canım benim genelde meyveyi fazla kaçırınca olur öyle ama bilemiyorum. ya da sindirim sistemini hareketlendiren çay veya başka bir şey içmiş olabilir misin?Kızlar benim karnımdan sürekli gurul gurul sesler geliyor, bu ne ola ki? Aç değilim, yeni yedim ama sesler öyle demiyor. Betül'ün horuldama senfonisini geçti :)))
Hiç öyle etkileyecek bir şey yiyip içmedim, neyseki şimdi geçti ama bir duysan orkestra da ki dıptıscılar gibiydi :)))canım benim genelde meyveyi fazla kaçırınca olur öyle ama bilemiyorum. ya da sindirim sistemini hareketlendiren çay veya başka bir şey içmiş olabilir misin?
Sorma canim hic bi sekilde doymuyorm zatenn bari az yiyeyim dedimmcanım nasıl doydun bunlarla. çok az olmuş gibi geldi.
Benimde midem isyanlarda doymuyorum anlqmiyo musun diyoooKızlar benim karnımdan sürekli gurul gurul sesler geliyor, bu ne ola ki? Aç değilim, yeni yedim ama sesler öyle demiyor. Betül'ün horuldama senfonisini geçti :)))
O banada oluyor arada canım, maalesef onun çareside yok. Acıktıkça yoğurt ye, süt iç yada salatalık kemir - bunlar en azından kilo yapmıyor.Benimde midem isyanlarda doymuyorum anlqmiyo musun diyooo
1 bardak süt 110 kaloriO banada oluyor arada canım, maalesef onun çareside yok. Acıktıkça yoğurt ye, süt iç yada salatalık kemir - bunlar en azından kilo yapmıyor.
Benimde midem isyanlarda doymuyorum anlqmiyo musun diyooo
napıyon kızsana daaa hayırlı pazarlaar :)
keçi loru çok tuzlu oluyor yahu senin ki de öylemiy di....fyzanur a yakalancam diye tüm ki leri de leri ayırıyorum :)))
Kafa göz yemeklere dalmasından iyidir1 bardak süt 110 kalori
valla benim karnım doyuyor ama gözüm aç bu ara. onu ne yapacağız bilmiyorumBenimde midem isyanlarda doymuyorum anlqmiyo musun diyooo
iyi tarçınlı süt içsin mademKafa göz yemeklere dalmasından iyidir
zaten bütün kilolar ondan olmuyor mu , gözüm bi doysa eriyip bir kuru dal olacammmvalla benim karnım doyuyor ama gözüm aç bu ara. onu ne yapacağız bilmiyorum
hımm aşk çayı ne ola ki
güzel olmuş canım. üniversitedeyken okul girişinde sabahları çorba satalardı, çok severdim güne onunla başlamayı,
menülerin çok güzel canım. bu gidişle süper sonuçlar alacaksın inşallah:)
canım nasıl doydun bunlarla. çok az olmuş gibi geldi.
bana fazla gelmedi ama dondurma çikolata kaplı olanlardan değildir inş:))
canım çok geçmiş olsun. baya az olmuş. kısa zamanda
selam ebrucum. sana da hayırlı pazarlar:))
yemeeeee!! hepsini misafirlere yedir. onlar tombiş olsun
Kızlar benim karnımdan sürekli gurul gurul sesler geliyor, bu ne ola ki? Aç değilim, yeni yedim ama sesler öyle demiyor. Betül'ün horuldama senfonisini geçti :)))
Sorma canim hic bi sekilde doymuyorm zatenn bari az yiyeyim dedimm
1 bardak süt 110 kalori
napıyon kız
bugünkü menüm
11.30: 1 dilim peynir, salatalık, domates, 2 zeytin
15.30: 1 bardak şeftalili soğuk çay( ev yapımı, şekersizmelanyfonik ciğim sağolsun )
18.30: 1 tabak et sote, 1 kaç kaşık yoğurt
20.00: 1 bardak şeftalili soğuk çay
su: 2,5 lt
spor: 1 saat yürüyüş yapacağım inş
not: ilerleyen saatlerde çay içeceğim, belki yanında yarım avuç kadar kuru üzüm yerim, ama belki de yemem. yemesem ne güzel olur di mi
Romantik romantik maç izledik biz :)iyi tarçınlı süt içsin madempazar pazar niye burdasın sen al kocişini romant,k yürüyüş yapsana
Romantik romantik maç izledik biz :)
Niye kucağında uzanıyorum yetmez miromatik maç löyy lööyy lööyylöyylööyy eşliğinde hımmm bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?