- 7 Eylül 2015
- 109
- 140
- 18
- 27
O ne ki?
Canim doktor dediineeğğyyy kız daha sen minnaksın öyle yan yollara gitme...
84.5dan mi dustun naptin çabuk şöyleAlllaaahııımmm kendimiii yarışmada gibi hissettim
Hemeeen anlatayım kendimi :)
İsmim Gizem, 26 yaşındayım. Bilgisayar öğretmeniyim. 69 kiloyum 55 olucam inşallaaaahhhBu yola 84,9 ile başladım.
Çooooooook cadıyım çooooooook.. amaa bir yandanda inanılmaz dobrayımdır sakın kırılmayın bana, asla içimde kötü niyetle söylemem
Hg canım hayırlı uğurlu olsun bol kilolar verin inşallahÇoook teşekkür ederim :) çiçeği burnunda geldim :)
rica ederim canimHoşgeldiiiiin :) kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun, inşallah cadılığınla kendini de bizi de bir çırpıda zayıflatırsın canım :)
Çok teşekkür ederiz canım, çok naziksin :-*
insallah caniminşallah iyi gelir steroid ,alerjide kolay geçmiyor
hos geldinAlllaaahııımmm kendimiii yarışmada gibi hissettim
İsmim Gizem, 26 yaşındayım. Bilgisayar öğretmeniyim. 69 kiloyum 55 olucam inşallaaaahhhBu yola 84,9 ile başladım.
Çooooooook cadıyım çooooooook.. amaa bir yandanda inanılmaz dobrayımdır sakın kırılmayın bana, asla içimde kötü niyetle söylemem
Kimyasal bir şey herhalde, uzak dur derim. O körpecik bedenini böyle şeylere alıştırma canım. Bitkisel çözümler ara... Mesela beni 100% wc ye çıkartan olay chia :)Ayiptir soylemesi diski yumusatici ve tuvalete cikmak icin yapilan bir yontemmis ben de dun doktordan ogrendim
Söyledi terbiyesizçok ayıp söylenmez :)))
2 3 gunde bir tuvalete gidiyorum dedim o da yumusamasi lazim dedi krem şurup bi de bunu verdi iste ve 15 gun boyunca kullanicam sonra kontrole gitcekmisimne biçim doktormuş o......
anneme ameliyata girerken yapmışlardı ondan mı bahsediyosun acaba , popişten iğne gibi bişeyle sıvı veriyorlar , bi kaç saniyelik bişey ,basit bi işlemdi acısız sızısız yanımda yapmışlardıCanim doktor dedii
Bana da anlamini ogrenince cok sacma geldi beceremedim bi de napcam bilmiyom kontrole cagirmasa yapmam zatenB Beautifulgirll canım lavman mecburi doğum sonrası kullandım ki doktor önerisiyle onun dışında inanma yok yılda iki kez yapılmalı filan hikâyelerine
Bağırsak problemin varsa kayısı ve cevizi bir gece Isla sabah suyunu iç
Ince bi tup var ordan sivi bi krem dokuyon bu kadar ama bi de bana soranneme ameliyata girerken yapmışlardı ondan mı bahsediyosun acaba , popişten iğne gibi bişeyle sıvı veriyorlar , bi kaç saniyelik bişey ,basit bi işlemdi acısız sızısız yanımda yapmışlardı
çok basit bişey kız , öyle gençlikle ilgisi yok bence ,ciddi kabızlığı var demek ki,karnı felan kaskatı olduysa ondan demiştirdaha da terbiyesizcesini anlatayım ameliyat falan öncesi doktorlar yaptırtır... makattan sıvı gönderiyorsun onun bir aparatı var , sonra bağarsakların temizleniyormuş ama bu hiçte hoş bişi olmasa gerek... hele senin yaşında bir insana bunu nasıl önerdi bilemedim... yani sırf kabızlık içinse ohaa derim...
Bırakınca ne olacak? Ömür boyu böyle ilaçlar mı kullanacaksın?2 3 gunde bir tuvalete gidiyorum dedim o da yumusamasi lazim dedi krem şurup bi de bunu verdi iste ve 15 gun boyunca kullanicam sonra kontrole gitcekmisim
Ya bi de kanama oldugunu da soyledim yani doktor sonucta dogrudur dedim ama yok ya gercekten olmuyooKimyasal bir şey herhalde, uzak dur derim. O körpecik bedenini böyle şeylere alıştırma canım. Bitkisel çözümler ara... Mesela beni 100% wc ye çıkartan olay chia :)
başkası yapınca kolay tabi,kendin nasıl yapacaksın tühhInce bi tup var ordan sivi bi krem dokuyon bu kadar ama bi de bana sor
memnun oldumAlllaaahııımmm kendimiii yarışmada gibi hissettim
Çoook teşekkür ederim.. inşallaah herkesi bir bir mezun edeceğiizzz :))Hoşgeldiiiiin :) kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun, inşallah cadılığınla kendini de bizi de bir çırpıda zayıflatırsın canım :)
Çok teşekkür ederiz canım, çok naziksin :-*
Aç kalmadan bol bol yiyerek verdim aslında. Akupunktura gittim hemde doktorun önerileri ve listelerini de paylaşırım.84.5dan mi dustun naptin çabuk şöyle
Hg canım hayırlı uğurlu olsun bol kilolar verin inşallah
rica ederim canim
hoşbulduminsallah canim
hos geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?