konuyu takip ediyorum ,neyse düzelir heraldeBende yazan birini görmedim kuzum, sanirim özelden konusuldu :)
Konuyu takip edersen bildirim gelir, her bildirim geldiginde konuya girmen lazim. Eger girmezsen bir daha bildirim gelmiyor...
çok sert olmasınAkşama inşallah bomba gibi biri gelecek...artıkın sizinlede kardeş takım oluruzzz...
kız napıyosun nasılsınlimonu yiyorum bende zencefil bal karabiber 3 gündür denemedigim sey kalmadi ama olmayor olamayor maalesef
ıyhhh bal zencefil karışımı 2 hafta hasta yatarım daha iyiayva yaprağını kaynat iç canım birde toz zencefil ve süzme balı karıştırye biir tatlı kaşığı kadar sabah akşam yesen geçer
ben izinimi uzatıyım ozaman
Ben geldiiimmmmm :)
hoş geldin sefa geldin yeni kaptanımızBen geldiiimmmmm :)
tesekkür ederim canim deneyecegimayva yaprağını kaynat iç canım birde toz zencefil ve süzme balı karıştırye biir tatlı kaşığı kadar sabah akşam yesen geçer
canim valla öksürük olmasa iyi ama uyuyamiyorumkız napıyosun nasılsın
su anda öksürük gecsinde her seyi yapmaya hazirimıyhhh bal zencefil karışımı 2 hafta hasta yatarım daha iyi
tıp çare bulamıyosa ota falan güvenmetesekkür ederim canim deneyecegim
canim valla öksürük olmasa iyi ama uyuyamiyorum
su anda öksürük gecsinde her seyi yapmaya hazirim
tiptaki bütün careleri dün denedimtıp çare bulamıyosa ota falan güvenmeçok pis bişey ya Allah yardımcın olsun hele çalışırken çok zor olur,başına da ağrı girmiştir öksürmekten majezik felan iç bari ağrıyosa
inşallah iyi gelir steroid ,alerjide kolay geçmiyortiptaki bütün careleri dün denedimhalada denediklerim var ama allerjik olunca gecmiyor bi türlü en son care steroid alacam bu gece olmazsa yoksa dedigin gibi nobette cok zor oluyor canim
çok teşekkür ederiz , sanırım yeni kaptanımız geldiSelam 4.takımın citirlari
Sanırım kadro değişimi var gogocum yazmış kaptan onerim yok ama yardımıma ihtiyacınız olduğunda hemen gelirim
10.takıma göz kirpin yeter
Alllaaahııımmm kendimiii yarışmada gibi hissettimhoş geldin sefa geldin yeni kaptanımızyaşın kaç boyun kaç kilon kaç kaç kaç kaç bunları bilmek istiyorum , cadılık düzeyini bilmek istiyorum bana her şeyi anlatıyosun
Çoook teşekkür ederim :) çiçeği burnunda geldim :)Selam 4.takımın citirlari
Sanırım kadro değişimi var gogocum yazmış kaptan onerim yok ama yardımıma ihtiyacınız olduğunda hemen gelirim
Hoşgeldiiiiin :) kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun, inşallah cadılığınla kendini de bizi de bir çırpıda zayıflatırsın canım :)Ben geldiiimmmmm :)
Çok teşekkür ederiz canım, çok naziksin :-*Selam 4.takımın citirlari
O ne ki?Kizlar biraz garip olucak ama aranizda lavman kullanan var mi
Kizlar biraz garip olucak ama aranizda lavman kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?