Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O zaman kendine ceki düzen vermenin tam zamani :)
2,5 ögün yapmaya karar verdin demek - hayirli olsun, ben böyle listelere bagli kalamiyorum ama uyanlari da takdir ediyorum :)

yok kız öyle bir karar vermedim okuduyorum denk geldim sadece....

Düzene girmeye karar vermissin ya ister 2,5 ister 5,5 önemli degil zaten :))

bir sürü kitap aldım sayarak zayıfla falan diye ayça kayanın iki kitabını aldım 28 gün yeter diye başka bir kitap aldım bir de diyet çantamda diye bir şey aldım... okuyup okuyup gaza gelcem.... karataylar ve dukanda var hepsini okucam ......

Almakla bitmiyor o is, ne zaman basliyorsun okumaya?
Keske kitaplikta duruncada zayiflatsa :)))

okuyarak yemekten soğumayı düşünüyorum nasıl fikir :)
Oluyormu öyle birsey, oluyorsa ne ala :) Banada ögret :)

Almakla bitmiyor o is, ne zaman basliyorsun okumaya?
Keske kitaplikta duruncada zayiflatsa :)))

Oluyormu öyle birsey, oluyorsa ne ala :) Banada ögret :)

dün biraz okuyayım dedim bir uyku bastırdı varyaaa............ gözümü sabah açtım yeminle :))

ben evime geldim bu gece Allah"a sükür orasi bana ayri bi tecrübe oldu savas cok zor vatansiz kalmak yurtsuz kalamak sevdiklerini geride birakmak cok zor. Allah hepsinin yardimcisi olsun. orda aslinda ne kadar kücük seylere takildigimizi bi kere daha anladim. Allah ülkemizi korusun bizi birbirimize düsürmeye calisanlara firsat vermesin insallah.

günaydin kizlar daglica yüregimize ates düsürdü gene Allah bu mübarek günde insallah bu pkkyi kahreder

çok acı çook adını sanını bilmediğimiz gencecik çocuklar

Amin......

courfourdan tam buğday unlu lavaş aldım.... benim gibi ekmek yeme özürlülere duyrulur... pek doyurucu dilim dilim... 2,5 tl boyutuna göre biraz pahalı ama ben bir paketi bir hafta da anca bitiririm iyi yani o yüzden.... kahvaltılarda daha doyurucu oluyor....

aminn canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…