Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünkü menü
sabah 9:30
avuç içinden az fazla beyaz peynir
bir çukur tabak beyaz lahana turşusu
4 zeytin
bir dilim kepek ekmek
öğle 13:30
bir armut
akşama 20:30
bir büyük kase tavuklu şehriye çorbası
bir kase cacık
2 litre su içmeye devam
1.3 km yürüyüş öğle sıcağına

süpersiinn beğendim canımm

turşu = ödem........ benim diyetisyenin özellikle yasakladığı şeydi... hiç aklıma gelmez pekte sevmem ama sırf o yasakladı diye ne caz,p gelmişti....

hımmm eticinler, kolalar... oh valla. alem varmış bugün sizde ay hamsiyi de pek severim

turşu = ödem........ benim diyetisyenin özellikle yasakladığı şeydi... hiç aklıma gelmez pekte sevmem ama sırf o yasakladı diye ne caz,p gelmişti....
ama ama bizim buralarda lahana turşusu taze yapılır az tuzluyapılır turşuyu yaptıktan 2 gün sonra yeriz suda bekletmeden hemde ama az da olsa ödem yapıyor olabilir ama haftaçi bitki çayları içiyorum bol da su içiyorum onlar ödem attırır :)

her gün olmuyorsa problem yok her gğn oluyosa her gün söylerim

süpersin canım şu şekersiz ıce tea tarifini birdaha yazarmısın bizde yaparız internette baktım hep şekerli tarifler
canım 4 adet demlik poşetini az suyla demledim, buzlukta soğuttum, 3 adet şeftaliyi de makinada çektim iyice püre haline geldi, onu da buzlukta dondurdum. birbirine karıştırdım, biraz da soğuk su ekledim. tüm karışım 1,5 litre kadar falan oldu. buz da attım ekstra. eşime biraz şekersiz geldi onunkine biraz bal kattım. ama bana tam kıvamında geldi. buzlu buzlu pek güzel oldu valla.

bugünkü iğrenç menüm
sabah
1 haş.yumurta
3çeri domates
1salatalık
1tutam maydanoz
1köy biberi
2t.k. lor peyniri

16:30 öğle
2dilim kek
2poğaça
1dilim saray sarması
3çay

su2.5lt

spor
50mekik
biraz kaçamaklar olmuş ama yemek de yememişsin yani. o da iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…