Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

az az olsa da gözleme, kaşar, kısır, patates kızartması aynı günde biraz ilgi çekici olmuş yani
kaşar peynir biraz fazla olmuş sanki. green salads diye bi yer var orada da o tabağın erişteli olanını yapıyorlar. çok güzel oluyor. ama makarnayı atlayıp diğerlerini yeseymişsin daha iyi olurmuş.
güzel olmuş canım ama makarnayı bulgurla, muzu da elma gibi daha lifli ve hafif bir meyveye değiştirebilirsin:)
canım aslında hem sağlam hem de diyete uygun yiyebilirsin. mesela akşam yemeğinde çorba, etli bir sebze yemeği, salata, yoğurt olabilir. hem gözü hem mideyi doldurur. eşin de rahat eder. kalorili beslenmediğin için senin de için rahat olur. tabi evdeki durumu en iyi sen bilirsin ama böyle bir çözüm olabilir gibi geldi.

canım tam uygulayamasam da ben de karatay prensipleriyle beslenmeye çalışıyorum. hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah. kitabını okudun mu?
evet canim iki kitabida bende mevcut ikisinide okudum insallah güzel sonuclar aliriz ben daha önce uyguladim cok iyi sonuc aldim. zaten insülin direncim ve polikistik overim oldugu icin bu tür beslenme daha uygun benim icin

kaşar peynir biraz fazla olmuş sanki. green salads diye bi yer var orada da o tabağın erişteli olanını yapıyorlar. çok güzel oluyor. ama makarnayı atlayıp diğerlerini yeseymişsin daha iyi olurmuş.
Evet biraz fazla oldu aksami ilk defa bu kadar erken yedigim icin tabagi silip supurmek zorunda kaldim gece 1 e kadar sadece yesil cayla durdum

sabah 7:30 limonlu su
8:30
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim kepek ekmeği
3 zeytin
iki parmak kalınlığı köy peyniri
bir bardak az şekerli erik kompostosu

öğle 12:30
yarım kase mercimek çorbası
3 4 kaşık bulgur pilavı
3-4 kaşık çoban salatası yağsız
1-2 kaşık taze fasulye
3 kaşık haşlama tavuk sebzeli yemeği
1 bardak ayran

akşam 19:00
bir çukur tabak tavuklu şehriye çorbası
3 kaşık semizotu yoğurtlaması
2 adet biber kızartması
1 bardak az şekerli erik kompostosu

spor yok
1.5 litre su fırsat bulamadm ama 2.5 a tamamlayacağım
1 bardak bitki çayı içilecek
regl dönemi başlangıcı dün akşam
kilo :cumadan +100 gram fark var

kızlar yorgunluktan kafam döndü bugün ya fırsat bulamadım buraya yazmaya sürekli koşuşturma halindeydim.

Bugunku menum
09.30
Ilik limonlu su
Kahvalti(11.30)
Iki tane kepek ekmekli kasarli tost
8-9 tane yesil zeytin
1 salatalik
Bir bardak sekersiz cay
Ara(16.30)
Tam bugdayli kek
Bir bardak yesil cay
Aksam(20.00)
7 yk garniturlu makarna salatasi
9 tane patates yemeginden patates
4 dilim ince dilimlenmis domates
Bir yesilcay daha icilecek
Su 2 lt
Spor 30 sn. Plank 15 squat

Menümmm....

sabah 7:30

2 burger köfte

ara 10:00
1 kase meyveli yoğurt
3 incir

öğle 12:00
1 kase meyveli yoğurt
2 küçük köz patates
4 köz biber

akşam 19:00
3 incir
1 paket etiform

spor yok
su 2 litre
1 bardak 7 otlu çay
şimdi yeşil çayımı içerim

bugünkü menüm:
11.00: 2 yumurtadan az yağlı, domatesli omlet, domates, salatalık
14.30: 1 kase yoğurt, iki ceviz, az peynir
18.00: 1 kase çorba, bol yeşil salata, 1 küçük kase yoğurt
su: 2,5 lt
Not: iki kupa yeşil çay içtim. limon almayı unutuyorum iki gündür limonlu su içemedim. ayrıca bugün de unuttum limon almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…