ıykk hiçte sevmem yeşil çayı söz veremem ama içerim belkimsana yeşil çay cezası veriyorum hemde bu saatte :)
fazla kilolu - yüksek risk çıktı şaşırmadım zaten öyle görünüyor
Günde içmeniz gereken minimum su miktarı:
süpersiinn beğendim canımmbugünkü menü
sabah 9:30
avuç içinden az fazla beyaz peynir
bir çukur tabak beyaz lahana turşusu
4 zeytin
bir dilim kepek ekmek
öğle 13:30
bir armut
akşama 20:30
bir büyük kase tavuklu şehriye çorbası
bir kase cacık
2 litre su içmeye devam
1.3 km yürüyüş öğle sıcağına
bugünkü menü
sabah 9:30
avuç içinden az fazla beyaz peynir
bir çukur tabak beyaz lahana turşusu
4 zeytin
bir dilim kepek ekmek
öğle 13:30
bir armut
akşama 20:30
bir büyük kase tavuklu şehriye çorbası
bir kase cacık
2 litre su içmeye devam
1.3 km yürüyüş öğle sıcağına
evet protein çok önemli yağ yakımını hızlandıryorher gün en az 50 gr protein almalıymışız.
hımmm eticinler, kolalar... oh valla. alem varmış bugün sizdedaha fazla jj hesabıma yazılmadan bu günkü egzantrik menümü yaziim;
Sabah -- sabah dediysem 1:30 yaniii
3 kaşık lor
üstüne diyabetik reçel (şekersiz) -- kızlar ben bunu sevdim...
domates + salatalıktan oluşan salatalık
tabi saat 1:30 4-5 tane eti cin küçük olanlardan...
yeşil çay eşliğinde...
diyet kola ve gazoz içtim..... çoçoçooook sıcakta....
Akşam
1 tabak dolusu hamsi buğlama
Ara : 1 kase ahududu -- dondurma da neymiş pehhhh......
2 saatlik yürüyüş...... hava bin beşyüz derece....... aman amannn..... aklı olan çıkmazdı da herkez sokaktaydı....
yemediiimmmevet güzel olur git yeşil çay iç......
eheeehheeee biz deRomantik romantik maç izledik biz :)
ama ama bizim buralarda lahana turşusu taze yapılır az tuzluyapılır turşuyu yaptıktan 2 gün sonra yeriz suda bekletmeden hemde ama az da olsa ödem yapıyor olabilir ama haftaçi bitki çayları içiyorum bol da su içiyorum onlar ödem attırır :)turşu = ödem........ benim diyetisyenin özellikle yasakladığı şeydi... hiç aklıma gelmez pekte sevmem ama sırf o yasakladı diye ne caz,p gelmişti....
ay çok mutlu oldum ben şimdi darısı diğer menülerime:)süpersiinn beğendim canımm
ama ama bizim buralarda lahana turşusu taze yapılır az tuzluyapılır turşuyu yaptıktan 2 gün sonra yeriz suda bekletmeden hemde ama az da olsa ödem yapıyor olabilir ama haftaçi bitki çayları içiyorum bol da su içiyorum onlar ödem attırır :)
canım 4 adet demlik poşetini az suyla demledim, buzlukta soğuttum, 3 adet şeftaliyi de makinada çektim iyice püre haline geldi, onu da buzlukta dondurdum. birbirine karıştırdım, biraz da soğuk su ekledim. tüm karışım 1,5 litre kadar falan oldu. buz da attım ekstra. eşime biraz şekersiz geldi onunkine biraz bal kattım. ama bana tam kıvamında geldi. buzlu buzlu pek güzel oldu valla.süpersin canım şu şekersiz ıce tea tarifini birdaha yazarmısın bizde yaparız internette baktım hep şekerli tarifler
biraz kaçamaklar olmuş ama yemek de yememişsin yani. o da iyi olmuşbugünkü iğrenç menüm
sabah
1 haş.yumurta
3çeri domates
1salatalık
1tutam maydanoz
1köy biberi
2t.k. lor peyniri
16:30 öğle
2dilim kek
2poğaça
1dilim saray sarması
3çay
su2.5lt
spor
50mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?