artık hafta sonu anne kaçamağı olsun bu da diyelim:):)hafta sonu tuza daha dikkat derim:)her gün olmuyorsa problem yok her gğn oluyosa her gün söylerim
güzel olmuş canım ama kahvaltıda turşu yemek hiç aklıma gelmezdi valla:))bugünkü menü
sabah 9:30
avuç içinden az fazla beyaz peynir
bir çukur tabak beyaz lahana turşusu
4 zeytin
bir dilim kepek ekmek
öğle 13:30
bir armut
akşama 20:30
bir büyük kase tavuklu şehriye çorbası
bir kase cacık
2 litre su içmeye devam
1.3 km yürüyüş öğle sıcağına
ay buralarda kahvaltılarda turşu olmayınca eksik oluyor hai sıvı yağda ısıtıyoruz diğer turşulsarımızı soğanla kavuruyoruz çeşit çeşit turşu :):)yani vazgeçilmezlerimizden hele ki fasulye turşusu varki sormayın gitsin:)güzel olmuş canım ama kahvaltıda turşu yemek hiç aklıma gelmezdi valla:))
sen nerdesin canımay buralarda kahvaltılarda turşu olmayınca eksik oluyor hai sıvı yağda ısıtıyoruz diğer turşulsarımızı soğanla kavuruyoruz çeşit çeşit turşu :):)yani vazgeçilmezlerimizden hele ki fasulye turşusu varki sormayın gitsin:)
hadi ya. senin bünyeyi baya sarsmış demek ki bu mikrop canım. allah şifa versin. çabucak atlat inşallah.kızlar ya ben çok kötü oldum midem bişey almıyor dr söyledim bir toz önerdi yiyemiyorum çünkü bişey.. suya yada süte karıştırıp içersem günlük almam gereken vitamini proteini alırmışım şimdi aldım iki üç gün düzelene kadar onu tüketeceğim..
Vuuu karanlık orman :) sonu da fenaymışaklıma bir zamanlar çıktığım çocuk geldi bak bi gün gezmelerden dönüyoruz.... ben safto aşığım felam :)) araba bozuldu kaldık böyle orman içlerinde hava kararıyor... dedi yürüyerek yola çıkalım ordan falanca bizi karşılacak... karanlıkta yürüyoruz hava soğuk ama kış :)) bir de yağmur başladı mıı oohhh...... ben ayyyy ne romantiiiik bak filmlerdekiii gibiii dedim ne dese beğinirsin hımmm yarın zatüre olunca görürüm ben seni...... tabi normal Türk kızı bu esnada trip atar ben kahkaha attım :))) bütün romatikliği bozdun amaaa diyerekten :)) ahhh newyork ahhh richar gere.......
Hee burda takıldım, o da maçına baktı :)) maç olmasaydı çakardı :)))sensin gıcık,sevimliyim ben
kucağında uzanırken burda mı takılıyosun kafana çakardım bi tane
ALLAH şifa versin, çok geçmiş olsun canım.kızlar ya ben çok kötü oldum midem bişey almıyor dr söyledim bir toz önerdi yiyemiyorum çünkü bişey.. suya yada süte karıştırıp içersem günlük almam gereken vitamini proteini alırmışım şimdi aldım iki üç gün düzelene kadar onu tüketeceğim..
kızlar ya ben çok kötü oldum midem bişey almıyor dr söyledim bir toz önerdi yiyemiyorum çünkü bişey.. suya yada süte karıştırıp içersem günlük almam gereken vitamini proteini alırmışım şimdi aldım iki üç gün düzelene kadar onu tüketeceğim..
Ordu canım:)) buara takım nazara geldi herhal hasta olan olana aman hanoımlar dikkat edinsen nerdesin canım
Gecmis olsun canım biran önce toparlanda dön menün de bişey yok zaten ben hastalaninca yemeğe meyveye yükleniyorum uzun sürmuyor sende bişeyler yemeye çalış daha çabuk atlatırsin belkihepiniz sağolun kızlar.. bünyem hassas ondan böyle fazlaca etkileniyorum hastalıklardan.. bu toz mama iyi gelir inş mideme. listemi yazıp yatayım yine.. hepinize iyi geceler.
sabah
bir salatalık
öğle
bir bardak sade süt
akşam
tavuksulu çorba
2litre su
spor yok
nazar değdi bana yaa(
Gecmis olsun canımHayırlı geceler kızlar..
Hastayım o yüzden pek uğramıyorum.. Bilgisayara bakamıyorum gözlerim acıyor, ondan yazıp kaçıcam yine mecbur
Menüm
Sabah
1 küçük şeftali
Öğlen
1 tane el kadar balık (tamamını yiyemedim)
2 dilim ekmek
domates
Ara
1 fincan çay
Akşam
Yarım tabak kadar makarna
Ara
2 fincan çay
Su 1 litreyi geçti
en az 16 şehidimiz varmış........ bunlar hala oy diyor.... gene çocuklar babasız kaldı... çocuklara üzüldüğüm kadar kimseye üzülmüyorum....
Ates düstü ocaklara... Rabbim geride kalanlara sabir versinbundan daha acı tablo var mı?
yok canım. allah gönüllere sabır ve merhamet versin.bundan daha acı tablo var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?