Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Niye kucağında uzanıyorum yetmez mi ışıklarda kapalı :)))

aklıma bir zamanlar çıktığım çocuk geldi bak bi gün gezmelerden dönüyoruz.... ben safto aşığım felam :)) araba bozuldu kaldık böyle orman içlerinde hava kararıyor... dedi yürüyerek yola çıkalım ordan falanca bizi karşılacak... karanlıkta yürüyoruz hava soğuk ama kış :)) bir de yağmur başladı mıı oohhh...... ben ayyyy ne romantiiiik bak filmlerdekiii gibiii dedim ne dese beğinirsin hımmm yarın zatüre olunca görürüm ben seni...... tabi normal Türk kızı bu esnada trip atar ben kahkaha attım :))) bütün romatikliği bozdun amaaa diyerekten :)) ahhh newyork ahhh richar gere.......

aşk çayı demiş kadın adını işte ya ben diyim aşk çayı sen anla karışık bitki çayı

sensin gıcık,sevimliyim ben

Romantik romantik maç izledik biz :)

Niye kucağında uzanıyorum yetmez mi ışıklarda kapalı :)))
kucağında uzanırken burda mı takılıyosun kafana çakardım bi tane

off ya misafir gelmesinden, misafirliğe gitmekten nefret ediyomm yaa ben diyetteyken eve kapanmam gerekiyor tutamıyorum kendimi salıyorum gidiyorrr

süpersin canım şu şekersiz ıce tea tarifini birdaha yazarmısın bizde yaparız internette baktım hep şekerli tarifler

çantamda diyet diye bi kitap aldım okuyim özetlicem size..... lafıda bi uzatmış hatuun bayıliciiğiiim mevzuya giremedik daha... gerçi daha 32. sayfaya gelmişim... hep bildiğimiz şeyleri söylemiş.... du bakalım egzantrik dahiyane bir bişi çıkacak mı?

şimdiye kadar okuduğumun özeti kadın beli 88 cm geçti mi tehlike başlarmış..... ben de bel olaydı eyiydii...

markalı bişiyse markasını söyle lütfeeen.. ben tadını çok beğendim keçi lorunun ama tuzu fazlaydı benim aldğımın... fazla tuzda bende ödem yapıyor hemen......
canım malesef markalı birşey değildi marketlerde aradım yoktu burda bir peynirci var oradan buldum

markalı bişiyse markasını söyle lütfeeen.. ben tadını çok beğendim keçi lorunun ama tuzu fazlaydı benim aldğımın... fazla tuzda bende ödem
yuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh kola mı vay akılsız aynı kaloriyi alcağına göre 1 tabak patateees kızartması yerdin az hesap yap

yuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh kola mı vay akılsız aynı kaloriyi alcağına göre 1 tabak patateees kızartması yerdin az hesap yap

tatlıyı geri aldım sen bildiğin cadısın yaaahu... kola değil zero bi kere o....... hem bu sıcakta napayım kızartmayı ben sevmem ki... yaparsam fırında bi kaşık zeytin yağınla yaparım hıhhhh.....

bugünkü iğrenç menüm
sabah
1 haş.yumurta
3çeri domates
1salatalık
1tutam maydanoz
1köy biberi
2t.k. lor peyniri

16:30 öğle
2dilim kek
2poğaça
1dilim saray sarması
3çay

su2.5lt

spor
50mekik

bugünkü iğrenç menüm
sabah
1 haş.yumurta
3çeri domates
1salatalık
1tutam maydanoz
1köy biberi
2t.k. lor peyniri

16:30 öğle
2dilim kek
2poğaça
1dilim saray sarması
3çay

su2.5lt

spor
50mekik

öğlen tam olarak ne oldu :)) ne diyelim afiyet olsun.......

öğlen tam olarak ne oldu :)) ne diyelim afiyet olsun.......
annemler geldi dedim yapayım ikramlık birşeyler bende kendime kabak lazanya yaparım demiştim yetiştiremedim fırsat bulamadım ehh acıkıncada amannn dedim sohbet muhabbet derken yedimde yedim yarın basküle çıkmayacağım

sana yeşil çay cezası veriyorum hemde bu saatte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…