Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayva yaprağını kaynat iç canım birde toz zencefil ve süzme balı karıştırye biir tatlı kaşığı kadar sabah akşam yesen geçer
tesekkür ederim canim deneyecegim

kız napıyosun nasılsın
canim valla öksürük olmasa iyi ama uyuyamiyorum

ıyhhh bal zencefil karışımı 2 hafta hasta yatarım daha iyi
su anda öksürük gecsinde her seyi yapmaya hazirim

tesekkür ederim canim deneyecegim

canim valla öksürük olmasa iyi ama uyuyamiyorum

su anda öksürük gecsinde her seyi yapmaya hazirim
tıp çare bulamıyosa ota falan güvenme çok pis bişey ya Allah yardımcın olsun hele çalışırken çok zor olur,başına da ağrı girmiştir öksürmekten majezik felan iç bari ağrıyosa

tıp çare bulamıyosa ota falan güvenme çok pis bişey ya Allah yardımcın olsun hele çalışırken çok zor olur,başına da ağrı girmiştir öksürmekten majezik felan iç bari ağrıyosa
tiptaki bütün careleri dün denedim halada denediklerim var ama allerjik olunca gecmiyor bi türlü en son care steroid alacam bu gece olmazsa yoksa dedigin gibi nobette cok zor oluyor canim

hoş geldin sefa geldin yeni kaptanımız yaşın kaç boyun kaç kilon kaç kaç kaç kaç bunları bilmek istiyorum , cadılık düzeyini bilmek istiyorum bana her şeyi anlatıyosun
Alllaaahııımmm kendimiii yarışmada gibi hissettim

Hemeeen anlatayım kendimi :)
İsmim Gizem, 26 yaşındayım. Bilgisayar öğretmeniyim. 69 kiloyum 55 olucam inşallaaaahhh Bu yola 84,9 ile başladım.

Çooooooook cadıyım çooooooook.. amaa bir yandanda inanılmaz dobrayımdır sakın kırılmayın bana, asla içimde kötü niyetle söylemem

Ben geldiiimmmmm :)
Hoşgeldiiiiin :) kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun, inşallah cadılığınla kendini de bizi de bir çırpıda zayıflatırsın canım :)

Selam 4.takımın citirlari
Sanırım kadro değişimi var gogocum yazmış kaptan onerim yok ama yardımıma ihtiyacınız olduğunda hemen gelirim
10.takıma göz kirpin yeter
Çok teşekkür ederiz canım, çok naziksin :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…