Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım ama kahvaltıda turşu yemek hiç aklıma gelmezdi valla:))

güzel olmuş canım ama kahvaltıda turşu yemek hiç aklıma gelmezdi valla:))
ay buralarda kahvaltılarda turşu olmayınca eksik oluyor hai sıvı yağda ısıtıyoruz diğer turşulsarımızı soğanla kavuruyoruz çeşit çeşit turşu :):)yani vazgeçilmezlerimizden hele ki fasulye turşusu varki sormayın gitsin:)

kızlar ya ben çok kötü oldum midem bişey almıyor dr söyledim bir toz önerdi yiyemiyorum çünkü bişey.. suya yada süte karıştırıp içersem günlük almam gereken vitamini proteini alırmışım şimdi aldım iki üç gün düzelene kadar onu tüketeceğim..

sen nerdesin canım

hadi ya. senin bünyeyi baya sarsmış demek ki bu mikrop canım. allah şifa versin. çabucak atlat inşallah.

Vuuu karanlık orman :) sonu da fenaymış

sensin gıcık,sevimliyim ben

kucağında uzanırken burda mı takılıyosun kafana çakardım bi tane
Hee burda takıldım, o da maçına baktı :)) maç olmasaydı çakardı :)))

ALLAH şifa versin, çok geçmiş olsun canım.

Hayırlı geceler kızlar..

Hastayım o yüzden pek uğramıyorum.. Bilgisayara bakamıyorum gözlerim acıyor, ondan yazıp kaçıcam yine mecbur

Menüm

Sabah
1 küçük şeftali

Öğlen
1 tane el kadar balık (tamamını yiyemedim)
2 dilim ekmek
domates

Ara
1 fincan çay

Akşam
Yarım tabak kadar makarna

Ara
2 fincan çay

Su 1 litreyi geçti

hepiniz sağolun kızlar.. bünyem hassas ondan böyle fazlaca etkileniyorum hastalıklardan.. bu toz mama iyi gelir inş mideme. listemi yazıp yatayım yine.. hepinize iyi geceler.
sabah
bir salatalık

öğle
bir bardak sade süt

akşam
tavuksulu çorba

2litre su
spor yok

nazar değdi bana yaa (

Günaydın kizlar dün bir türlü yazdigim mesaji gonderemedim olmadı nedense menu bildirimi şimdi yapayım
10 30
2 dilim ekmek
2 yumurta
Az peynir
Zeytin
3 4 kaşık kada menemen
2 çay kaşığı reçel
15 00
Küçük tabak sebze yemeği
2 dilim ekmek
Akşam düğünde yim yiyemedim orda anneme gittim saat 23 00 gibi karnıyarık yedim malesef 1 patlıcan 1 biber birde ayran
2 litre su

Gecmis olsun canım biran önce toparlanda dön menün de bişey yok zaten ben hastalaninca yemeğe meyveye yükleniyorum uzun sürmuyor sende bişeyler yemeye çalış daha çabuk atlatırsin belki

Gecmis olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…