Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mikrobik dedi dr. sanırım havuzdan kaptım mide bulantısı başdönmesi şiddetli karın ağrısı kramplar kaçgündür hastanedeyim bugün çıktım canım ilaç kullanıyorum daha iyiyim şimdi..
tühh ya öteki ilaçlarınla etkileşmese bari , havuzları sevmiyorum bu yüzden , çok dikkat et kendine doktor ne derse uy

öfff ya sinir oluyorum haklı olmana

uç uuç böceek saldım seni....

btlbetul kız betüş akşamları burdasın nasılsa yarışmaya katılmak isteyenlere bakta gruba üye davet et , az canlansın grup , akşam aktif olanlardan seç ama onlar daha aktif , az işe yara
gell vatandaaaş gelll.... geçen haftanın ikincisiii grupların incisiii.... gel vatandaş geeell.... diye mi yapiim çağrıyı... kesmece bunlar kesmeceee.....

uç uuç böceek saldım seni....

gell vatandaaaş gelll.... geçen haftanın ikincisiii grupların incisiii.... gel vatandaş geeell.... diye mi yapiim çağrıyı... kesmece bunlar kesmeceee.....
hahahaha Allah seni napmasın sensin böcek ben seni salmıyorum iyice bi sollayım sonra salacam seni

@haldenlos nasıl gitti o kilolar....
Canim iste hep kisarak sabahki menum fix zaten ekmek hic yemiyorum artik, oglende cok az atistiriyorum ya da hic yemiyorum aksamlarida genelde sebze yemekleri falan kisacasi az yemeye calisiyorum ama arada cikolatalari goturmedimmi hemde ne goturdum ama 2-3 gun geri gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…