günaydın canım. hayırlı yolculuklarGünaydın kızlarrr :) ben bugün Ankara'ya gidiyorum dersim var yarın orda bugün de biraz gezerim artık kahvaltı mi yaptım hazırlanıyorum:)
Ya valla nasil tarif edecegimi bilemedigim icin paylasmak zorunda kaldim bir de disarda yedigim icin daha yedigim makarnanin neyli oldugunu bile bilmiyorumAllahiiiim, canim sen en iyisi bir daha resim koyma :))) suan gözümün önüne bildigim bütün makarna cesitleri geliyor :)
canım tam uygulayamasam da ben de karatay prensipleriyle beslenmeye çalışıyorum. hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah. kitabını okudun mu?günaydin kizlar hayirli sabahlar herkese bu gün bismillah deyip karataya basliyorum
az az olsa da gözleme, kaşar, kısır, patates kızartması aynı günde biraz ilgi çekici olmuş yaniSabah 7:30limonlu su
09:00
Elma
Öğle 13:00
Peynirli gözleme iriceneydi ama
14:45yarım kase mercimek
Akşam 19:00
Bohça köfte içinde kaşar olan büyük köft
İki üç çatal kısır
Çeyrek porsiyon yoğurtlu salata
Bir bardak ayran
Bir iki tane patates kızartması attım gerisini kocama verdim.
2litre su
Spor yok
Bitki çayı
Acayip baş ağrısı
kaşar peynir biraz fazla olmuş sanki. green salads diye bi yer var orada da o tabağın erişteli olanını yapıyorlar. çok güzel oluyor. ama makarnayı atlayıp diğerlerini yeseymişsin daha iyi olurmuş.Bugunku menum
Sabah(09.30)
Bir bardak yesil cay
Ogle(12.00)
2 dilim kepekli ekmek
1 salata
1 domates
10-15 tane yesil zeytin
Yaklasik 150-180 gr kasar peyniri
1 bardak sekersiz cay
Aksam(18.00)
Altta gordugunuzu ayranla yedim
1 bardak daha yesil cay daha icilecek
Belki acikirsam yesil cayin yaninda torku tam bugdayli kek yiyebilirim
Su 2lt
Spor 30 sn plank 50 squat 10.000 adimEki Görüntüle 1632023
güzel olmuş canım ama makarnayı bulgurla, muzu da elma gibi daha lifli ve hafif bir meyveye değiştirebilirsin:)Bugünkü menüm
Sabah 08 : 00
2 kibrit kutusu peynir
1 domates
3-4 yeşil biber
2dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
Öğle12:30
1 porsiyon tavuk sote
3 yk makarna
Yoğurt
Ara : 15:30
1 küçük muz
Akşam:18 : 00
Akdeniz salatası
Ara: 20 : 30
2dilim karpuz
Su:2 litre
Metabolizma çayı 3 bardak
canım aslında hem sağlam hem de diyete uygun yiyebilirsin. mesela akşam yemeğinde çorba, etli bir sebze yemeği, salata, yoğurt olabilir. hem gözü hem mideyi doldurur. eşin de rahat eder. kalorili beslenmediğin için senin de için rahat olur. tabi evdeki durumu en iyi sen bilirsin ama böyle bir çözüm olabilir gibi geldi.sorma evdekiler diyetime karşı birleşti daha yeni hastalandın sağlam yemen gerekiyor diyip dıruyorlar baskı altındayım.. çok sinirlerim bozuluyor şu duruma bende motivemi kaybediyorum yavaş yavaş.. ne yapmam gerek bilmiyorum off diyet yapmak istiyorum bırakırsam eski halime dönücem kızlar bana yardım edin
evet canim iki kitabida bende mevcut ikisinide okudum insallah güzel sonuclar aliriz ben daha önce uyguladim cok iyi sonuc aldim. zaten insülin direncim ve polikistik overim oldugu icin bu tür beslenme daha uygun benim icincanım tam uygulayamasam da ben de karatay prensipleriyle beslenmeye çalışıyorum. hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah. kitabını okudun mu?
Sanada hayirli gunler canim hadi bakalim dene bir mutlaka faydasini gorursun sonra bizde yapariz belkiimmgünaydin kizlar hayirli sabahlar herkese bu gün bismillah deyip karataya basliyorum
Cok guzelmis gayet faydali bilgiler var
Benim herzamanki halim bu aralar hep gec kalkiyoruzzgünaydın kızlar. hatta tünaydınbugün biraz tembellik ediyim dedim. bi güzel uyumuşum. daha yeni kahvaltı ediyorum:))
Evet biraz fazla oldu aksami ilk defa bu kadar erken yedigim icin tabagi silip supurmek zorunda kaldim gece 1 e kadar sadece yesil cayla durdumkaşar peynir biraz fazla olmuş sanki. green salads diye bi yer var orada da o tabağın erişteli olanını yapıyorlar. çok güzel oluyor. ama makarnayı atlayıp diğerlerini yeseymişsin daha iyi olurmuş.
Sayende aksam makarna yemek zorunda kalacagim galibaYa valla nasil tarif edecegimi bilemedigim icin paylasmak zorunda kaldim bir de disarda yedigim icin daha yedigim makarnanin neyli oldugunu bile bilmiyorum
Ye ye vucudun ona da ihtiyaci var tabi abarti yapmadanSayende aksam makarna yemek zorunda kalacagim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?