Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar benim karnımdan sürekli gurul gurul sesler geliyor, bu ne ola ki? Aç değilim, yeni yedim ama sesler öyle demiyor. Betül'ün horuldama senfonisini geçti :)))
canım benim genelde meyveyi fazla kaçırınca olur öyle ama bilemiyorum. ya da sindirim sistemini hareketlendiren çay veya başka bir şey içmiş olabilir misin?

canım benim genelde meyveyi fazla kaçırınca olur öyle ama bilemiyorum. ya da sindirim sistemini hareketlendiren çay veya başka bir şey içmiş olabilir misin?
Hiç öyle etkileyecek bir şey yiyip içmedim, neyseki şimdi geçti ama bir duysan orkestra da ki dıptıscılar gibiydi :)))

bugünkü menüm
11.30: 1 dilim peynir, salatalık, domates, 2 zeytin
15.30: 1 bardak şeftalili soğuk çay( ev yapımı, şekersiz melanyfonik ciğim sağolsun)
18.30: 1 tabak et sote, 1 kaç kaşık yoğurt
20.00: 1 bardak şeftalili soğuk çay
su: 2,5 lt
spor: 1 saat yürüyüş yapacağım inş
not: ilerleyen saatlerde çay içeceğim, belki yanında yarım avuç kadar kuru üzüm yerim, ama belki de yemem. yemesem ne güzel olur di mi

daha fazla jj hesabıma yazılmadan bu günkü egzantrik menümü yaziim;

Sabah -- sabah dediysem 1:30 yaniii
3 kaşık lor
üstüne diyabetik reçel (şekersiz) -- kızlar ben bunu sevdim...
domates + salatalıktan oluşan salatalık

tabi saat 1:30 4-5 tane eti cin küçük olanlardan...
yeşil çay eşliğinde...

diyet kola ve gazoz içtim..... çoçoçooook sıcakta....

Akşam
1 tabak dolusu hamsi buğlama

Ara : 1 kase ahududu -- dondurma da neymiş pehhhh......

2 saatlik yürüyüş...... hava bin beşyüz derece....... aman amannn..... aklı olan çıkmazdı da herkez sokaktaydı....

yedirdim sen korkmaa :))

Kızlar benim karnımdan sürekli gurul gurul sesler geliyor, bu ne ola ki? Aç değilim, yeni yedim ama sesler öyle demiyor. Betül'ün horuldama senfonisini geçti :)))

ayy sorma 1 e kadar yaaa sonra da vay efendim ne uyumuşuz be diyolar :)))

Sorma canim hic bi sekilde doymuyorm zatenn bari az yiyeyim dedimm

heee ben genelde doymayınca dahaa dahaaa dahaaa yiyiyorum........
1 bardak süt 110 kalori

ıyyy geldi gıcık :)))

geri mi döndüüüün bıktım senin sınavlarından sınav mı ben mi

evet güzel olur git yeşil çay iç......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…