öfff ya sinir oluyorum haklı olmanasende mehter takımı gibisin 2 ileri bi geri eninde sonunda yakalarım ben seni...
hadi bakalım....
evet kontrollü git :)
biz haşlama dedik sen kızartmaları götürmüşsün..........
Sen izine ayrilinca ayri bir tatli olmussunhiç istemesin kötü o kötü cısssss, betüşe yedircem ben onları sen yeme kuzum benim sana kıyamam ben
mikrobik dedi dr. sanırım havuzdan kaptım mide bulantısı başdönmesi şiddetli karın ağrısı kramplar kaçgündür hastanedeyim bugün çıktım canım ilaç kullanıyorum daha iyiyim şimdi..yediğin bi yiyecekten bişey mi bulaştı anlayamadım neyin var
tühh ya öteki ilaçlarınla etkileşmese bari , havuzları sevmiyorum bu yüzden , çok dikkat et kendine doktor ne derse uymikrobik dedi dr. sanırım havuzdan kaptım mide bulantısı başdönmesi şiddetli karın ağrısı kramplar kaçgündür hastanedeyim bugün çıktım canım ilaç kullanıyorum daha iyiyim şimdi..
öfff ya sinir oluyorum haklı olmana
gell vatandaaaş gelll.... geçen haftanın ikincisiii grupların incisiii.... gel vatandaş geeell.... diye mi yapiim çağrıyı... kesmece bunlar kesmeceee.....btlbetul kız betüş akşamları burdasın nasılsa yarışmaya katılmak isteyenlere bakta gruba üye davet et , az canlansın grup , akşam aktif olanlardan seç ama onlar daha aktif , az işe yara
hahahaha Allah seni napmasınuç uuç böceek saldım seni....
gell vatandaaaş gelll.... geçen haftanın ikincisiii grupların incisiii.... gel vatandaş geeell.... diye mi yapiim çağrıyı... kesmece bunlar kesmeceee.....
hiç istemesin kötü o kötü cısssss, betüşe yedircem ben onları sen yeme kuzum benim sana kıyamam ben
ketçap azıcık sıktım da evde mayonez yoktu , kırk yılın başı keyif bile yapamadımben sen miyim.... getir hemen bi tabak üzerine ketçap mayonezde olsun...........hıhhh....
maşallaaaaaaaaaahhhhhhh , gözlerim yerinden fırladııııKilo bildirimim
Gecen hafta: 63.6
Bu hafta: 62.3
Fark: - 1.3
Ortalama: 2.04
hahahaha Allah seni napmasınsensin böcek ben seni salmıyorum iyice bi sollayım sonra salacam seni
ketçap azıcık sıktım da evde mayonez yoktu , kırk yılın başı keyif bile yapamadım
canım yüzdeni felan hesaplayıp yaz ben diğer grupların kaptanlarından rica ediyim eklesinler seniE-brulim kilo bildirimi yapmayi unuttumm hatta ben bugun gunlerden cuma oldugunu unuttumm bu saatten sonra yapsam olur muuu (
btlbetul naptın kız sen atacaklar bizi gruptanöteki takımlar demez mi bizim davet hakkımızı çalıyosunuz diye sil hemen
E-brulim kilo bildirimi yapmayi unuttumm hatta ben bugun gunlerden cuma oldugunu unuttumm bu saatten sonra yapsam olur muuu (
sildim.......
sen dedin.... aaaa.........
bende reklam gireyim dedim...
Canim iste hep kisarak sabahki menum fix zaten ekmek hic yemiyorum artik, oglende cok az atistiriyorum ya da hic yemiyorum aksamlarida genelde sebze yemekleri falan kisacasi az yemeye calisiyorum ama arada cikolatalari goturmedimmi hemde ne goturdum ama 2-3 gun geri gittim@haldenlos nasıl gitti o kilolar....
ben biri katılmak istiyorum yazarsa onun altına yaz dedim komple geleni çal mı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?