Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yeni gelenlerde böyle bir listede gösterseniz nolurdu.... birde burda olmayanlarda çıksın bu listeden nolurdu sanki....

yeni gelenlerde böyle bir listede gösterseniz nolurdu.... birde burda olmayanlarda çıksın bu listeden nolurdu sanki....
Ben takima gelen herkes bu listeye girsin istemistim ama deneme sürecindekilerin girmesi dogru bulunmadi... Bende emir kuluyum :))) Izinli olanlar ciksin mi diyorsun? Ilk sayfada da mi yazmasin izinde olanlar?

haftaya kilo verirsem tek başıma takımı kurtarcem :))) gerçi haftaya da bayram diye sayılmıyo dimi...
Yok haftaya kilo bildirimi yapilmayacak, 2 haftamiz var yani...

yok kız ifadem sert gibi oldu yanlış anlaşılmaya müsait oldu...

kalabalık gözüküyor ama ordaki isimlerin çoğu gelmiyor zaten ana sayfada gözüksün onlar problem değilde haftalık listede gelmeyen tanımadığım etmediğim insanın ismi kalabalık yapmasın diye şeyettim... bir de bu yeni başlayanlar kimler aldı mı verdi mi görmüyozya bu listede olmayınca onlarda o sebepten olsa dedim :)))

içimden geçeni deyiverdim yaniii. :)) ne olurdu ifadesi de aslında bir reklamda söylüyordu da yazınca hoş olmadı :)))

Yanlis anlamadim, durumu aciklama ihtiyaci hissettim :)

Hay hay efendim, istekleriniz yerine getirilecektir :)

Teşekkürler keşke dünkü sonuç olaydı ama neyse uutluyum ben bayrama kadar 64.9 olsa arda o 64 rakamını görecem
Insallah canim :)

aaa senin mesleğini de sevmedim yahu ne bu hep nöbet hep nöbet.... aaaaaaa......... :) geçmiş olsun.... ayyy sağlıkçı bize ilaç soruyooo haydaaa ne günlere kaldık efenim :)))
hic sorma betüs yaa eskiden ne güzel bi nöbet tutup 3 gün izinli sayilirdik simdi nerdeee bide buna hamile olan arkadaslarin raporlari eklenince tam oldu. ilac degilde otdur caydir ne bileyim denediginiz bilimum seyler yanii önerilerinizi bekliyorum ama mümkünse pekmez olmasin 3 gündür pekmez icmekten helak oldum yaaaa simdi iki üc saat dinlenmem gerekiyor ama nerdeee benim öksürük kesinlikle kararli beni uyutmamamya

hiç bilmem ot mot ben limon yerim hasta olunca....

ayva yaprağını kaynat iç canım birde toz zencefil ve süzme balı karıştırye biir tatlı kaşığı kadar sabah akşam yesen geçer

bende kimse cevap vermemiş diye gemedi yazdım aynuraya, ya bende bütün mesajlar görünmüyor nedense, bildirimde gelmiyor
Bende yazan birini görmedim kuzum, sanirim özelden konusuldu :)
Konuyu takip edersen bildirim gelir, her bildirim geldiginde konuya girmen lazim. Eger girmezsen bir daha bildirim gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…