Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

84.5dan mi dustun naptin çabuk şöyle
Çoook teşekkür ederim :) çiçeği burnunda geldim :)
Hg canım hayırlı uğurlu olsun bol kilolar verin inşallah
Hoşgeldiiiiin :) kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun, inşallah cadılığınla kendini de bizi de bir çırpıda zayıflatırsın canım :)

Çok teşekkür ederiz canım, çok naziksin :-*
rica ederim canim

inşallah iyi gelir steroid ,alerjide kolay geçmiyor
insallah canim
hos geldin

Ayiptir soylemesi diski yumusatici ve tuvalete cikmak icin yapilan bir yontemmis ben de dun doktordan ogrendim
Kimyasal bir şey herhalde, uzak dur derim. O körpecik bedenini böyle şeylere alıştırma canım. Bitkisel çözümler ara... Mesela beni 100% wc ye çıkartan olay chia :)

daha da terbiyesizcesini anlatayım ameliyat falan öncesi doktorlar yaptırtır... makattan sıvı gönderiyorsun onun bir aparatı var , sonra bağarsakların temizleniyormuş ama bu hiçte hoş bişi olmasa gerek... hele senin yaşında bir insana bunu nasıl önerdi bilemedim... yani sırf kabızlık içinse ohaa derim...

Bana da anlamini ogrenince cok sacma geldi beceremedim bi de napcam bilmiyom kontrole cagirmasa yapmam zaten

çok basit bişey kız , öyle gençlikle ilgisi yok bence ,ciddi kabızlığı var demek ki,karnı felan kaskatı olduysa ondan demiştir

memnun oldumalınmayız alınmayız

Hoşgeldiiiiin :) kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun, inşallah cadılığınla kendini de bizi de bir çırpıda zayıflatırsın canım :)

Çok teşekkür ederiz canım, çok naziksin :-*
Çoook teşekkür ederim.. inşallaah herkesi bir bir mezun edeceğiizzz :))
84.5dan mi dustun naptin çabuk şöyle

Hg canım hayırlı uğurlu olsun bol kilolar verin inşallah
rica ederim canim
Aç kalmadan bol bol yiyerek verdim aslında. Akupunktura gittim hemde doktorun önerileri ve listelerini de paylaşırım.
insallah canim

hos geldin
hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…