.... gel vatandaş geeell.... kesmece bunlar kesmeceee.....
çenem düşük diyorsan
ne bulursan yutmuyorsan
azimliyim zayıflıcam diyorsan 4. takıma geeell...
gibi bişi yazmıştım.... :))
ama süpermiş. iyi müşteri çekerdik yanireklam yaassaahmış hemşerim :))
bugünkü menüm
10.00: 1 dilim peynir, 2 zeytin,1 domates(üzerine çok az zeytin yağı gezdirdim)
12.30: 4 kaşık yoğurt, 12 adet kuru üzüm
15.30: 1 orta boy armut
19.00: 1 tabak yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
spor: gece yürüyeceğim, yürüyünce yazarım yine
not: 1 kupa yeşil çay
bugünkü menüm
10.00: 1 dilim peynir, 2 zeytin,1 domates(üzerine çok az zeytin yağı gezdirdim)
12.30: 4 kaşık yoğurt, 12 adet kuru üzüm
15.30: 1 orta boy armut
19.00: 1 tabak yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
spor: gece yürüyeceğim, yürüyünce yazarım yine
not: 1 kupa yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?