Hayırdır canım iyisin değil mi?Selam kızlar dün menu bildirimi yapamadım gündüz kötü bir gün ve ani oldu benim için akşamda yorgunum erken uyudum kilo veren arkadaşları tebrik ederim veremeyenlerde verecekler eminimmom hati nasıl oldun canım geçmişi pek okuyamadim
Hayırdır canım iyisin değil mi?
Iyi olmana sevindim, şükür çocuklarda iyimiş... anne olmak ne zorIyiyim çok şükür canım benim açımdan sıkıntı yok çocuklar dun uzun süre evde kilitli kaldı ama şimdi sıkıntı yok
Iyi olmana sevindim, şükür çocuklarda iyimiş... anne olmak ne zor
Gelmiş geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın, beterinden korusun inşallah... Kıyamam onlarda korkmuştur tabiHiç sorma canım ya zor dün çok çaresizdim kimse yok kapıyı kırmaya çalışıyorum olmuyo cuma vakti eşim yok ikiside agliyo ama bundan sonra daha dikkat
Emin değilim, galiba 1 sarı kart göreceğiz
çok geçmiş olsun canım kıyamam çok korkmuşlardır ya Allah beterinden korusunHiç sorma canım ya zor dün çok çaresizdim kimse yok kapıyı kırmaya çalışıyorum olmuyo cuma vakti eşim yok ikiside agliyo ama bundan sonra daha dikkat
turşu biraz daha az olsaymış iyiymiş onun dışında menün güzel canımSabah 9:30 tavuklu şehriye çorbası
11:30 armut
Akşam 18:00 servis tabağını tepelem dolduracak beyaz lahana turşusu bir tatlı kaşığı sıvı yağ ile kavrulmuş
Bir avuç içi kadar beyaz peynir
4zeytin
Bir avuç içi kadar kepek ekmeği
7 bardak su içmeye devam
5 6 bardak çay
Bizim buralarda beyaz lahana mevsiöinde az tuzlu yapılır iki gün sonrada tüketilir yani korkulacak bir tuz yok içimde hata tuzsuz deyip tuz bile eklendiği olur:))alışmaya çalışıyorum ben hiç bu kadar az yemekli diyet yapmadım du bakalm:))turşu biraz daha az olsaymış iyiymiş onun dışında menün güzel canım
anladım bende tuzludur diye düşünmüştüm o zaman bişi diyemiciimBizim buralarda beyaz lahana mevsiöinde az tuzlu yapılır iki gün sonrada tüketilir yani korkulacak bir tuz yok içimde hata tuzsuz deyip tuz bile eklendiği olur:))alışmaya çalışıyorum ben hiç bu kadar az yemekli diyet yapmadım du bakalm:))
Sağol canim amin.çok geçmiş olsun canım kıyamam çok korkmuşlardır ya Allah beterinden korusun
Ev temizliodm fırsatım olmadı iş yaparken yemek yemeyi unutuom:))anladım bende tuzludur diye düşünmüştüm o zaman bişi diyemiciiminşallah az yemenin faydasını görürsün ama öğün atlamamaya çalış hatta ara öğünlerde yap çokta aç kalma o da iyi değil
Bugunku menumm
Sabah 10 00
1 has yumurta
1kk peynir
3 yesil zeytin
1 bardak cay
1 dilim salam
Salataa
Öģlen 14 30
1 nektari
2 tane firm biskuvi
Aksam 19 30
1 kozlenmis patlican
1 kozlenmis kirmizi biber
1 kase yogurtt
1 saat yuruyuss
30 mekik
30 bacak hareketi
30 jj
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?