Iyi gunler nasilsiniz kizlarrr? dün fena azıttım arkadaslarimin gazina geldim menumu yazmaya utandim vallaaa
çok teşekkür ederim canım ilk fırsatta yapacağımcanım 4 adet demlik poşetini az suyla demledim, buzlukta soğuttum, 3 adet şeftaliyi de makinada çektim iyice püre haline geldi, onu da buzlukta dondurdum. birbirine karıştırdım, biraz da soğuk su ekledim. tüm karışım 1,5 litre kadar falan oldu. buz da attım ekstra. eşime biraz şekersiz geldi onunkine biraz bal kattım. ama bana tam kıvamında geldi. buzlu buzlu pek güzel oldu valla.
ayy sorma bende utanarakta olsa yazdım dün bende rezildim löp löp götürdüm hamurişlerini tatlılarıIyi gunler nasilsiniz kizlarrr? dün fena azıttım arkadaslarimin gazina geldim menumu yazmaya utandim vallaaa
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah rahatsızlığına göre menünde gayet normal zatenHayırlı geceler kızlar..
Hastayım o yüzden pek uğramıyorum.. Bilgisayara bakamıyorum gözlerim acıyor, ondan yazıp kaçıcam yine mecbur
Menüm
Sabah
1 küçük şeftali
Öğlen
1 tane el kadar balık (tamamını yiyemedim)
2 dilim ekmek
domates
Ara
1 fincan çay
Akşam
Yarım tabak kadar makarna
Ara
2 fincan çay
Su 1 litreyi geçti
sende farkındasın zaten karnıyarık cıss olmuş ama olmuş bitmiş bundan sonra daha dikkat edersin hiç bişicik olmazGünaydın kizlar dün bir türlü yazdigim mesaji gonderemedim olmadı nedense menu bildirimi şimdi yapayım
10 30
2 dilim ekmek
2 yumurta
Az peynir
Zeytin
3 4 kaşık kada menemen
2 çay kaşığı reçel
15 00
Küçük tabak sebze yemeği
2 dilim ekmek
Akşam düğünde yim yiyemedim orda anneme gittim saat 23 00 gibi karnıyarık yedim malesef 1 patlıcan 1 biber birde ayran
2 litre su
malesef bende çok çok üzgünüm bende en çokta başta yetim kalan çocuklara, analara, babalara ve eşlerine o kadar üzülüyorum ki lanettt ediyorum lanet olsun bu yaratıklaraaen az 16 şehidimiz varmış........ bunlar hala oy diyor.... gene çocuklar babasız kaldı... çocuklara üzüldüğüm kadar kimseye üzülmüyorum....
o menüler yazılacakIyi gunler nasilsiniz kizlarrr? dün fena azıttım arkadaslarimin gazina geldim menumu yazmaya utandim vallaaa
canım hiçbişi yiyemiyorum midem almıyor toza başladım..Gecmis olsun canım biran önce toparlanda dön menün de bişey yok zaten ben hastalaninca yemeğe meyveye yükleniyorum uzun sürmuyor sende bişeyler yemeye çalış daha çabuk atlatırsin belki
ay bende isterdim aslında almak ama betüş bizim ilçede carrefour hiç yok en son hatırlarsan sana karabuğdayı sormuştum nereden aldın diye sende carrefour demiştin hani bizim burdan bulamayınca annemler gaziosmanpaşa da orada kardeşimi gönderdim orada ki carrefour da karabuğday yokmuş daha büyük 5m miymiş neymiş oralarda varmış sonra kardeşim aktara sormuş var ama biz onu kuşlara veriyoruz demiş oradaki kız :)) dedim bırak ya alma kimbilir ne o belki anlamadılar ya da insanların da kuşların da buğdayı bi şekilde tükettiğini bilmiyorlar :))courfourdan tam buğday unlu lavaş aldım.... benim gibi ekmek yeme özürlülere duyrulur... pek doyurucu dilim dilim... 2,5 tl boyutuna göre biraz pahalı ama ben bir paketi bir hafta da anca bitiririm iyi yani o yüzden.... kahvaltılarda daha doyurucu oluyor....
ay bende isterdim aslında almak ama betüş bizim ilçede carrefour hiç yok en son hatırlarsan sana karabuğdayı sormuştum nereden aldın diye sende carrefour demiştin hani bizim burdan bulamayınca annemler gaziosmanpaşa da orada kardeşimi gönderdim orada ki carrefour da karabuğday yokmuş daha büyük 5m miymiş neymiş oralarda varmış sonra kardeşim aktara sormuş var ama biz onu kuşlara veriyoruz demiş oradaki kız :)) dedim bırak ya alma kimbilir ne o belki anlamadılar ya da insanların da kuşların da buğdayı bi şekilde tükettiğini bilmiyorlar :))
keyfimde yok halimde.. ülkeyi getirdikleri hale bak.. bizde çocuk büyütüyoruz.. allahım yardım etsin hepimize..
aslında çorba fena da görünmüyor yani içilebilir bence ismi de çok iyi olmuş ama:)http://www.nettensize.com/dilara-kocaktan-zayiflatan-soguk-ve-vicdan-corbasi.html bakın burda da başka bir tarif... bu daha kolay bulgur yerine de karabuğday koyarsak on numara beş yıldız olmaz mı :)
aynen canım.. siyasetlerine günahsız insanları alet ediyorlar allah kahretsin hepsini olan bize olan hep halka oluyor..tam bittiler derken...... yani bizim ordumuz bu kadar zayıf mı istihbaratımız yok mu hiç anlamam bu işlerden ama bizim uydumuz falan yok mu... 400 kg paylayıcı döşenirken kimse mi farketmedi... hep sanki bu işlerin altında başka işler var gibi... hiçbir açıklama rahatlatmıyor içimi... iki salak politikacı yüzündne oluyor her şey..... neyse sokmayın beni politikaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?