Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok ilginç bir menü olmuş. akşam yemeğiyle başlayıp sabah kahvaltısıyla bitirmişsin günü. bana çok az göründü. doydun mu bari

evet canim iki kitabida bende mevcut ikisinide okudum insallah güzel sonuclar aliriz ben daha önce uyguladim cok iyi sonuc aldim. zaten insülin direncim ve polikistik overim oldugu icin bu tür beslenme daha uygun benim icin
hadi bakalım şifa olsun inşallah:))

kutsal ittifak kurulmuş: kaşar, makarna, patates:)) sanki bunlardan biraz uzak dursak daha iyi mi ne:)
güzel bir menü olmuş canım. ben beğendim. komposto şekersiz olsaymış daha da güzel olurmuş:)

Bugünkü menüm
Sabah
2 kibrit kutusu peynir
7-8 ceri domates
2dilim ekmek
1 kırmızı biber

Ara
1 küçük muz

Öğle
2 biber dolması
Salata

Ara
1/2 şeftali
1/2 elma
2 ceviz

Aksam
Piknikteydik
2-3 parca avuç içi kadar kemikli tavuk ızgara
Köz salata
1 bardak fanta
2 dilim ekmek

Yeşil çay ve metabolizma çayı
Akşam çok oldu ama ablamlardayim ye ye diye tutturdular

Su:2,5 litre
Ormanda yürüyüş

çok ilginç bir menü olmuş. akşam yemeğiyle başlayıp sabah kahvaltısıyla bitirmişsin günü. bana çok az göründü. doydun mu bari

doydum ama yemek olmayınca hüzünlü geliyor bana :) dün yemek yapamadım bu sabahta geç kalktım... burgerler çabuk pişiyor diye attım hemen onlardan iki tane .... akşamda misafirim var ee o geç geldi onu beklersem 9 da yerdim... geçiştirmelik bişiler ayarladım işte.... yarına adam gibi yemeğim var....

hay hay efendim. yazıldı hanenize:))

yaz tahtaya al haftaya :)))

kutsal ittifak kurulmuş: kaşar, makarna, patates:)) sanki bunlardan biraz uzak dursak daha iyi mi ne:)
Evet biraz oyle oldu bu sefer tesaduf diyelim fakat patatesin haslanmisi cok yararlidir soyliyim benimkisi de bir nevi haslanmis sayilir valla ben siz soyleyince fazla oldugunu anliyorum cunku sabahki yedigimi aksama kesinlikle ben de vucudum da unutuyoruz tadi bile kalmiyo agizda ondan her seyden az az yemek gerektigi icin makarnayi yemeseydim patatese dadanmak zorunda kalcaktim ben de yari yariya paylastirmis oldum aah ahh ben de kendi yemeklerimi yapacak duruma geleyim her seyin sagliklisini yaparim ama iste napalim el mahkum ben de yerken hakli sebepler bulmaya calisiyorum cunku beyin bisiyi istemeden yerse vucut onu kotu bilip sindirmiyomus ben de her seyi severek yemeye calisiyorum pisman olmamak lazimmis yediklerimizden bir yerde okumustum soyliyim dedim

Bugunku menum
Sabah
1 yumurta
Zeytin peynir
Domates
Salatalik
1dilim ekmege bal tereyag

Ogle
1 seftali
Yarim muz
1portakal

Ara
1 ortakahve

Aksam
Avuc ici kadar b.soslu patatesli mantar y.

2.5 lt su

Spor
50 mekik

Günaydin kizlar

Güzel bir gün olsun, síkí síkí dört elle sarilalim ve cumaya bomba gibi olalim
Bütün olumsuzluklari geride birakalim, yeni güne - yeni umutlarla baslayalim
Hadi bakalim uyusuklugumuzdan kurtuluyoruz
Canlaniyoruuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzz

Bugunku menum
Sabah
1 yumurta
Zeytin peynir
Domates
Salatalik
1dilim ekmege bal tereyag

Ogle
1 seftali
Yarim muz
1portakal

Ara
1 ortakahve

Aksam
Avuc ici kadar b.soslu patatesli mantar y.

2.5 lt su

Spor
50 mekik

b. sos ne kız.... menün güzel.... kızlar incir yesenize hiç yemiyonuz mevsimi geçecek haa....

karpuzlar bile benden mutlu :)))

Hayirdir sen niye mutsuzsun? Bak moralim bozuk yeni yeni toparlaniyorum, almayayim ayagimin altina :)

benimkisi kronik :))) deülükten mütevellit kronik depresif mutsuzluk dalgası... ben mutsuzkende arada mutlu oluyorum sen bana bakma :))

senin niçün moralin bozuk bakiiim.....

insanın canını karpuz çektir sonrada cumaya kilo verin deben de bugün menümü yazacam sıkı bir diyete başlıyorum inşallah , pantolonlarım gelmiyor mahvoldum ben , bayramda ne giycem yaaaaaaaa

insanın canını karpuz çektir sonrada cumaya kilo verin deben de bugün menümü yazacam sıkı bir diyete başlıyorum inşallah , pantolonlarım gelmiyor mahvoldum ben , bayramda ne giycem yaaaaaaaa
Sana karpuz yeme diyen mi var. Az ye :)
Bayramda donsuz kalmak istemiyorsan hemen hemen hemen basliyorsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…