Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok teşekkür ederim canım ilk fırsatta yapacağım

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah rahatsızlığına göre menünde gayet normal zaten

sende farkındasın zaten karnıyarık cıss olmuş ama olmuş bitmiş bundan sonra daha dikkat edersin hiç bişicik olmaz

en az 16 şehidimiz varmış........ bunlar hala oy diyor.... gene çocuklar babasız kaldı... çocuklara üzüldüğüm kadar kimseye üzülmüyorum....
malesef bende çok çok üzgünüm bende en çokta başta yetim kalan çocuklara, analara, babalara ve eşlerine o kadar üzülüyorum ki lanettt ediyorum lanet olsun bu yaratıklaraa

merhaba kızlar nasıl gidiyor ben sabahları tartılma alışkanlığıma karşı koyamayıp her sabah tartılıyorum ama sadece haftalık olarak not ediyorum. Bir de yemeklerden sonra aşırı karın şişkinliği yaşıyorum ya midede sıkıntı yok ama çözemedim şu gıda intöleransı muhabbetti var ya öle birşey mi ki bu diye düşünmeye başladım.

ay bende isterdim aslında almak ama betüş bizim ilçede carrefour hiç yok en son hatırlarsan sana karabuğdayı sormuştum nereden aldın diye sende carrefour demiştin hani bizim burdan bulamayınca annemler gaziosmanpaşa da orada kardeşimi gönderdim orada ki carrefour da karabuğday yokmuş daha büyük 5m miymiş neymiş oralarda varmış sonra kardeşim aktara sormuş var ama biz onu kuşlara veriyoruz demiş oradaki kız :)) dedim bırak ya alma kimbilir ne o belki anlamadılar ya da insanların da kuşların da buğdayı bi şekilde tükettiğini bilmiyorlar :))

lavaş pek güzelmiş ben de bir daha ne zaman giderim bilinmez keşke çok alsaydım diye hayıflandım bak akşam fotosunu atarım.... incecik dikdörtgen yapmışlar onla tost bile olur... alırken biraz pahalı geldi... günde bir tane yiyeceğimi sonra dan akıl ettim :)) o zaman pahalı olmuyor... hafta da 2,5 tl lüksüm olsun yani :)) ayy gittikçe cimri mi oluyorum nee :)))

karabuğday migrosta diğer yerlerde bende bulamadım... her seferinde teee kaç km yol gidiyom benimde yakınlarda yok :)) kuşlara verdikleri başka bir şeydir muhtemelen karabuğday 400 gr 8 tl :))) zannetmem kuşlara versinler :)))

keyfimde yok halimde.. ülkeyi getirdikleri hale bak.. bizde çocuk büyütüyoruz.. allahım yardım etsin hepimize..

tam bittiler derken...... yani bizim ordumuz bu kadar zayıf mı istihbaratımız yok mu hiç anlamam bu işlerden ama bizim uydumuz falan yok mu... 400 kg paylayıcı döşenirken kimse mi farketmedi... hep sanki bu işlerin altında başka işler var gibi... hiçbir açıklama rahatlatmıyor içimi... iki salak politikacı yüzündne oluyor her şey..... neyse sokmayın beni politikaya...

aynen canım.. siyasetlerine günahsız insanları alet ediyorlar allah kahretsin hepsini olan bize olan hep halka oluyor..
allahım sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…