Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

insanın canını karpuz çektir sonrada cumaya kilo verin deben de bugün menümü yazacam sıkı bir diyete başlıyorum inşallah , pantolonlarım gelmiyor mahvoldum ben , bayramda ne giycem yaaaaaaaa

hop çıklaım bayramaa çıplak çıkalım bayramaa :))) sana şarkı yazdıım :)))

kuru incir olsa da yesem ya yaş hiç sevmem kuruya da bayılırım ımmmmm

aaaaaaaaaaa sevilmez mi kız.... zaten bir ucuzlamadı uyuz oluyorum......... valla dolandırılıyoruz... ağaç aynı ağaç değil mi yahu....

kaldım bile , dün internetten pantolon baktım uygun beden 1 tane bulamadım çıkmıycam kimsenin yanına

şalvar al kendine :))

şarkımmmmmmmm benimm şarkımmm oldu yupppiiiiiiiisen giy şalvarı , çingen gibi o ne öyle hiç sevmem .

manik depresif deniyor ona şekerim 5dk önce ağlarken 1 dk sonra kahkaha atıyorsan sende bendensin

wuuuu adı da mı varmış benim deliliğimin :)))
bu maske mişhanın siyah maskesi bende varrrrrrrr

memnun musun sonradan gözenekleri genişletip daha beter olmasına sebep oluyormuş bazıları bu da öyle mi.....

günaydın.... Arkaaşlar sormak istediğim burda menü paylaşılıyor evet ana menu olarak bunlar yeniliyor ama ara sıra birşeyler atıştırmıyormusun örneğin işten geldim karnım aç hmn ağaçtan bi elma koparttım yedim veya bi şeker attım veya iş yerinde sürekli şekerli çay içiyorum bunları da yazıyormusunuz bana bu listeler cok sade geldide gerçekten bu yazdıklarınızın dılında cay dahi içmiyormusunuz....

wuuuu adı da mı varmış benim deliliğimin :)))

memnun musun sonradan gözenekleri genişletip daha beter olmasına sebep oluyormuş bazıları bu da öyle mi.....
yok kız aksine gözenekleri küçültüyor seviyorum ben , internetten kendi sitesinden almıştım , sabunu felanda vardı da param yoktu o yüzden tek maskesini almıştım .

şarkımmmmmmmm benimm şarkımmm oldu yupppiiiiiiiisen giy şalvarı , çingen gibi o ne öyle hiç sevmem .

aaa ne çingeni kız köylerde hep giyiyorlar... hatta ben eve de aldım bi tane.... uzun etekle namaz kılarken eteğe ayağım takılıyor töbe töbee... şalvar iyi oluyor.... akşama geyinip foto atem :))

yok kız aksine gözenekleri küçültüyor seviyorum ben , internetten kendi sitesinden almıştım , sabunu felanda vardı da param yoktu o yüzden tek maskesini almıştım .

neyse şimdilik limon ve yumurta akını deneyelim bakalım.... akşam yapiiim rapo veririm :)

aaa ne çingeni kız köylerde hep giyiyorlar... hatta ben eve de aldım bi tane.... uzun etekle namaz kılarken eteğe ayağım takılıyor töbe töbee... şalvar iyi oluyor.... akşama geyinip foto atem :))
etek yüzünden namaz kılmıyorum haa iyi fikir miş bende alıyım ozaman kimsenin görmesine gerek yok , bıktım senin tombiş fotolarından

canım çayları şekersiz içtiklerinden yazmıyorlar onun kalorisi yok , ama şekerli içtiklerinde yazıyorlar tabi ki , meyve felan yendiğinde eksiksiz yazılıyor , bu hatunlar az yiyor alışırsın sen de

ben çay sevmiyorum ondan mütevellit listemde yok... yeşil çayıma şeker atmıyorum 2 bazen 3 büyük kupa içiyorum ağaar ağaar bu sıcakta gitmiyor.... her gün muhakkak duble kahve içerim... o da şekersiz.... içeceklerde şeker aramıyorum... her gün illaki 1 - 2 sade soda içtim bu yaz....benim derdim dolaptaki hain çukulatalar.... yemiyorum incire verdim kendimi :)

ağaçtan elma nerde yaşıyorsun sen kuzum :) bahçeli bir eviniz mi var .... ben çok açsam işten geldiğimde kahvaltılık yerim... yemek yapsamda ertesi güne yerim bi kaşık tadına bakarım en fazla... saat 9 dan sonra beni kesseler yemem bu ömrümce böyleydi.....

ekmek sevmem ama arada 1 dilim tam buğday yerim... kesin biri gelmiştir ona diye almışımdır ekmeği... yoksa eve ekmek bile almıyorum... çünkü hep ziyan oluyor..... peki niye şişkosun dersen... çukulata ve hareketsizlik.... işte otur otur eve gidince evin işi gücü bir bakıyom evde boşa çıkana kadar saat 9 -10 oluyor... sonrada ben mayışıyorum zaten.... gelen giden de olunca hiç bir şeye fırsat kalmıyor.....

kardeşim yapıyor onu cildi parlatıyor , ben kokusunu sevmediğimden yapmıyorum . sende gözenek çok mu

benim sadece burnumun ucunda ve iki kaşımın arasında siyah noktalar varmış öyle diyorlar :) benim gözüme pek batmıyor ama denicem bakalım...

senin moralin niye bozuk muş ,hemen anlatıyosun

kaldım bile , dün internetten pantolon baktım uygun beden 1 tane bulamadım çıkmıycam kimsenin yanına
Durumun o kadar vahim oldugunu sanmiyorum... moralini bozmuyorsun, hemen durumu toparliyoruz, bayrama biraz daha vaktimiz var :)
Basaracaksin, bak bu sefer sana da güveniyorum :)))

aaa deniyeyim ben bunu.... sonra da gülsuyuyla silerim :)

aman ne tiksincem.... bir bayan olarak her ay gördüğümüz manzaradan sonra bunlara tiksinemiyorum bile :)))
Bende deneyeyim belki faydasi olur... Gül suyu ne ise yariyor ki?

hop çıklaım bayramaa çıplak çıkalım bayramaa :))) sana şarkı yazdıım :)))

Benim hic sarkim olmadi ki bana niye hic sarki yazan yok?

btlbetul lannnnnnnnnn ebruşuma şarkıııııı yazz hemennnnnn bekliyorummmmm , benim arkadaşımı nasıl şarkısız bırakırsın sennnnn

gül suuyu tonik görevi görüyor arındırma gibi... gözenekleri de sıkılaştırıyor diye biliyorum.... ee bide güzel kokuyor :)

sana da hemen yazalım ağlama deymez hayat bu göz yaşlarınaaaaaaa :))) beste güfte betül :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…