doğalını almaya dikkat etgül suuyu tonik görevi görüyor arındırma gibi... gözenekleri de sıkılaştırıyor diye biliyorum.... ee bide güzel kokuyor :)
sana da hemen yazalım ağlama deymez hayat bu göz yaşlarınaaaaaaa :))) beste güfte betül :)
sen isimden kaybediyosunnvaay iyimiş :))) şimdi de ben kıskandım.... bana da şarkı bul benim adım betüş desin :)))
evettttt çok severim yaşarııbu şarkıyı yaşar mı söylüyomuş yahu...
Sag ol agzina saglik :)))btlbetul lannnnnnnnnn ebruşuma şarkıııııı yazz hemennnnnn bekliyorummmmm , benim arkadaşımı nasıl şarkısız bırakırsın sennnnn
Peki bu resimde ki siyah maske neyin nesiymis?gül suuyu tonik görevi görüyor arındırma gibi... gözenekleri de sıkılaştırıyor diye biliyorum.... ee bide güzel kokuyor :)
sana da hemen yazalım ağlama deymez hayat bu göz yaşlarınaaaaaaa :))) beste güfte betül :)
Tesekkür ederim bitanem, hep neden benim adima sarki yok diye düsünüyordum, meger varmis :) ♥
Betüs yerine Bedis olurmu :)))vaay iyimiş :))) şimdi de ben kıskandım.... bana da şarkı bul benim adım betüş desin :)))
evettttt çok severim yaşarıı
benim aldığım da aynen böyle , siyah noktalar içinSag ol agzina saglik :)))
Peki bu resimde ki siyah maske neyin nesiymis?fyzanur senin aldigindan mi bu?
Sen bir yalancisin, düzenbaz kadin (Feyzanur'a özendim :))) alinti beste yapmis :)))
Tesekkür ederim bitanem, hep neden benim adima sarki yok diye düsünüyordum, meger varmis :) ♥
Betüs yerine Bedis olurmu :)))
ikisi birden olma mısen de herkezi seviyon yahu.... ricky mi yaşar mı?
Adi neydi? Belki bende bulurum burda. Resimde ki gibi cikarttiriyorsa hemen alirim :)benim aldığım da aynen böyle , siyah noktalar için
Adi neydi? Belki bende bulurum burda. Resimde ki gibi cikarttiriyorsa hemen alirim :)
çıkartıyor ama o kadar üst düzeyde değil yine de işime yarıycak kadar çıkartıyor benimkileriAdi neydi? Belki bende bulurum burda. Resimde ki gibi cikarttiriyorsa hemen alirim :)
Hemen bakiyorum sag olçıkartıyor ama o kadar üst düzeyde değil yine de işime yarıycak kadar çıkartıyor benimkileri
yok bütün yüz içinKiz bu sadece burun icin mi?
Buldum ve aliyorum :) sabunu da varmis bununyok bütün yüz için
kardeşim sevmedi ama ben sevdim , sende sevmezsen vay halimeBuldum ve aliyorum :) sabunu da varmis bunun
Bir tane de maskesi var, o da ilgimi cekti de fiyati azicik pahali :)kardeşim sevmedi ama ben sevdim , sende sevmezsen vay halimesabunu kullanmadım ama bende almayı düşnüyorum cilt temizliği için
Bir tane de maskesi var, o da ilgimi cekti de fiyati azicik pahali :)
NOT: en son sen koy
canım ben içtiğim çayları yazmıyorum. kahveler de bazen unutuyorum yazmayı ama şekersiz içtiğim için fazla önemsemiyorum. onun dışında ağzıma ne atsam yazarım benim evde kendi listem de var zaten oraya da yazıyorum. çok iyi oluyor yazmak. insan az ondan az bundan derken ipin ucunu kaçırıyor. peki bu kadar dikkatliysem niye kilo veremiyorum değil mi? benim vermem durdu sanırım. sabırla tekrar gitmeye başlamasını bekliyorum.günaydın.... Arkaaşlar sormak istediğim burda menü paylaşılıyor evet ana menu olarak bunlar yeniliyor ama ara sıra birşeyler atıştırmıyormusun örneğin işten geldim karnım aç hmn ağaçtan bi elma koparttım yedim veya bi şeker attım veya iş yerinde sürekli şekerli çay içiyorum bunları da yazıyormusunuz bana bu listeler cok sade geldide gerçekten bu yazdıklarınızın dılında cay dahi içmiyormusunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?