GELISME TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Gogo2405 38 167 77 mezun 63.0 2 zey zey 26 170 - mezun 55.0 3 E-brulim 27 165 74.5 62.5 izinli 58.0 4 Efsun64 24 153 83.7 78.0 izinli 65.0 5 AKovser 20 153 57 54.0 izinli 48.0 6 EceminKahveAskii 21 157 59.6 57.9 izinli 55.0 7 Hoptiri 24 174 89 86.1 izinli 70 8 CHRKSSNGHN 27 173 72.4 70.5 izinli 63.0 9 Parfym 29 165 79 72.2 izinli 56 10 fyzanr 25 159 71.9 66.5 izinli 49 11 hsevda 30 164 67.9 65.3 56 12 Simlal 31 160 88.0 79.0 69 13 btlbetul 33 158 75.6 71.5 50 14 mom hati 29 158 73.0 66.8 55 15 haldenlos 29 160 80.0 74.4 60 16 melanyfonik 22 157 76.0 72.6 izinli 65 17 semraanne 24 163 71.3 66.2 62
Son care, tek umut ---> BETÜL :)
Bende öyle düsünüyorum :)
Tebrikler canimcim :)
tamam bugün başlayayım bayramda birkaç gün ara verir sonra kaldığım yerden devam ederim olmazmı öyle ?
Ben takima gelen herkes bu listeye girsin istemistim ama deneme sürecindekilerin girmesi dogru bulunmadi... Bende emir kuluyum :))) Izinli olanlar ciksin mi diyorsun? Ilk sayfada da mi yazmasin izinde olanlar?yeni gelenlerde böyle bir listede gösterseniz nolurdu.... birde burda olmayanlarda çıksın bu listeden nolurdu sanki....
Yok haftaya kilo bildirimi yapilmayacak, 2 haftamiz var yani...haftaya kilo verirsem tek başıma takımı kurtarcem :))) gerçi haftaya da bayram diye sayılmıyo dimi...
Ben takima gelen herkes bu listeye girsin istemistim ama deneme sürecindekilerin girmesi dogru bulunmadi... Bende emir kuluyum :))) Izinli olanlar ciksin mi diyorsun? Ilk sayfada da mi yazmasin izinde olanlar?
Yok haftaya kilo bildirimi yapilmayacak, 2 haftamiz var yani...
Teşekkürler keşke dünkü sonuç olaydı ama neyse uutluyum ben bayrama kadar 64.9 olsa arda o 64 rakamını görecemSon care, tek umut ---> BETÜL :)
Bende öyle düsünüyorum :)
Tebrikler canimcim :)
Yanlis anlamadim, durumu aciklama ihtiyaci hissettim :)yok kız ifadem sert gibi oldu yanlış anlaşılmaya müsait oldu...
kalabalık gözüküyor ama ordaki isimlerin çoğu gelmiyor zaten ana sayfada gözüksün onlar problem değilde haftalık listede gelmeyen tanımadığım etmediğim insanın ismi kalabalık yapmasın diye şeyettim... bir de bu yeni başlayanlar kimler aldı mı verdi mi görmüyozya bu listede olmayınca onlarda o sebepten olsa dedim :)))
içimden geçeni deyiverdim yaniii. :)) ne olurdu ifadesi de aslında bir reklamda söylüyordu da yazınca hoş olmadı :)))
Insallah canim :)Teşekkürler keşke dünkü sonuç olaydı ama neyse uutluyum ben bayrama kadar 64.9 olsa arda o 64 rakamını görecem
Teşekkürler keşke dünkü sonuç olaydı ama neyse uutluyum ben bayrama kadar 64.9 olsa arda o 64 rakamını görecem
hic sorma betüs yaa eskiden ne güzel bi nöbet tutup 3 gün izinli sayilirdik simdi nerdeee bide buna hamile olan arkadaslarin raporlari eklenince tam oldu. ilac degilde otdur caydir ne bileyim denediginiz bilimum seyler yanii önerilerinizi bekliyorum ama mümkünse pekmez olmasin 3 gündür pekmez icmekten helak oldum yaaaaaaa senin mesleğini de sevmedim yahu ne bu hep nöbet hep nöbet.... aaaaaaa......... :) geçmiş olsun.... ayyy sağlıkçı bize ilaç soruyooo haydaaa ne günlere kaldık efenim :)))
hic sorma betüs yaa eskiden ne güzel bi nöbet tutup 3 gün izinli sayilirdik simdi nerdeee bide buna hamile olan arkadaslarin raporlari eklenince tam oldu. ilac degilde otdur caydir ne bileyim denediginiz bilimum seyler yanii önerilerinizi bekliyorum ama mümkünse pekmez olmasin 3 gündür pekmez icmekten helak oldum yaaaasimdi iki üc saat dinlenmem gerekiyor ama nerdeee benim öksürük kesinlikle kararli beni uyutmamamya
Selam canim... Gelen giden yok :)Selam kızlarrr...nasılsınız bakalım?yeni kaptan geldi mi size?
limonu yiyorum bende zencefil bal karabiber 3 gündür denemedigim sey kalmadi ama olmayor olamayor maalesefhiç bilmem ot mot ben limon yerim hasta olunca....
Akşama inşallah bomba gibi biri gelecek...artıkın sizinlede kardeş takım oluruzzz...Selam canim... Gelen giden yok :)
ayva yaprağını kaynat iç canım birde toz zencefil ve süzme balı karıştırye biir tatlı kaşığı kadar sabah akşam yesen geçerhic sorma betüs yaa eskiden ne güzel bi nöbet tutup 3 gün izinli sayilirdik simdi nerdeee bide buna hamile olan arkadaslarin raporlari eklenince tam oldu. ilac degilde otdur caydir ne bileyim denediginiz bilimum seyler yanii önerilerinizi bekliyorum ama mümkünse pekmez olmasin 3 gündür pekmez icmekten helak oldum yaaaasimdi iki üc saat dinlenmem gerekiyor ama nerdeee benim öksürük kesinlikle kararli beni uyutmamamya
maalesef gelmediSelam kızlarrr...nasılsınız bakalım?yeni kaptan geldi mi size?
Hayirlisi olsun :)Akşama inşallah bomba gibi biri gelecek...artıkın sizinlede kardeş takım oluruzzz...
bende kimse cevap vermemiş diye gemedi yazdım aynuraya, ya bende bütün mesajlar görünmüyor nedense, bildirimde gelmiyorSelam canim... Gelen giden yok :)
Bende yazan birini görmedim kuzum, sanirim özelden konusuldu :)bende kimse cevap vermemiş diye gemedi yazdım aynuraya, ya bende bütün mesajlar görünmüyor nedense, bildirimde gelmiyor
aminnnnnnnnnnnHayirlisi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?