çokkkk severimmmm
canım ben içtiğim çayları yazmıyorum. kahveler de bazen unutuyorum yazmayı ama şekersiz içtiğim için fazla önemsemiyorum. onun dışında ağzıma ne atsam yazarım benim evde kendi listem de var zaten oraya da yazıyorum. çok iyi oluyor yazmak. insan az ondan az bundan derken ipin ucunu kaçırıyor. peki bu kadar dikkatliysem niye kilo veremiyorum değil mi? benim vermem durdu sanırım. sabırla tekrar gitmeye başlamasını bekliyorum.
Regl haftam, geldi gelecek - umutsuz vakayimniyemiş o....
dün bi arkadaşla konuştum. o da baya kilo vermiş. bir ara durmuş kilo vermesi. üç hafta hiç oynamadı, sonra birden gitmeye başladı tekrar diyo. ay pek bi umutlandım:)Bu hafta benden ve kilomdan medet ummayin
ay gençliğimde aşıktım ben bunakayboldu bu adam da....
O kesin bir sey yapmistir bence. Umudunu kirmak istemem kuzum ama bir soklama yapmadan kolay kolay gitmiyor. Bak benim 1 ayi gecti hala yerimde sayiyorumdün bi arkadaşla konuştum. o da baya kilo vermiş. bir ara durmuş kilo vermesi. üç hafta hiç oynamadı, sonra birden gitmeye başladı tekrar diyo. ay pek bi umutlandım:)
canım kilo vermek uzun bi süreç işte. benim gibi verilecek kilon da çoksa sabırlı olacaksın. çok hızlı gittiği zamanlar da oldu. e durakladığı zamanlar da olacak tabi. durakladığında ipin ucunu bırakmamak lazım. ben on kilodan sonra yaşıyorum bu duraklamayı. herkeste farklı olabilir tabievt valla bu kadar dikkate vermek gerek ben dikkat etmiyorum işte bende atıştırmalar fazlaben ara ara yiyorum ama metabolizmam hızlı bnce bu kdr yemeye kilom sanki
bakalım ebrucum ya çok kafayı da takmak istemiyorum açıkçası. o zaman daha zor gidiyor kilolar. veremediklerimle değil de verdiklerimle mutlu olmaya çalışıyorumO kesin bir sey yapmistir bence. Umudunu kirmak istemem kuzum ama bir soklama yapmadan kolay kolay gitmiyor. Bak benim 1 ayi gecti hala yerimde sayiyorum
Haklisin canim takmamak en iyisi... Mecbur gidecekler, sen icini ferah tutbakalım ebrucum ya çok kafayı da takmak istemiyorum açıkçası. o zaman daha zor gidiyor kilolar. veremediklerimle değil de verdiklerimle mutlu olmaya çalışıyorumbiraz daha böyle devam edeyim de değişiklik olmazsa bir değişiklik yaparız artık.
Haklisin canim takmamak en iyisi... Mecbur gidecekler, sen icini ferah tuteninde sonunda istenmedigini anlayacak
Ben 2,5-3 kilom kaldi ama tik yokbnm vermek istediğim on kilo zaten ama zorlanıyorum gram gitmiyo gibi
59 kg. şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kilo-vermemiz-neden-durur-plato-donemi.600866/Haklisin canim takmamak en iyisi... Mecbur gidecekler, sen icini ferah tuteninde sonunda istenmedigini anlayacak
canım geçmiş olsun. yıllarca çektim ben de. son zamanlarda biraz daha rahat geçiyor ama hala sancılı.regl sancılarından bıktım dünden beri sancı çekiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?