Niye kucağında uzanıyorum yetmez miışıklarda kapalı :)))
yoo aksine tuzsuz bile geldi banakeçi loru çok tuzlu oluyor yahu senin ki de öylemiy di....fyzanur a yakalancam diye tüm ki leri de leri ayırıyorum :)))
aşk çayı demiş kadın adını işte ya ben diyim aşk çayı sen anla karışık bitki çayıhımm aşk çayı ne ola ki
güzel olmuş canım. üniversitedeyken okul girişinde sabahları çorba satalardı, çok severdim güne onunla başlamayı,
menülerin çok güzel canım. bu gidişle süper sonuçlar alacaksın inşallah:)
canım nasıl doydun bunlarla. çok az olmuş gibi geldi.
bana fazla gelmedi ama dondurma çikolata kaplı olanlardan değildir inş:))
canım çok geçmiş olsun. baya az olmuş. kısa zamanda
selam ebrucum. sana da hayırlı pazarlar:))
yemeeeee!! hepsini misafirlere yedir. onlar tombiş olsun
sensin gıcık,sevimliyim benyedirdim sen korkmaa :))
ayy sorma 1 e kadar yaaa sonra da vay efendim ne uyumuşuz be diyolar :)))
heee ben genelde doymayınca dahaa dahaaa dahaaa yiyiyorum........
ıyyy geldi gıcık :)))
geri mi döndüüüün bıktım senin sınavlarından sınav mı ben mi
Romantik romantik maç izledik biz :)
kucağında uzanırken burda mı takılıyosun kafana çakardım bi taneNiye kucağında uzanıyorum yetmez miışıklarda kapalı :)))
yoo aksine tuzsuz bile geldi bana
sensin gıcık,sevimliyim ben
kucağında uzanırken burda mı takılıyosun kafana çakardım bi tane
süpersin canım şu şekersiz ıce tea tarifini birdaha yazarmısın bizde yaparız internette baktım hep şekerli tariflerbugünkü menüm
11.30: 1 dilim peynir, salatalık, domates, 2 zeytin
15.30: 1 bardak şeftalili soğuk çay( ev yapımı, şekersiz @melanyfonik ciğim sağolsun)
18.30: 1 tabak et sote, 1 kaç kaşık yoğurt
20.00: 1 bardak şeftalili soğuk çay
su: 2,5 lt
spor: 1 saat yürüyüş yapacağım inş
not: ilerleyen saatlerde çay içeceğim, belki yanında yarım avuç kadar kuru üzüm yerim, ama belki de yemem. yemesem ne güzel olur di mi
canım malesef markalı birşey değildi marketlerde aradım yoktu burda bir peynirci var oradan buldummarkalı bişiyse markasını söyle lütfeeen.. ben tadını çok beğendim keçi lorunun ama tuzu fazlaydı benim aldğımın... fazla tuzda bende ödem yapıyor hemen......
markalı bişiyse markasını söyle lütfeeen.. ben tadını çok beğendim keçi lorunun ama tuzu fazlaydı benim aldğımın... fazla tuzda bende ödem
yuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh kola mı vay akılsız aynı kaloriyi alcağına göre 1 tabak patateees kızartması yerdin az hesap yapdaha fazla jj hesabıma yazılmadan bu günkü egzantrik menümü yaziim;
Sabah -- sabah dediysem 1:30 yaniii
3 kaşık lor
üstüne diyabetik reçel (şekersiz) -- kızlar ben bunu sevdim...
domates + salatalıktan oluşan salatalık
tabi saat 1:30 4-5 tane eti cin küçük olanlardan...
yeşil çay eşliğinde...
diyet kola ve gazoz içtim..... çoçoçooook sıcakta....
Akşam
1 tabak dolusu hamsi buğlama
Ara : 1 kase ahududu -- dondurma da neymiş pehhhh......
2 saatlik yürüyüş...... hava bin beşyüz derece....... aman amannn..... aklı olan çıkmazdı da herkez sokaktaydı....
yuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh kola mı vay akılsız aynı kaloriyi alcağına göre 1 tabak patateees kızartması yerdin az hesap yap
bugünkü iğrenç menüm
sabah
1 haş.yumurta
3çeri domates
1salatalık
1tutam maydanoz
1köy biberi
2t.k. lor peyniri
16:30 öğle
2dilim kek
2poğaça
1dilim saray sarması
3çay
su2.5lt
spor
50mekik
annemler geldi dedim yapayım ikramlık birşeyler bende kendime kabak lazanya yaparım demiştim yetiştiremedim fırsat bulamadım ehh acıkıncada amannn dedim sohbet muhabbet derken yedimde yedim yarın basküle çıkmayacağımöğlen tam olarak ne oldu :)) ne diyelim afiyet olsun.......
annemler geldi dedim yapayım ikramlık birşeyler bende kendime kabak lazanya yaparım demiştim yetiştiremedim fırsat bulamadım ehh acıkıncada amannn dedim sohbet muhabbet derken yedimde yedim yarın basküle çıkmayacağım
beden kitle indeksinizi http://beslenme.gov.tr/index.php?page=54 burdan görünüz...
el çevresi hesabı http://beslenme.gov.tr/index.php?lang=tr&page=56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?